2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Nezaman doğum yaptınız bende hem gecelik hem pijama takımı aldım sızın gıbı düşündüm ben normalden korkuyorum bu önerdiniz var mı normal dogum yapan biri olarak
Sartlar uygunsa normal dogumdan sasmayin bence. Ben ilkini 38 +2 de suni sanci ile normal yapmistim. Simdi ikinci icin gun sayiyorum. Dogumun son anina kadar sancilar yoruyor tabi ama bebek dunyaya geldigi zamanki duygu bir baska, icinizin bosaldigini ve ardindan esi benzeri olmayan bir rahatlama hissediyorsunuz.
Ben bebegimi hemen emzirmek istedigim icin normal dogumu cok istemistim. Allah nasip etti cok sukur simdi ikinci dogumum da ins birinci gibi olur.

Nezaman doğum yaptınız bende hem gecelik hem pijama takımı aldım sızın gıbı düşündüm ben normalden korkuyorum bu önerdiniz var mı normal dogum yapan biri olarak
2009 ekim de dogum yaptim suan 35haftalik hamileyim.iYi yapmissin canim hem gecelik hemde pijama takimi koymakla arkadasin da dedigi gibi sancı sureci yorucu ama dogduklarinda sanci kalmıyor kus gibi hafifliyorsun dikistende korkmayin uyusturuyorlar hissetmiyorsunuz.
Teşekkürler bilgi icin.
Rica ederim :)
Sartlar uygunsa normal dogumdan sasmayin bence. Ben ilkini 38 +2 de suni sanci ile normal yapmistim. Simdi ikinci icin gun sayiyorum. Dogumun son anina kadar sancilar yoruyor tabi ama bebek dunyaya geldigi zamanki duygu bir baska, icinizin bosaldigini ve ardindan esi benzeri olmayan bir rahatlama hissediyorsunuz.
Ben bebegimi hemen emzirmek istedigim icin normal dogumu cok istemistim. Allah nasip etti cok sukur simdi ikinci dogumum da ins birinci gibi olur.

Bende 2. Ye gun sayiyorum ins allah gönlüne gore versin.

tavuklu nasılsın.muayenen nasıl geçti

iyiydi cnm..

herkes çatı muayenesi diye abartıp duruyordu ben de bayagı stres olmuştum..

hiççç bişi hissetmedim bile çok şükür:34:

dr da normal görünüyor bi aksilik olmazsa dedi..hayırlısı bakalım inşallah:16:

kadınlar biraz pimpirikli oluyor abartabiliyor herşeyi:37:

daha önce vajinal muayene olduysan, ondan daha kolay ama zor kesinlikle değil

zaten dr un çok kaba saba bi tip değilse hiçççbişi hissetmezsin ikisinde de..:34:

ahh canım, çok çok geçmiş olsun.. bebiş de sabırsız olmasın zamanını beklesin inşallah :)

amin cnm dualarınızı bekliyorum..

Ben de aldım canım "Casual Cadillac" seyahat sistemi aldım. Dediğinden hem anakucagi hem puset. Anakucagi iskelete monte edilebiliyor.

Hehe :) cok guzel söylemiş. Ama bunu kimseye söyleyemem herhalde.

Anne degil de kayınvalideye okumalı :))
Ben esime okudum, cok dogru yazmış dedi. Aklının bir köşesinde dursun da kayınvalide birsey derse belki müdahale eder ;)

harika bir yazı bunu bebek odasının kapısına asabilirim kaynanam için yazılmışm olmalı şimdiden plan yapmaya başladı hatun gelip kalcak bide kuyruklarını dökcek başıma

Ben henüz almadım ama bir modeli çok beğendim,kraft twist rlx travel sistem..Her yöne dönebiliyor ve ana kucağı ile birlikte satılıyor..Dışarda gözüme takılan bebek arabalı bayanlara soruyorum fikir alıyorum en son bunu gördüm ve çok beğeEki Görüntüle 800701 ndim:1:

benimkide buna benziyor

ben hem gecelik hem pijama takımı almıştım. ama her sordıuğum gecelik diyor başka birşey demiyor, bu nedenle ya pijamayı değiştireceğim, veya 1 tane daha gecelik alıp hastaneye 2 gecelik götüreceğim.

Eki Görüntüle 800507

Ben e-bebek ten ekteki çantayı aldım. biberonu sıcak tutmak için kabı ve alt değiştirme bezi var içinde. Silinebilir ve yıkanabilirmiş. Bir çok gözü olan büyükçe bir çanta. Islak mendili koyup kolayca kullanabileceğim bir gözü ve anne için ayrı makyaj cantası kıvamında bir çantası var. Bebek arabasına asmak için de ayrıca aparatları var. Bebek arabasını da siyah aldım zaten, uyumlu olacak. Umarım büyüklüğü ve işlevselliği yeterli olur... Sonuçta kullanmadan bilemeyiz...
çok beğendim ne kadar canım fiyatı güle güle kullan :34:

merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kasılmalar hala devam ediyor 10 15 dk. da bir geliyor. makata vuran aürılarım da var bebeğin kilosu 2.700.:nazar: maaşallah iyi dedi doktorum 36.haftada ilacı kesip doğumu beklicekmişiz..zaten ekimi beklemez dedi. bir iki hafta dursa en azından dedi..inşalah bekler kızlar dua edin bana :43:

canım ii olmana cok sevindim tabiki dualarımız seninle bebeişin hala senle olması güzel haber ama artık stres yapma kılosu gayet ii bence:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar, nabersiniz? acayip uykum var, akşam yazlık sinemaya gittik geldik derken 1 de yattım sabah 5,30da kalktım ben ben değilim bugün yani:27:gecelikmi pijama mı diye soran arkadaşlar var, pijamayı hastane sonrası giyebiliyormuşsunuz, kimse pijama götürmesin yanında, hastaneye gecelik şart, normalde olsa sezaryende olsa en rahatı gecelikmiş, pijamının lastiklerinin karnınıza gelmesi yada alttan totonuza dayanması hiç rahat değilmiş benden sölemesi, zaten lohusa iç çamaşırlarınada bakarsanız ne kadar yüksek belli hepsi ta göğüs altına dayanıyor:1: o nedenle pijamayı evinize geldikten sonra biraz kendinizi toparladıktan sonra giyersiniz, ben öyle yaptım, yanıma sadece 2 adet gecelik aldım o kadar, zaten 1 tane bile yetiyomuş ama üstüne bişi dökülür bilmemne diye yedek al dediler bende aldım:23:

ben hem gecelik hem pijama takımı almıştım. ama her sordıuğum gecelik diyor başka birşey demiyor, bu nedenle ya pijamayı değiştireceğim, veya 1 tane daha gecelik alıp hastaneye 2 gecelik götüreceğim.

ben de 2 gecelik 2 pijama almıstım 1 gecelık bı pijama koymustum o zaman iki geceliğe cevireyim ben onu:34::34::34:

Günaydın herkese. Birşeyler atıştırip Dr'a gideceğiz bizde.
iyiydi cnm..

herkes çatı muayenesi diye abartıp duruyordu ben de bayagı stres olmuştum..

hiççç bişi hissetmedim bile çok şükür:34:

dr da normal görünüyor bi aksilik olmazsa dedi..hayırlısı bakalım inşallah:16:

kadınlar biraz pimpirikli oluyor abartabiliyor herşeyi:37:

daha önce vajinal muayene olduysan, ondan daha kolay ama zor kesinlikle değil

zaten dr un çok kaba saba bi tip değilse hiçççbişi hissetmezsin ikisinde de..:34:
Cati muayenesi abartmış birileri öyle de kalmış sonra sanırım. Hic korkulacak birsey degil.
amin cnm dualarınızı bekliyorum..

harika bir yazı bunu bebek odasının kapısına asabilirim kaynanam için yazılmışm olmalı şimdiden plan yapmaya başladı hatun gelip kalcak bide kuyruklarını dökcek başıma

benimkide buna benziyor

herkese günaydınnnn...
Hemen as duvarına :)

Ben de 2 gecelik koydum. Pijamayı da almış bulunduğum icin koydum yine de.

günaydın kızlar nasılsınız yine işe geldim ev almış başını gidiyor bir sürü iş var izne ayrılıp bu işleri halletmem lazım :52::52::52:

Günaydın kızlar off off gene işe geldim gene... Dünn gene ağrılarım vardı bu oğlum brni mahfedio ya:) sizker nasılsınız ay böle çatı muayenesinin zor olmadığını duyunca çok seviniorum ya bende haftaya gidecem bana da haftaya yapacak bakalım

Günaydın kızlar, nabersiniz? acayip uykum var, akşam yazlık sinemaya gittik geldik derken 1 de yattım sabah 5,30da kalktım ben ben değilim bugün yani:27:gecelikmi pijama mı diye soran arkadaşlar var, pijamayı hastane sonrası giyebiliyormuşsunuz, kimse pijama götürmesin yanında, hastaneye gecelik şart, normalde olsa sezaryende olsa en rahatı gecelikmiş, pijamının lastiklerinin karnınıza gelmesi yada alttan totonuza dayanması hiç rahat değilmiş benden sölemesi, zaten lohusa iç çamaşırlarınada bakarsanız ne kadar yüksek belli hepsi ta göğüs altına dayanıyor:1: o nedenle pijamayı evinize geldikten sonra biraz kendinizi toparladıktan sonra giyersiniz, ben öyle yaptım, yanıma sadece 2 adet gecelik aldım o kadar, zaten 1 tane bile yetiyomuş ama üstüne bişi dökülür bilmemne diye yedek al dediler bende aldım:23:

5.30 dan sonra uyumadın mı? Uyu bari arada.

5.30 dan sonra uyumadın mı? Uyu bari arada.
yok canım yaa, ne mümkün hazırlanıp işe geldim zaten sabah normal kalkış saatim o benim işe gelirken:ssz:

Günaydın kızlar off off gene işe geldim gene... Dünn gene ağrılarım vardı bu oğlum brni mahfedio ya:) sizker nasılsınız ay böle çatı muayenesinin zor olmadığını duyunca çok seviniorum ya bende haftaya gidecem bana da haftaya yapacak bakalım
günaydın, evet biraz zor oluyo bu haliyle insanın çalışması seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım herşey sonrası için:52:bak benim bitmek üzere inşallah salı günü raporumu kapattırcam ve evde olcam bende yayılcamm:24:

Günaydın kızlar , 32. Hafta mecburi doğum iznime çıkalı 3 hafta oldu bakalım bugün tam 35 haftalık olduk bakalım, evde beklemeye devam , ben sabah uyanınca gayet iiyim ama geceleri çok huzursuz geçio sabah çok zor oluo ağrım oluo ve uyuyamıyorum , Pazartesi gittim doktora 2250 olmuş kızım bakalım ne kadar daha büyücek bakalım briz bizimki geriden gelio :( ama giderek sıkıntılar artıo :( ya bide gün yaklaştıkça ilk sancıyı falan nasıl anlıcaz ben hiç endişeli değildim ama artık bi garip hissetmeye başladım...

günaydın kızlar.. çalışanlarada kolay gelsin.. çalışabiliyorsunuz ne güzel.. ben 9 ay çalışırım diyodum hamile olmadan.. ki nerde hemen istifa ettim.. hayırlısı böleymiş..:3:

çok beğendim ne kadar canım fiyatı güle güle kullan :34:

Daha iyileri senin olsun canım, açıkçası bir çok şey ile beraber almıştım, 500tl ye hediye çeki vardı çünkü o zaman bana uyguna geldi.
Şimdi baktım siteye 149TL ama sağlam vladiyelik birşey.

Fikir vermesi açısından içinin de fotoğraflarını çektim. $IMG_1407.webp$IMG_1408.webp$IMG_1409.webp

Back
X