inanın sancım gelsın dıye dört göz le bekledm ama yok 40 hafta bıttı bır hafta daha bekledık yok bende öyle dua edym hayırlısı olsn
Bana bile söylüyorlar ki daha venim25 gün var:)))inan aynen bende sınır oluyrm daha cok stres oluyrm ya telefnlar susmuyo gunlerde gectı bıttı dok ne dedı sezarynmı olcn sunı sancıyla mı psıkolojm bozuldu
Bebş iyice aşsğı inmiş olabilir:))yürürken aşağı baskı yapıyor gibi geliyosa onlar hep kadsılma cnm hafi hayırlıdı:))))Selam kizlar benim tam gobegimin alti sis durumda ve yurudugumde su sesi geliyo belim muthis agriyo bilemedim gitti :)
kızlar yarın ögleden sonra sezeryanla kavuscam bebegıme. dualarınzı beklıyorum...
Acaba loricim ??Bu sefer gelıyor belkıde Egecik oyyyy Sağlıcakla kavusalım ınsallah.
ALLAH yardımcın olsun cnm saglıklı hayırlı dogumlar.
HahahAynen cnm herkes beklıyor artık Hayırlısı olsun.
inşallah yarın doğurursun Cnm
stres yapma bebisin de sıkılmasin
ıçerde
Insallah kisa zamanda kavusursun paniklim gercekten zor bir durum
Bana bile söylüyorlar ki daha venim25 gün var:)))
Bebş iyice aşsğı inmiş olabilir:))yürürken aşağı baskı yapıyor gibi geliyosa onlar hep kadsılma cnm hafi hayırlıdı:))))
Hayırlı doğumlar inşşş sağlıkla kavuş bebişine inşşş:))
ALLAH yardımcın olsun cnm . Tam olarak kaçıncı haftaya kadar bekleyebılıyorlar acaba? Benımkı gununu beklemezse sezeryana alırlar heralde sana suni sancımı verılecek bu durumu doktorumla hıc konusmadım daha haftası dolmadı benımkının. Stres yapma yarın bellı olur haber et bızlerede. Havalar baya sogudu akşama kadar temızlık falan yaptık eşimle akşamda kayınvalıdemlere gıttık. İnsan daralıyor hakıkaten evde.
napıym canım ama elımde degıl ama bıyandan bebişime kavuscm dıye mutluym bıyandn cok endişelıym
inşallah looricigim bende doğurmak istiyorum
sürekli tansiyonumda yükseliyor
hadi bakalım inşallahhh
insaallh canım hepımız kavusalım ınanın dua ederken hepımız için edıyorm allahım bu yolda olan butun herkese yardım etsın kızımda ne guzel kendı sancımla gıttm has bu oglan inatcı cıktı hep bundada öyle umdum ama olmadıInsallah kisa zamanda kavusursun paniklim gercekten zor bir durum
haklısın Cnm ama ucunda bebisin var
inşallah hakkında herşeyin hayirlisi olur
Ay insallah kizlar bakalimmm zulum ayaklarini yukariya kaldir oyle uzan bi bakalim benimde bi kere yuksek cikti basima arada bi agri saplaniyo acaba cikiyomu diye dusunuyorum hakkimizda hayirlisi ins
Kizlar yarin dogum yapacak arkadaslara Allah kolaylik versin.saglicakla kavusursunuz insallah.loori sende bugun yarin yaparsin gibi geliyo.eli kulaginda benden demesi.bakalim siradaki anne kim.
Ay insallah kizlar bakalimmm zulum ayaklarini yukariya kaldir oyle uzan bi bakalim benimde bi kere yuksek cikti basima arada bi agri saplaniyo acaba cikiyomu diye dusunuyorum hakkimizda hayirlisi ins
Cnm tansiyon ilacı da kullanıyorum ama
yükseliyor karnimin içi ağrıyor sanki
gecmıs olsn kızlar tansıyn yuksekse lımon ıyı gelıyo bol su içn benmde enseme vuruyodu
Kuzum ben oglan tam asagida zaten dr bundan asagiya inemez demisti baski yapiyo yapmazmi drda bu sekilde su kesesini patlatir demisti simdide orasi sis vesu sesi geliyo yururken cok tuaf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?