2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızlarr, nasılsınız bugün..
Geçmişi okuyamadım, dün aksamdan bu yana var mı önemli gelişmeler ?
Bu arada dünkü tahlillerimde enfeksiyon ve kum döktüğüm çıkmış..
Akıntı ve kokuyuda sordum dr.uma, 1 2 gün takip et artarsa gel burda ilaçlarını yazayım dedi..
Bende epeydir takip ediyodum zaten, o yüzden direk yarına randevumu aldım.. Şükür ki bulabildim, yoksa pazartesiyi beklemek zorunda kalıcaktım.. Bugünüde sordum akşam bile olsa razıydım ama 11den 5e kadar ameliyatta olcakmış, sanırım yeni minişler geliyo =)

yok canım yaa, ne mümkün hazırlanıp işe geldim zaten sabah normal kalkış saatim o benim işe gelirken:ssz:

günaydın, evet biraz zor oluyo bu haliyle insanın çalışması seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım herşey sonrası için:52:bak benim bitmek üzere inşallah salı günü raporumu kapattırcam ve evde olcam bende yayılcamm:24:

ayy ne güzel canımm ya benimde 2 haftam kaldı işte bakalım artık olmadı haftaya da ayrılabilrim hayırlısı neyse artık beklemedeyiz

mavısı ve xl sıparıs ettım yerı cok guzel alt pıjama lastıklı ayarlanıyor dugmesınden ag yerı de buyuk orkıp hasta bezı olcagı ıcın sıs olsada baya genıs onerırrım

Günaydın kızlar , 32. Hafta mecburi doğum iznime çıkalı 3 hafta oldu bakalım bugün tam 35 haftalık olduk bakalım, evde beklemeye devam , ben sabah uyanınca gayet iiyim ama geceleri çok huzursuz geçio sabah çok zor oluo ağrım oluo ve uyuyamıyorum , Pazartesi gittim doktora 2250 olmuş kızım bakalım ne kadar daha büyücek bakalım briz bizimki geriden gelio :( ama giderek sıkıntılar artıo :( ya bide gün yaklaştıkça ilk sancıyı falan nasıl anlıcaz ben hiç endişeli değildim ama artık bi garip hissetmeye başladım...

canım hemen hemen hepimiz aynı durumdayız coğu gitti kaldı azı nasıl anlayacağim duygusunu yasamayan sanırım yoktur ama ben mutlaka bi şekılde anlayacağimı düşünüyorum ne bileyim nişan var,su gelmesi var anlarız be kızlar:9:

Daha iyileri senin olsun canım, açıkçası bir çok şey ile beraber almıştım, 500tl ye hediye çeki vardı çünkü o zaman bana uyguna geldi.
Şimdi baktım siteye 149TL ama sağlam vladiyelik birşey.

Fikir vermesi açısından içinin de fotoğraflarını çektim.Eki Görüntüle 800995 Eki Görüntüle 800996 Eki Görüntüle 800997
ay saol canım senden gördüm şimdi araştırıyorum en uygun fiyat nerde diye cok güzel almayacaktım eşimin jansport sırt cantasını kullanacaktım ama aklımı çeldin:9::9::9:

Selam kizlar ya benim karnim surekli garr gurr sesler cikariyo ac flnda degilim cok rahatsiz ediyo :31:

bebek sıvının içinde hareket ettikçe oLabilir mi hem yutup çıkarıyorlar ya bende de olmuştu bir ara sonradan geçti hatta oğluma o dönem soru soruyordum ve karnımdan sesler geliyordu tamamen tesadüftür ama eğlenceliydi:49:

$Image_L.webp
12.5 kilo bildiğim kadarıyla..

İlk zamanlar çok fonksiyonel arabalar tercih ediliyor ama işte ağırlıkları sorun oluyor ilerde birkaç yıl sonra da daha hafif arabalar alınıyor gördüğüm kadarıyla..Ben daha araştırma safhasındayım bakalım..Bir de her model hakkında yazı yazılır çizilir iyi araştırmak gerek..:26:

canım anneler pek tercih etmiyor ama ben ekteki bebek arabasını aldım. 170 derece yatıyor ve bir baş desteği var yani yenidoğana uygun.

Travel sistem bebek arabaları çok güzel albenili ama geneli çok ağır ve ana kucağını 7-8 aydan fazla kullanamıyorsun. Bu maclaren in xt modeli ve sadece 7 kg. Yalnız 2 dezavantajı var, bebek sana bakmıyor (bebeği kontrol edebileceğin şeffaf küçük bir penceresi var sadece ) bir de ana kucağı monte edilmiyor. Ben ana kucağı yerine 0-18kg doğumdan 3 yaşına kadar kullanabileceğim başka bir oto koltuğu aldım zaten. Ana kucağı almayı düşünmüyorum. okuduğum kadarı ile bebekler ilk 6 ay dümdüz yatırılmalıymışlar yani ilk 6 ay için ana kucağı değil asıl alınması gereken portbebe. Bu sefer de ek oto koltuğu masrafı çıkıyor.. Uzmanlar bebeklerin 2 saatten fazla ana kucağında veya oto koltuğunda tutulmamaları gerektiğini bunun omurilik problemlerine yol açabileceğini söylüyor.

En büyük avantajı ise eğer gezen bir aileyseniz bununla seyahatin ya da şehir içinde gezmenin çok rahat olması, çünkü genelde ileriki yaşlarda baston pusete dönülüyormuş okuduğum kadarı ile... Ben çift masraf yapmak istemedim, zaten kış bebeği olacak 4-5 ayına kadar çok fazla dışarı da çıkamaz.. Yalnız ben aldığımda 789 TL idi şuan 899 TL olmuş...

Araştırma safhasındayım dediğin için bu kadar uzun uzadıya yazdım. Çünkü ben de çok araştırdım ve çok zor karar verdim. Saolsun babamız pek fikir beyan etmez. Kendi ihtiyaçlarıma göre en az masraf ederek en uzun bunu kullanabileceğime karar verdim. Sana kolay gelsin diyorum

Günaydın kızlar , 32. Hafta mecburi doğum iznime çıkalı 3 hafta oldu bakalım bugün tam 35 haftalık olduk bakalım, evde beklemeye devam , ben sabah uyanınca gayet iiyim ama geceleri çok huzursuz geçio sabah çok zor oluo ağrım oluo ve uyuyamıyorum , Pazartesi gittim doktora 2250 olmuş kızım bakalım ne kadar daha büyücek bakalım briz bizimki geriden gelio :( ama giderek sıkıntılar artıo :( ya bide gün yaklaştıkça ilk sancıyı falan nasıl anlıcaz ben hiç endişeli değildim ama artık bi garip hissetmeye başladım...

Öyle düşünme, youtube da izledim. 23-24 haftalık doğup da ne mücadeleci yaşama tutunan bebekler var.. 100-200 g dan bişicik olmaz hatta normal düşünüyorsan doğumun bile kolay olur yeter ki bebek sağlıklı olsun. Ben 4500 g doğmuşum. Genetik yatkınlık olabilir diye yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ki bebeğim çok kilolu olmasın. 32. haftamda benimki de 1937 g dı ve doktorum kilosunu yeterli bulmuştu..

günaydın herkese,

sling veya kanguru almayı düşünen var mı? özellikle slinglerin yenidoğan için faydalı olduğunu söylüyorlar. kolik ağlamalarına iyi geliyormuş. ben şu modeli almak istiyorum ama başka fikirlere de açığım :)

Neko Klasik Wrap Sling Neko Klasik Wrap Sling Tuniko.com

ben 5li bebek taşıma seti beğendimi onu alıcam büyük ihtimalle.. içinde kangurusu var, bir tane de hediye geldi, yeterli diye düşünüyorum.

Günaydın kızlarr, nasılsınız bugün..
Geçmişi okuyamadım, dün aksamdan bu yana var mı önemli gelişmeler ?
Bu arada dünkü tahlillerimde enfeksiyon ve kum döktüğüm çıkmış..
Akıntı ve kokuyuda sordum dr.uma, 1 2 gün takip et artarsa gel burda ilaçlarını yazayım dedi..
Bende epeydir takip ediyodum zaten, o yüzden direk yarına randevumu aldım.. Şükür ki bulabildim, yoksa pazartesiyi beklemek zorunda kalıcaktım.. Bugünüde sordum akşam bile olsa razıydım ama 11den 5e kadar ameliyatta olcakmış, sanırım yeni minişler geliyo =)

geçmiş olsun canım yaa.. ne kadar güzel ama bilinçli davranarak gittin ve sana çok çok teşekkür ederim ki beni de idrar tahlili yatırmaya sen sevkettin. Randevu aldım ben de yarın sabah gideceğim doktora, şikayetlerimi söyleyeceğim idrar tahlili yazmasını isteyeceğim.
Sana çok çok çok teşekkürler...

İyi akşamlar,hadi hayırlı olsun inş..Maşallah kilosu gayet iyi,benimki bgn 35+2 de 2580 di,annelerin boyu ve kilosu da etkili bu konuda,senin boyun uzun mu canım? Benimkisi de inş. terazi olacak:23:O ağlamalar zırlamalara alışmamız lazım,şiş gözlere uykusuz gecelere:27:

amin canım inşallah..alışcaz artık doğsunlar sağlıcaklada....benim boyum kısa canım ama eşimin maşallahı var 1 80 sanırım babasına çekcek...diyorum boyu sana tipi bana çeksin diye...

günaydın kızlar anneler napıyorsunuz bakalım bız ıyız kombımız bozuldu servısını beklıyoruz :1: tv de trt 1 anne elimi tutsana programını ızlıyoz acaba bızım bebıslerımızde bu kadar buyuyrmu sızce :1::1:

arkadaslar 36+2 gunlugum. stres oldum sizi uzmek istemedigimden bahsetmedim hic. ben vajinismusu yenmeden hamile kaldim. normal dogum yapmak istiyorum ama hem dogum sirasinda hemde sonrasinda sorun yasarmiyim die korkuyorum. drmla konustum cati muayenesi yaparim kaslarin izin verirse normal olur dedi ama ben cati adini duyunca stres oluyorum. cok arastirdim kafam allak bullak. bebegim pozisyonu nerdeyse 28 haftalikken falan aldi, hersey yolunda gibi. korktugum iki sey dogum sirasinda bebegime zarar gelirmi? n.dogumdan sonra vajinismus olayi dahada kabus olur mu? ufff bosu bosuna sezeryan olmak istemiyorum. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah. bilgisi olan, fikri olan, ne bileyim bi teselli istiyorum :/

ay ne güzel bir haber bu böyle benim oğlumda terezi olacak bende teraziyim ana oğul aynı burç olacaz yanlız dikkat et kendimden biliyorum pek bi süslü oluyor bu terazi kızları

evet canım çok süslü oluyorlar..ben kendim süsü sevmesemde çocukları süslemeyii çok severm o yönden güzel..etrafımda var brkaçtane..daha geçen hafta misafirimiz vardı onun kızda öyleydi çok süslü havalı ama hepsnde yemek yeme sorunu vardı hayırlısı artık...

Back
X