• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam ızlar nasılsınız ben de bugün misafir ağırladım(sürpriz oldu aslında beklemiyodum) sabah da mutfak dolaplarını silmiştim yoruldum şimdi de yarın kontrol günü bakalım ne dicek doktor hanım

Hu huu kızlar nabersiniz? Ben çoooook yoruldum,kocişmle temizlik yaptık fenalardayım:37:

al benden de o kadar ben de bugün temizlik yapim dedim mutfak dolaplarımı siliyodum ki tam bitirdim misafir geldi az önce yolladım onları hemen sizlere bakayım dedim sen de ne var ne yok bir belirti var mı

:4:
Cevap verdiğin için teşekkür canım:1: Evet az kaldı,herkes ne zaman doğuracaksın diyip duruyor,telefonlar susmuyor..Ben de öyle ümit ediyorum,hamileliğin son demleri gerçekten zormuş,bana sinir ve gerginlik yaptı artık..:37: Sen nasılsın canım?Nasıl gidiyor?:6:

O sorulara bende sinir oluyorum daha doğurmadın mı lafınada ayrı gıcığım:37:ağrısız günmüz geçmiyor cnm ondan sinirde oluyor insana senin az kalmış yine benim25 gün var daha:(((( bana bayramda gelcekmiş gibi geliyor:)))

selam ızlar nasılsınız ben de bugün misafir ağırladım(sürpriz oldu aslında beklemiyodum) sabah da mutfak dolaplarını silmiştim yoruldum şimdi de yarın kontrol günü bakalım ne dicek doktor hanım
Selam canım,ben de bugün çok yoruldum ama bizim minnaklar dayanıklı çıktı bu performansa :23: Ben de salı günü gidicem inşallah,ilk kez çatıya bakacak:37:Yarın 40. haftama başlıyorum ,hadi hayırlısı inşallah:16:

:4:

O sorulara bende sinir oluyorum daha doğurmadın mı lafınada ayrı gıcığım:37:ağrısız günmüz geçmiyor cnm ondan sinirde oluyor insana senin az kalmış yine benim25 gün var daha:(((( bana bayramda gelcekmiş gibi geliyor:)))
Bana da eylül sonu gibi gelmişti ama gelmedi,en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler de:16:

al benden de o kadar ben de bugün temizlik yapim dedim mutfak dolaplarımı siliyodum ki tam bitirdim misafir geldi az önce yolladım onları hemen sizlere bakayım dedim sen de ne var ne yok bir belirti var mı
Gerginlik ve aşırı halsizlik yorgunluk harici belirti yok canım..Bunlar da pek doğum belirtisi sayılmaz sanırım:1: Hazır cesaretim kaçmamışken doğurmak istiyorum artıkk:37:

Cok tesekkür ederim canım. Sende kalıp mı vardı onunla mı kestin.
Senin yarın ne yapacak Dr? Yatış yaparım dedi mı aciklik olmasa da. Suni sancı falan.

Oh oh bu yürüyüşden sonra gelir artık ufaklik ;)

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Evet biraz zor gecmis günlerin. Ama evladınlasin eve gelince herseyi unutmussundur.

Keten tohumu ne ise yarıyormuş?

doguma yakin yersen rahmin acilmasina yardim ediyormus. Burada ebeler öneriyor. Normal dogum icin elbette..

Ben bayramda gelmesinden korkuyorum ve neyden korkarsam o başıma gelir:)))) evt sorunsuz gelsinlerde bekliycez artık:))
Salı günü doktorumla konuşucaz ama sanırım bnm kız gelmek istemezse en gfeç arife günü suni sancı veya istemediğim halde sezeryanla alınır..ama bayram üstü nihayetinde,kv min ayağı alçıda annemin de kendine göre kurban telaşı olacak,bakalım nasıl olacak..:26:

Selam canım,ben de bugün çok yoruldum ama bizim minnaklar dayanıklı çıktı bu performansa :23: Ben de salı günü gidicem inşallah,ilk kez çatıya bakacak:37:Yarın 40. haftama başlıyorum ,hadi hayırlısı inşallah:16:

Gerginlik ve aşırı halsizlik yorgunluk harici belirti yok canım..Bunlar da pek doğum belirtisi sayılmaz sanırım:1: Hazır cesaretim kaçmamışken doğurmak istiyorum artıkk:37:

aynen benim doğum bayrama denk geliyor bayramdan önce doğursammı diyorum ama sonra da vaz geçiyorum annemler kurban telaşından gelemez diye ama ben de sancı oluyor hemen hemen hergün hele bugün daha misafirler varken tuttu da hiçbir şey olduğu da yok yani o da belirti değil galiba bir de kızlar erken doğar derler ama bizim kızlar inatçı mı yoksa caty:49::49:
bu arada benim doktor bu haftada çatı muayenesi yapmicanı söyledi ama zaten haftaya bayram nasıl yapacak ki acaba yarın söylesem abes olur mu

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben salı saat13.45te sezeryanla doğum yaptım suyum azalmış normal doğuramazsın bebek kakasını falan yer diye acil aldı doktor benim sezeryan kılıfımda su bitmesi oldu yani anlayacağınız:(ama annelik inanılmaz bir şey allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inşallah kızım çok tatlı çok şükür iyiyiz ama uykumuz düzensiz bi çok uyuyoruz bir hiç uyumuyoruz allah tüm annelere sabır versin

gozunaydınnn.....

aman ne kadar çok birşeyler yiyesim geliyor bugün yaa halbuki midem ağrıyor sırtıma vuruyor hatta ağrısı ama bu iştah ne anlamadım yarın bir de doktor tartacak rezil olacam yani:56::56::56:

Cok tesekkür ederim canım. Sende kalıp mı vardı onunla mı kestin.
Senin yarın ne yapacak Dr? Yatış yaparım dedi mı aciklik olmasa da. Suni sancı falan.

Oh oh bu yürüyüşden sonra gelir artık ufaklik ;)

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Evet biraz zor gecmis günlerin. Ama evladınlasin eve gelince herseyi unutmussundur.

Keten tohumu ne ise yarıyormuş?

Rica ederim canım, evet 4lü kalıp aldım eminönünden ayıcıklı, pusetli, tulumlu ve atlı onlarla kestim. ayy sorma yarın hazırlıklı gitmeyi düşünüyorum hastane çantamı götürürüm belki açıklık varsa yatış yapabiliriz diye düşünüyorum bilmiyorum ki ama dr.um normal doğum yanlısı bir dr. sezeryanlık bir durumum yok şu ana kadar hep normal diye konuştuk bebeğin keyfini bekleyeceğiz demişti en son bakalım yarın ne olacak

aynen benim doğum bayrama denk geliyor bayramdan önce doğursammı diyorum ama sonra da vaz geçiyorum annemler kurban telaşından gelemez diye ama ben de sancı oluyor hemen hemen hergün hele bugün daha misafirler varken tuttu da hiçbir şey olduğu da yok yani o da belirti değil galiba bir de kızlar erken doğar derler ama bizim kızlar inatçı mı yoksa caty:49::49:
bu arada benim doktor bu haftada çatı muayenesi yapmicanı söyledi ama zaten haftaya bayram nasıl yapacak ki acaba yarın söylesem abes olur mu
Hayırlısı artık canım ne diyelim..Aynen bizim kızlar inatçı çıktı,son güne kadar bekleriz diyolar:1:
Benim çatı muayenesi günümden 7 gün önce olacak,zaten daha evvel son haftada yaparım diyodu..Sen de normal doğumu bekleyeceksin değil mi?
:49:

Selam kızlar :16::16::16: Bir yandan yetenek sizsinizi izlıyoruz kocişle bır de buraya bakayım dedim bızım kız beklemede ve hareketlerı daraldı normalmiş artık

Back