2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlaar ben geldim..bugün kontrolümüz vardi hersey cok iyi dedi doktor oglum 1300gr 36cm olmus :nazar: doktorum iyi dedi kilosuna ama sizce nasil?bu arada bebegimin 20 dakika boyunca kalp atislarini dinledim böyle harika birsey olamaz.rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip eder insaallah.ama canlarim orda bi fenalastim migdem bulandi basim döndü bi terler akti benden dedim herhalde ben gidiyorum ne kötüydü.doktorum su icirdi beni yatirdi bacaklarimi havaya kaldirdi sonra tansiyonumu ölctü.ilk basta cok yüksek demisti tam sinirda ama o fenalasinca ölctügünde birden cok düsmüs.ucuz atlattim simdi iyiyim cok sükür tek bas agrisi var.
sizler nasilsiniz kizlar?

ay büşrammmm :16::16: çok sevindim tam bır tosuncuk gelıyor desene 1300 çok ıyıııı nst ye faalan mı gırdın 20 dk neden kalp atısını dınledınız
belkıde heyecanlandın tansyon hep oynak hamıleleıklerde ama senın az kaldı sen eylulde doğurcan bak gor dedıydın dersın hem bebegın kılosu ıyı ya erken alırlar belkı

Kizlaar ben geldim..bugün kontrolümüz vardi hersey cok iyi dedi doktor oglum 1300gr 36cm olmus :nazar: doktorum iyi dedi kilosuna ama sizce nasil?bu arada bebegimin 20 dakika boyunca kalp atislarini dinledim böyle harika birsey olamaz.rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip eder insaallah.ama canlarim orda bi fenalastim migdem bulandi basim döndü bi terler akti benden dedim herhalde ben gidiyorum ne kötüydü.doktorum su icirdi beni yatirdi bacaklarimi havaya kaldirdi sonra tansiyonumu ölctü.ilk basta cok yüksek demisti tam sinirda ama o fenalasinca ölctügünde birden cok düsmüs.ucuz atlattim simdi iyiyim cok sükür tek bas agrisi var.
Hosgeldin. Maşallah bebeğine. Bu arada gecmis olsun canım. Ac falan mı kaldın. Neden düştü bir anda acaba.
en son gittiğimde böle bi tekmeleme yoktu bu cumartesi gidicem soracağım kesin ama içme bi kurt düştü Allah korusun ya sanki erken gelecek gibi falan diyolar amannnnnn ya böle de boş boş konuşan insanlar deli ediyo beni yok karnın aşağıda yok olası gerekenden küçük yemiyosun cocuk beslenemiyo süt içmiyosun ....... aaaaaaaaaaaaaaaaa yangın varrrrrrrr!!!!!!!
Vallah cok dengesiz insanlar var. Ne dediğini bilmeyen. Sen bakma onlara. Tabii ki yemene içmene dikkat et. Ama oldugu kadar. Bebek sonuçta beslenir. Senin depodan yer, sana kalmaz sadece.
panjur degilde baya kalin bi perde var o korur sanirsam :31:

Olsun canım perde de korur bence. Hiç düşünme.

Geçmiş olsun canım karnın falan açmıydı o yüzden de olabılır. Bebişinede 41 keremaşallah:nazar:

kızlar bi şey sorcam size 4 gündür benim kızın tekmeleri değişti böle nasıl anlatsam kasıklarıma doğru vuruyo sanki bacakları dışarı çıkacak gibi değişik hissettiriyo ve sürekli sanki tuvaletim var gibi geliyo garip bi tekmeleme tarzı bu bi de her gören karnın aşağıda senin diyo canım sıkılıyo bu duruma ya neden olabilir sizin nasıl aksam bi resim cekip de koyatım siz de bakıp yorum yaparsınız belki...

geçen hafta öyleydi benım canım sankı ayagı oramdan cıkıcak gıbı hissediyodum Allahım gelıcek şimdi görcem ayagıı dıyodum o derece yakından tam alttan vuruyodu o vurdukca ınce bır sızı oluyodu sankı sıkışmışım gıbı gıdıyordum wcye aman amaan sıkışmış gıbı değil neysekı bu hafta bı sagımda bı solumda bırde kasıga falanda vurmuyodu tam alttan sankı karnımda ayaga kalkıyo :44:

hoşgeldinizzz, maaşallah size:nazar:doktorun iyi dediyse iyidir canım:51: geçmiş olsun hamişlikte olabiliyo böle şeyler, neyseki doktorun yanındaymış hemen ilgilenmiş seninle:49:

en son gittiğimde böle bi tekmeleme yoktu bu cumartesi gidicem soracağım kesin ama içme bi kurt düştü Allah korusun ya sanki erken gelecek gibi falan diyolar amannnnnn ya böle de boş boş konuşan insanlar deli ediyo beni yok karnın aşağıda yok olası gerekenden küçük yemiyosun cocuk beslenemiyo süt içmiyosun ....... aaaaaaaaaaaaaaaaa yangın varrrrrrrr!!!!!!!
öle diyenlerin ağzının ortasına çarpasım geliyo benim:41: vala şekercim kimse bilemez millet doktor kesildi başımıza, öle insanlarla hiç detay konuşmuyorum ben, nasılsın diye soruyolar iyi çok şükür yada idare eder deyip hemen kesiyorum muhabbeti hop başka konu açıyorum, ha yok o konuşmak isteyip densizlik yaparsada veriyorum cevabını hiç kendimi sinirlendirmeden:32: sen bakma onlara öle insanlarıda dinleme, doktoruna sor ne sorcaksan, millet uzman kesildi başımıza :60:

maşallah cnm gayet ii..:nazar:ben 2-3 hafta önce gittim 900 küsürdü..

geçen hafta öyleydi benım canım sankı ayagı oramdan cıkıcak gıbı hissediyodum Allahım gelıcek şimdi görcem ayagıı dıyodum o derece yakından tam alttan vuruyodu o vurdukca ınce bır sızı oluyodu sankı sıkışmışım gıbı gıdıyordum wcye aman amaan sıkışmış gıbı değil neysekı bu hafta bı sagımda bı solumda bırde kasıga falanda vurmuyodu tam alttan sankı karnımda ayaga kalkıyo :44:

kizlar demekki hepimiz ayni seyleri hissetiyoruz benimde sabahlari cok fena yapiyo daha bi sert hissediyorum o tekmeleri bazen canimi bile acitiyo ve hem asagida hem yanda hissediyorum o nasil bi pozisyonsa artik :9::9:

şimdi nasıl canım geçti mi ya da doktoruna sorma şansın oldu mu olduysa ne dedi ay panik oldum valla bu çevremdekiler yüzünden normalde fazla takılmam ama konu bebek olunca....

:60: koptum gülmekten, bende bi hareket hissediyorum ama onu adlandıramıyodum bi türlü ayağa kalkıyo tam uydu:1: gitgide kuvvetleniyolar canım, en son doktora gidişinden sonra 1 ay gittiğimizde 2 ye katlayacak kiloları düşün yani her hafta 3 aşağı 5 yukarı 500gr alıyolar artık normal olarak ve buda güçlü tekmeler olarak bize geri dönüyo, benim göbek resmen lambur lumbur sallanıyo bazen nerden tepiklediğinide anlamıyorum ama bi titretiyo göbeğimi neye uğradığımı şaşırıyorum ve artık o nezaman isterse o zaman uyanıyorum ben zorlada olsa kaldırıyo beni tepik üstüne tepik, sabahları 5,30da kalkıyorum bu sabah 5te uyandırdı beni dahada uyuyamadım:1::1:

kizlar demekki hepimiz ayni seyleri hissetiyoruz benimde sabahlari cok fena yapiyo daha bi sert hissediyorum o tekmeleri bazen canimi bile acitiyo ve hem asagida hem yanda hissediyorum o nasil bi pozisyonsa artik :9::9:

benımkı kesın ayakta horon tepiyodu yada kolbastı oynuyodu o hafta babası kılıklı şey :1::1::1: anası kılıklı olsa yavaş yavaş zeybek oynardı :1: kız çok tedırgın edıyo ama ınsanı sankı hemen oracıkta duruyo çok yakından gelıyo artık hareketler

:60: koptum gülmekten, bende bi hareket hissediyorum ama onu adlandıramıyodum bi türlü ayağa kalkıyo tam uydu:1: gitgide kuvvetleniyolar canım, en son doktora gidişinden sonra 1 ay gittiğimizde 2 ye katlayacak kiloları düşün yani her hafta 3 aşağı 5 yukarı 500gr alıyolar artık normal olarak ve buda güçlü tekmeler olarak bize geri dönüyo, benim göbek resmen lambur lumbur sallanıyo bazen nerden tepiklediğinide anlamıyorum ama bi titretiyo göbeğimi neye uğradığımı şaşırıyorum ve artık o nezaman isterse o zaman uyanıyorum ben zorlada olsa kaldırıyo beni tepik üstüne tepik, sabahları 5,30da kalkıyorum bu sabah 5te uyandırdı beni dahada uyuyamadım:1::1:

Ay benimki de bazen öyle bir tekme atıyor ki göbeğim titriyor :)
İyicw güçlendiler vallah...

benımkı kesın ayakta horon tepiyodu yada kolbastı oynuyodu o hafta babası kılıklı şey :1::1::1: anası kılıklı olsa yavaş yavaş zeybek oynardı :1: kız çok tedırgın edıyo ama ınsanı sankı hemen oracıkta duruyo çok yakından gelıyo artık hareketler

:52::52::52::52: ayyy kesin senin ki kosbasti oynuyodu o zaman :9::9: sen baya baya altan hissediyosun demek benimki o raddeye gelmedi ama fena tekmelemeye basladi. senin bebis dondumu acaba :emir_bebek::emir_bebek:

şimdi nasıl canım geçti mi ya da doktoruna sorma şansın oldu mu olduysa ne dedi ay panik oldum valla bu çevremdekiler yüzünden normalde fazla takılmam ama konu bebek olunca....

geçti geçti canım sakın panık yapma aynısını yaşadım 26.haftamdı benımde gecen hafta oylekı korktum erken doğummu falan dıye ama kımseyede dıyemedım korkumdan dıle getıremedım ruyalarma bıle gırdı yanı kızzz oramı tutuyodum sankı gelıcek gıbı o vurdukça bismillah bismillah diye haklısın canım tedırgın olmakta ama korkma bence

güzelim ben 5 inde gittim doktora anlayamadığım hareketler nedeniyle, doktor hepsi normal dedi, bundan sonra dahada sertleşicek hazırlıklı ol, alışman lazım dedi, o nedenle rahat ol, takma bunu kafana, karnın aşağıda diyenede aldırma, aşağıda veya yukarda nerden biliyomuş doğrusunu ki konuşuyo, karnı yukarda olanlar mideyle birleşiyo canım ondan yukarda gözüküyo sonuçta bebişinin nereye yerleştiğiyle alakalı bi durum bu, kimisinin bebişi yukarı yerleşio kimisi aşağı:31:

:52::52::52::52: ayyy kesin senin ki kosbasti oynuyodu o zaman :9::9: sen baya baya altan hissediyosun demek benimki o raddeye gelmedi ama fena tekmelemeye basladi. senin bebis dondumu acaba :emir_bebek::emir_bebek:

kız ben ne bıleyım ne edıyo içerde :1::1::1::1:bu hafta aynı anda hem sağdan hem soldan aynı anda hareketler var sanırım yan pozısyonda ellerini ve ayaklarını aynı anda oynatıyokı her ıkı taraftan haber verıyo yukardaydı başı sanırım donme aşamasında yan duruyo çunku artık kasıklarımda deil tekmeler yanlarda

günaydın arkadaşlar nasılsınız?hayırlı ramazanlar hepinize. güzel bebişler nasıl..sıcaklarla arnız nasıl benim çok kötü..ben uzun zamandır giremedim..1 hafta eşimin köyünde kaldım ordan geldim annemlerle köye gittim..daha anca bugün gelebildim eve..1 hafta boyunca annemlerin pc si benim artık fırsat buldukça girerim... geçmişide okuyamdadım inşallah herşey yolundadır hepinzin..bizim şimdilik herşeyimiz yolunda 10 gün önce şeker yüklememiz oldu şükürler olsun temiz çıktı.doktorum senden çok korkuyordum ama dedi hiç bir şey yok dedi nasıl mutlu oldum anlatamam..kızım 1 200 gr olmuş..2 hafta önden gidiyor..yaa arkadaşlar aranızda karaciğer fonksiyonlarına bakıtan varmı ..doktorum 2 hafta sonra el ona bakcam dedi aklım takıldı..birde aranızda olan varmı bilmiyorum benim sağ tarafım özellikle kolum çok halsizleşiyor ve ağrıyor..allah korusun felç olcakmış gibi hissediyorum kendimi...
kızımın cicilerini almayı tamamlıyorum artık yavaş yavaş...teyzesiyle dayanamayıp aldık çoğu şeyi..kıyafet işimz bitti sadece elbise alcam birtane kot..40 mız çıkınca allah izin verirse girdirmek için...çok hoşuma gitti..annem ve akrabalarım diyorki çocuk yandı sen onunla oyuncak gibi oynarsın artık diyorlar...çokkk seviyorum bebekleri...inşallah sağlıcaklar alalım kucaklarımızada..

Canım karaciğere bakmadı bizim Dr hiç. Yani öyle birsey de demedi henüz. Benimde sol kolum uyuşuyor ve karincalaniyir bazen yattığım zamanlarda. Dr'a söylediğimde uyuşma ve karincalanma ile ilgili hamilelikte bildigim birsey degil. Kilo aldığın icin olabilir dedi. Eğer dogum sonrasi da devam ederse noroloji ye gidersin demişti.

geçti geçti canım sakın panık yapma aynısını yaşadım 26.haftamdı benımde gecen hafta oylekı korktum erken doğummu falan dıye ama kımseyede dıyemedım korkumdan dıle getıremedım ruyalarma bıle gırdı yanı kızzz oramı tutuyodum sankı gelıcek gıbı o vurdukça bismillah bismillah diye haklısın canım tedırgın olmakta ama korkma bence

çok sağol canım gerçekten yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi doktorada soracağım kontrolde yazarım burda da bizim gibi olan arkadaşlara bilgi amaçlı ay ne pimpirikli hatun oldum yaaaa :)))

Açılmıyor bende nedense canım Error veriyor bakıcam yoksa iyi olmuş kargonun bedava olması :52:

evet canım kargoyu bedava yaptı ya hata verir şimdi site koca gün :1:pek bişey de bulamadım ben de zaten.
geçen öyle bi takım aldım pek dandik çıktı çok para değildi de içim yanmadı parasna :1:

güzelim ben 5 inde gittim doktora anlayamadığım hareketler nedeniyle, doktor hepsi normal dedi, bundan sonra dahada sertleşicek hazırlıklı ol, alışman lazım dedi, o nedenle rahat ol, takma bunu kafana, karnın aşağıda diyenede aldırma, aşağıda veya yukarda nerden biliyomuş doğrusunu ki konuşuyo, karnı yukarda olanlar mideyle birleşiyo canım ondan yukarda gözüküyo sonuçta bebişinin nereye yerleştiğiyle alakalı bi durum bu, kimisinin bebişi yukarı yerleşio kimisi aşağı:31:

doğru diyosun canım işte ben bazen çok dinliyorum başkalarını sonra da böle kurup duruyorum çok haklısın aldırmamak gerek çok teşekkürler :))))9

Back
X