2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bide o sorun var ya ben normal cek cekli bavul goturucem cunku burada 3-4 gun kaliyosun iyi olsanda olmasan da :27: kk da arastirdim biraz bazi kizlar ayri yapmis bebekle kendi kiyafetlerini hast.giderken bebegin kiyafetlerini dogumdan sonra ki ilk kiyafetlerini posete koymuslar hemsirelere vermisler mesela :26: ama ne koyulucak dersen hiic bilmiyorum :27::27:

yıkayıp ütüledikten sonra poşete koymak mantıklı toz falan olmaz. bunund bi listesini hazırlasak ya hep beraber unuttugumuz bişe olmaz böylece:34:

kızlar siz aventten bahsetmişsiniz ya o markayla ilgili hiçbir bilgim yok benim:19: ben oğluma hep wee nin ürünlerini aldım emzik biberon tarak tırnak makası burun aspiratörü felan filann:23:

Allah kavustursun canim ama 1 aymis ve hafta sonlari gelicekmis azcik sabret gelir gecer hemencecik:6: malesef bende yalniz asla kalamam evde o sey bende de var yine senin kv annen fln varmis benim burada gidecek kimsem de yok :27: hamileyken zor olur tabiki senin icin ama yabanci degillerki seninde durumunu biliyolar sonucta hamilesin :16: dikkat et kendine

teşekkür ederim canım öle tabi Allah tan kısa bi süre bizim iş çok şehir dışı olan bi iş eşimle aynı yerdeyiz evlendik tam 1,5 sene dışardaydık şimdi öle olacak diye zatem içim pır pır :( ne yaparım bilemiyorum en büyük destekçim kocam benim :)
valla bu korku hali neden olur anlamadım cok keyifli bi günde de gece kabuslarla uyanabiliyorum anlamadım psikologa mı gitmek gerek bilemedim :)

evet cnm ortalama böyle ama sana kalmış, biraz da artık ihtiyaç dediğimiz şeyler ihtiyaçtan çok zevk için alınıyor..mesela ben oda yapmayı şuan düşünmüyorum bi beşik bi karyola bizi 3-4 yaşına kadar götürür inşallah..sonra da keyfine göre, o zaman kardeş vs olursa ona göre yaparız inşallah..yada bebek arabasını eğer kışın dışarı çıkmıycaksan erteleyebilirsin..vs..ben ihtiyaç oldukça alayı düşünüyorum..alışveriş merkezi çarşı vs herşey yakın, arabayla 5-10 dk en fazla 20 dk mesafde..:16:biz biraz kendimiz için alıyoruz yoksa yavruş bebeklerin ihtyacı olan şey belli..bizim sevgimiz..:16:bebekler diye bi belgesel var muhakkak izleyin..afrikadaki bebeğe şok olcaksınız:9:

çok haklısın canım hani bir söz vardır bebeğin yediği kar giydiği zarar hakkaten öyle düşünsene adamlar mobilyayı satarken işte sonradan yatak olacak şöyle büyücek böyle genç odası olacak vs bir sürü şeyler söylüyorlar sanki kandırmaca gibi

çok yakın mobilyacı bir ahbabımız mdf veya lakeyi kesinlikle tavsiye etmiyor ev felan taşırken 2. kurulum berbat oluyor iyi olmuyor dedi suntalam istediğin kadar sök tak bişey olmaz dedi,

aslında bende çok çok temel ihtiyaçları alıcam..

Merhaba kızlar. Dün e-bebek'te avent biberonları %50 indirimliydi. Ben de kızıma bunları aldım. :16:

Eki Görüntüle 755526 Eki Görüntüle 755527 Eki Görüntüle 755528 Eki Görüntüle 755529
ay ne şirinler bende nuk aldım ucunda askısı olmayandan 1 tane ( kutulu olarak satılıyor ) bide disney karakterli ucu askılı 1 tane yine nuk marka, en iyisi nukmuş kızlar emzikte diğerlerini önermiyolar bilginiz olsun, benim göğüs pompasının içinde vardı bu biberondan gaz yapmayanmış, bakalım bebişler beğencekmi bunları:1:
selam kızlar hepinize kocam iş için şehir dışına çıktı 1 ay falan sadce hafta sonları gelecek :( çok moralim bozuk ya o yokken evde yanlız kalamıyorum göçebe gibi bi annnem bi kayınvalide gezinip durucam ya hiç istemiyorum ama geceleri kabuslarla uyanıyorum gebelikden önce de vardı maalesef :( biri uyandırmazsa çok zor uyanıyorum valla bekarken nasıl evimden ayrılacağım dediğimde görümcem sen evlen bi annenin evi bile sana dar gelecek evimde evim diyeceksin demişti gerçekten öleymiş hiçbir yerde evimdeki kadar rahat edemiyorum ya hele de böle hamişken kocamdan ayrı kalması çok koyacak :(
oyyyy kıyamam, neyse 1 ay madem sabret canımcım, Allah daha uzun ayırmasın öyle dua et, 1 ay dediğin geçer çabucacık bide haftasonları gelcek madem buda bi tesellidir:31:

slmalar millet bizde geldik ogluşumla
kızlar artık şu hastane çantasının listesinide yapsak ya neler konacak nelere gerek var benim kafam okadar karıştıki artık ne alıcam ne almıcam karar veremiyorum
canım senin ilacın bende hehehe :60: aşağıya listeyi kopyalıom ordan bi bak kendine göre şekillendir sen onu, ben bunu kendim yaptım:27:

[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 824, bgcolor: #ccffff"]ANNE HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]GÖĞÜS PEDİ-GÖĞÜS KALKANI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN ÇAMAŞIR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT POMPASI SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME SÜTYENİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: #ccffff"]BEBEK HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]YELEK, HIRKA, PATİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]AĞIZ BEZLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN BATTANİYE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ANA KUCAĞI ( hastane çıkışında mecbur tutuyolar bizim burda )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜS MALZ.-NAZAR BONCUĞU VE BALONLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK ŞEKERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TEPSİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜRAHİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]BARDAKLAR[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yıkayıp ütüledikten sonra poşete koymak mantıklı toz falan olmaz. bunund bi listesini hazırlasak ya hep beraber unuttugumuz bişe olmaz böylece:34:

ben sunlari goturucemm..

Bebek icin hast. cikisi
Battaniye
Corap vs.

Kendim icin 1 tane pijama takimi alicam 1 tanede gecelik alicam
rahat edebilecegim kilotlardan alicam
corap
makyaj malz.
Kisisel bakim

bu kadar cunku burada hastane herseyini veriyo bebek kiyafetlerini onlar giyindiriyo sen sadece cikarken kendi kiyafetlerini giyindiriyosun bez fln hiic gerek yok..
ama tr de de artik oyle hastane bicok seyini veriyo zaten bebek bezi anne icin gogus pedi vs gibi bence cok fazla bisey goturmeyin derim :31:

kızlar siz aventten bahsetmişsiniz ya o markayla ilgili hiçbir bilgim yok benim:19: ben oğluma hep wee nin ürünlerini aldım emzik biberon tarak tırnak makası burun aspiratörü felan filann:23:

Canım wee'de kötü bi marka değil ki. Philips Avent diye geçiyo ürünün adı. Bebişin güzel günlerde kullansın aldıklarını :16:

aynen canım bende senin gibi hesaplıyom, her ayın bitmesine 3 gün kala bir ay bitiyo bende çünkü benimde 07/10 gözüküyo doğum sata göre böle olunca ben 26/07 de 7. ayı bitirmiş olcam, 26/08 de 8. ayı bitircem, 26/09 da 9. ayı bitircem geri kalan son 10 günde artık kısmet
:23:

sezeryanda 1 hafta önden alıyorlar ozaman 1 ekimde senin bebiş gelmiş olabilir

aslında eylül bitti tamamdır bizim için 1 hafta geri bir hafta ileri start sayacağızz,allhım sağlıkla göstersin o günleri...

Kızlar bu arada bebek için en iyi burun aspiratörü Otribebe burun aspiratörüymüş. Ben onu alıcam. En uygun fiyat eczanemizde.com'da. Ben bebek bakım ürünlerini; şampuan, bebe yağı, pişik kremini falan Sebamed alıcam. Araştırdım en uygun fiyat yine bu sitede. Siz de bi bakın isterseniz.

ay ne şirinler bende nuk aldım ucunda askısı olmayandan 1 tane ( kutulu olarak satılıyor ) bide disney karakterli ucu askılı 1 tane yine nuk marka, en iyisi nukmuş kızlar emzikte diğerlerini önermiyolar bilginiz olsun, benim göğüs pompasının içinde vardı bu biberondan gaz yapmayanmış, bakalım bebişler beğencekmi bunları:1:

oyyyy kıyamam, neyse 1 ay madem sabret canımcım, Allah daha uzun ayırmasın öyle dua et, 1 ay dediğin geçer çabucacık bide haftasonları gelcek madem buda bi tesellidir:31:

canım senin ilacın bende hehehe :60: aşağıya listeyi kopyalıom ordan bi bak kendine göre şekillendir sen onu, ben bunu kendim yaptım:27:

[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 824, bgcolor: #ccffff"]ANNE HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]GÖĞÜS PEDİ-GÖĞÜS KALKANI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN ÇAMAŞIR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT POMPASI SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME SÜTYENİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: #ccffff"]BEBEK HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]YELEK, HIRKA, PATİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]AĞIZ BEZLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN BATTANİYE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ANA KUCAĞI ( hastane çıkışında mecbur tutuyolar bizim burda )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜS MALZ.-NAZAR BONCUĞU VE BALONLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK ŞEKERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TEPSİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜRAHİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]BARDAKLAR[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hızır gibi yetiştin canım benim :) hemen kopyalıyorum listemi hazırlıyorum :34:

Kızlar bu arada bebek için en iyi burun aspiratörü Otribebe burun aspiratörüymüş. Ben onu alıcam. En uygun fiyat eczanemizde.com'da. Ben bebek bakım ürünlerini; şampuan, bebe yağı, pişik kremini falan Sebamed alıcam. Araştırdım en uygun fiyat yine bu sitede. Siz de bi bakın isterseniz.

bende bebek bakim urunlerini Penaten diye bi marka var ondan alicam :6: bi ara malum bolgemde bi kasiti olmustu onun bana numunelerini gondermislerdi kullandim hemen gecti.. Bayada eski bi marka denicez bakalim :37:

ben emzigi kabul etmemesinden korkuyorum umarim kabul ederler minikler :8::8::8:
bakalım ne yapçaklar, kimiside alıştırma diyo ama bilemiyorum ona en güzel biz ve bebiş karar vercez doğumdan sora, sonuçta bazen kurtarıcı olabiliyo bu emzikler cog cog emiyo bebiş rahatlıyo:1:

sezeryanda 1 hafta önden alıyorlar ozaman 1 ekimde senin bebiş gelmiş olabilir

aslında eylül bitti tamamdır bizim için 1 hafta geri bir hafta ileri start sayacağızz,allhım sağlıkla göstersin o günleri...
kesinlikle, 1 ekimde gelirse hem tarih olarakta güzel, bakalım bebiş neye karar vercek, dediğin gibi eylül bittimi artık iş bitmiş demektir:23:

Canım wee'de kötü bi marka değil ki. Philips Avent diye geçiyo ürünün adı. Bebişin güzel günlerde kullansın aldıklarını :16:
wee güzel bir marka canım, dr.brown da var mesela biberon olarak onuda çok öneriyolar gaz yapmıyomuş bebişe. Sonuç olarak bebiş karar vercek hangisi iyi, kalite kontrolü onlar yapçak:52: bide en dandikleri beğenirlermiş hiç şaşırmam, bi arkadaş herşeyini en pahalısından aldı, bebek bakkal emziğini beğendi yaa:60:

ben emzigi kabul etmemesinden korkuyorum umarim kabul ederler minikler :8::8::8:

allahım birde emzikkk beğenmeyen bebişler var mesela biz 4 kardeşiz hiç birimiz kesinlikle emzik kabul etmemişiz hatta biberon bile almamışız... cop cop anne sütü emmişiz darısı benim oğluşumun başına...

Ayy inşallah kabul ederler. Emzikli bebeklere bayılıyorum :116:

Canım bu arada geç oldu ama beni de listeye eklermisin :16:
Yaşım:29, SAT:04 Ocak, Hamile kaldığım kilo:64, Tahmini doğum:11 Ekim, İlk doğumum, Kızım olucak, İsmini şimdilik Cemre düşünüyoruz. Samsun'da yaşıyorum ve çalışıyorum.

Selam kızlar :16: Bir kaç gündür midem çok yanıyor bir kaç arkadaşta daha vardı galıba nasıl baş ediyorsunuz?

ben sunlari goturucemm..

Bebek icin hast. cikisi
Battaniye
Corap vs.

Kendim icin 1 tane pijama takimi alicam 1 tanede gecelik alicam
rahat edebilecegim kilotlardan alicam
corap
makyaj malz.
Kisisel bakim

bu kadar cunku burada hastane herseyini veriyo bebek kiyafetlerini onlar giyindiriyo sen sadece cikarken kendi kiyafetlerini giyindiriyosun bez fln hiic gerek yok..
ama tr de de artik oyle hastane bicok seyini veriyo zaten bebek bezi anne icin gogus pedi vs gibi bence cok fazla bisey goturmeyin derim :31:

looricim canım ben herşeyi hazırlıyımda hastane gene versin ne olur ne olmaz :34:

Selam kızlar :16: Bir kaç gündür midem çok yanıyor bir kaç arkadaşta daha vardı galıba nasıl baş ediyorsunuz?

benim çok fenaydı canım sık sık yemeye başladım azar azar hamur işi pilav makarnayı kestim çok fazla asit yapıcı şeyler yemiyorum başedemezsem gaviscon kullanıyorum rahatlatıo baya

bakalım ne yapçaklar, kimiside alıştırma diyo ama bilemiyorum ona en güzel biz ve bebiş karar vercez doğumdan sora, sonuçta bazen kurtarıcı olabiliyo bu emzikler cog cog emiyo bebiş rahatlıyo:1:

kesinlikle, 1 ekimde gelirse hem tarih olarakta güzel, bakalım bebiş neye karar vercek, dediğin gibi eylül bittimi artık iş bitmiş demektir:23:

wee güzel bir marka canım, dr.brown da var mesela biberon olarak onuda çok öneriyolar gaz yapmıyomuş bebişe. Sonuç olarak bebiş karar vercek hangisi iyi, kalite kontrolü onlar yapçak:52: bide en dandikleri beğenirlermiş hiç şaşırmam, bi arkadaş herşeyini en pahalısından aldı, bebek bakkal emziğini beğendi yaa:60:

ben emzik vermeyi dusunuyorum canim ya yoksa gercekten felaket olucak emzik olursa onu sakinlestiriyo en azindan :49:

Back
X