2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maşallah canım gününü dolduranlardansın :) Allah yardımcın olsun, sağ salim çabucak kavuşursun inşallah :)

zaten birşey yapamam kutlama tarzında yani bu sene sadece hediye ile idare edicez napalım acaba diyorum gümüş alyans mı alsam eşim yüzüğünü takmak istiyor ama altın haram olduğu için takmıyor fazla arada takıyor yani gümüş alırsam takar diye düşünüyorum

ne guzel kolaymıydı yanııı ayy allahımmm

Cnm dk tut zaten saatler geçtikçe agri artar
birde herkez de farklı olur sadece karın agrisiyla
bile doğum baslayabiliyor ...eğer agrilarin arası duzenliyse
gerçek sancidir

Bende sonra gelen gidenden bebekle ilgilenmekten vakit bulamam diye düşündüm...oyle bakımsız fotolarımda olsun istemiyorum:)olmadı yaparım istemezlerse ameliyat oncesi silerim artık Yada arayıp doktoruma sorucamda doktor yuh diycek artık:))
maşallah canım gününü dolduranlardansın :) Allah yardımcın olsun, sağ salim çabucak kavuşursun inşallah :)

Sagol canım benim insallahh...

anammm kız bızlerı haberdar ett

Su içmeyi senden öğrendim bende:))))) sabah uyandığımdan beti midem bulanıyor ve sancım vardı iki üç kere su içtim geçti:)))) ama bi düre sonra tekrar başkıyor bi de duşa gircem niraz daha sonra bakalım geçecek mi ama belimden gelmiyor ağrı belm sürekli ağrıyor

ayy kızlar kaldıkmı bız bıze bende doğuma gırerken valla sızlerı ozlerım yazışmaları haberdar etmeyı ozlerımm heyecan dorukta artıkk

ooo çok iyi düşünmüşsün o zaman gayet güzel bi hediye olur.
ben hediye de bulamıyorum, erkeğe bişey almak çok zor gerçekten. doğum gününde saat aldım, ayakkabılarını alalı 1 hafta oldu. Cüzdanı da yeni. Kemer zaten ayakkabıyla alınıyo. ee ne kaldıki gömlek, çamaşır felan desen onları da çarşıya çıktıkca almıştım. Bi alternatifim kaldı, o da kazak.. Monta benzer ceket tarzı değişik güzel bişeydi, çok hoşuma gitti.. bakalım artık :44:

ayy kızlar kaldıkmı bız bıze bende doğuma gırerken valla sızlerı ozlerım yazışmaları haberdar etmeyı ozlerımm heyecan dorukta artıkk
heyecan dorukta gerçekten ama bunca doğum haberini okuyupta beklemek zorunda olmak hiç güsel değil Rabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallah, napalım...

o da var tabi gelen giden olacak yapamayabilirsin ama dediğin gibi yaparsın sorun olursa orda hemen silersin zaten
o da olabilir canım zaten birine hediye almak çok zor bu kişi hele de erkekse alternatif çok az oluyor ben geçen sene gömlek kazak kombinasyonu almıştım bir kazak aldım onun içine uygun bir gömlek çok hoşuna gitmişti severk giydi çevreden de beğeniler geldikçe hergün giymke istiyordu
kızlar dogurmayan kaç kişiyız saysak mı

saysak çabuk biter zaten canım bizim kızlar gibi inatçı veletler kaldı içerde

aslında bir sürü ekim annesi var
Cnm ama onlar sohbete katılmıyor
mesela elifnil arkadasimiz kaç kişi
gündür girmiyor

kızlar geceleri sizde karın agrisi ve mide
bulantisiyla uyaniyormusunuz

ben genelde tuvalet ya da bel ağrısıyla uyanıyorum ama kalktığımda mide bulantısı hissediyorum bugünlerde kendimi nedense hamileliğin başındaymışım gibi hissediyorum burnuma gelen kokular bana o zamanki bulantıları hatırlatıyor

sen nasılsın canım sancı bekliyodun sen de var mı bir gelişme

hayırlısı olsun canım benm geceden berı aralıklarla var sancım şimdide 15dk bır gelıyo saate bakıym baya sıddetlı ıns has gıttgmde acıklık olur ben alttan muayene olmadım ama benmkıler gercek bence sancı öyle adet agrısını gectı baya canımı yakıyo

hakkatten yaa o napıyor acaba bir sürü sorunu vardı onun da doğurdu mu acaba zten erken doğum riski vardı

ben de kendimi ilk aylarda hisseder oldum
en sevmediğim mide bulantısı evimi bile
temizleyemiyorum midem bulaniyor
kokulardan.bence elifnil arkadaş
dogurmustur...ogretmen1 de
dün topige uğradı ama birşey
yazmadı bir sürü arkadaş girmez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…