Dun sabah 8 de hastaneye giris yaptim.
08:20 de suni sanci verildi, oglen aciklik 3 cm oldu, suyum patlatildi.
Acilma 5cm e cikti. Aksam 15:30 a kadar acilma 7 cm oldu ama maalesef bebegin kafasi
kanala yerlesmedi doktorum da daha fazla beklemenin faydasi olmayacagini soyleyince sezaryana alindim.
17:50 de bebegim dogdu epidural Sezaryan ile... Sezaryan sonrasi cok zormus normal doguum icimde bir ukde...
Sonucta bebegim saglikli ona sukur ediyorum.
Suan o emmeyi ben de emzirmeyi ogrenmeye calisiyoruz...
Allahim herkese hayirli dogumlar nasip etsin...
bebişin hayırlı olsun.. sağlıklı sıhhatli büyütürsün inşallah.canım benimde günün geçti pazartesi suni sancı alıcam. bebek ne kadar doğdu benimki kafası hiç aşağı inmedi acaba doğum başlasa da inermi yoksa hem doğum sancısı hemde sezeryan sancısı çekermiyim diyorum .. hafif hafif tırsmalarım başladı çocukta iriymiş ne önerirsin
Acilma 5cm e cikti. Aksam 15:30 a kadar acilma 7 cm oldu ama maalesef bebegin kafasi
kanala yerlesmedi doktorum da daha fazla beklemenin faydasi olmayacagini soyleyince sezaryana alindim.
17:50 de bebegim dogdu epidural Sezaryan ile... Sezaryan sonrasi cok zormus normal doguum icimde bir ukde...
Vallahi canim yan odada benim gibi biri vardi suni sanci ile 12 de normal dogum yapti. Ben 17:30 a kadar denedim olmadi.
3cm e kadar olan sanci bisi degil sonra da epidural alirsan hic sanci cekmiyorsun
Eger denemeseydim hep bir acaba olacakti icimde simdi yok ama elimden geleni yaptim ama olmadi normal...
selam kızlar biz geldik...bebik gelince topiğe de uğrayamaz olduk biz...günlerimiz bayağı yoğun geçiyo ben memlekete geldim...annem babamla birlikteyim...
kuzum da gaz sancısı oldu...dün dedemiz acı elma yağı almış aktardan kuzum iki gündür çok sakin...sizlerin de aklında bulunsun kızlar...bende kimyon tohumunu demleyerek içiyorum..süttende kuzuma geçer diye...elma yağını da birer damla ile göbüküne masaj yapıyorum acayip rahatlıyo..birer damlada topukları ve kasıklarına masaj yapıyorum...şimdilik iyiyiz....
Olsun canım hayırlısı buymuş demek. Denedin en azından. Icinde kalmadı. Allah analı babalı büyütsün insallah.Dun sabah 8 de hastaneye giris yaptim.
Allah analı babalı büyütsün insallah.Kızlar ekim bitmeden 30 ekimde spinal sezeryanla aldım kucagıma kızımı. Dogum hikayemi kendimi toparlar toparlamaz yazıcam inşallah.
hg canım evet hastaneden çıkmadan yapılıyo..kızlar lütfen bana cevap verin ocak annesiyim
Bebek doğar doğmaz hadtaneden çıkmadan hevatit b aşısımı yapıyorlar
Bu her bebeğe mecburimi neeşimde nede bende hebatşt yok
kızlar lütfen bana cevap verin ocak annesiyim
Bebek doğar doğmaz hadtaneden çıkmadan hevatit b aşısımı yapıyorlar
Bu her bebeğe mecburimi neeşimde nede bende hebatşt yok
juana naptın canım yok mu daha ses ? ne kadarlık oldunuz ???
slm kızlar ben pek giremiyorum nete, girmişken paylaşayım dedim.benim kızım da 16 ekimde epiural normal doğumla 3300 gram olarak dünyaya geldi.bebeğini kucağına alan herkesi tebrik ediyorum. analı babalı inşallah.
ilk günler sütüm gelmedi, ben emzirmeye çalışıyordum bebişim emmeye. zor günlerdi ama atlattık şimdi güzel güzel emiyor. 1 ayımızı da doldurduk şükür. aralarda gaz sancısı çekiyordu ama 1 haftadır yok. inşallah bundan sonra da olmaz. topuktan kanı da ilk gün ve 5.gün verdik. ne acı acı ağladı yaa. hepatit b nin ikinci aşısını da yaptırdık. d vitaminine de devam.
kızlar bişey sorcam. sütüm gelmeye başladığı günler göğüslerim çok şişmişti ve minik yumrular olmuştu. sağarak ve sıcak kompresle geçirmiştim. bu aralar da göğüslerim sızlamaya başladı ama ilk günlerdeki gibi bir his değil. şişkinlik de az. sağmam mı lazım acaba?