Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hu huu kızlar nabersiniz? Ben çoooook yoruldum,kocişmle temizlik yaptık fenalardayım
Cevap verdiğin için teşekkür canım Evet az kaldı,herkes ne zaman doğuracaksın diyip duruyor,telefonlar susmuyor..Ben de öyle ümit ediyorum,hamileliğin son demleri gerçekten zormuş,bana sinir ve gerginlik yaptı artık.. Sen nasılsın canım?Nasıl gidiyor?
Selam canım,ben de bugün çok yoruldum ama bizim minnaklar dayanıklı çıktı bu performansa Ben de salı günü gidicem inşallah,ilk kez çatıya bakacakYarın 40. haftama başlıyorum ,hadi hayırlısı inşallahselam ızlar nasılsınız ben de bugün misafir ağırladım(sürpriz oldu aslında beklemiyodum) sabah da mutfak dolaplarını silmiştim yoruldum şimdi de yarın kontrol günü bakalım ne dicek doktor hanım
Bana da eylül sonu gibi gelmişti ama gelmedi,en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler de
O sorulara bende sinir oluyorum daha doğurmadın mı lafınada ayrı gıcığımağrısız günmüz geçmiyor cnm ondan sinirde oluyor insana senin az kalmış yine benim25 gün var daha((( bana bayramda gelcekmiş gibi geliyor:)))
Gerginlik ve aşırı halsizlik yorgunluk harici belirti yok canım..Bunlar da pek doğum belirtisi sayılmaz sanırım Hazır cesaretim kaçmamışken doğurmak istiyorum artıkkal benden de o kadar ben de bugün temizlik yapim dedim mutfak dolaplarımı siliyodum ki tam bitirdim misafir geldi az önce yolladım onları hemen sizlere bakayım dedim sen de ne var ne yok bir belirti var mı
Bana da eylül sonu gibi gelmişti ama gelmedi,en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler de
Cok tesekkür ederim canım. Sende kalıp mı vardı onunla mı kestin.
Senin yarın ne yapacak Dr? Yatış yaparım dedi mı aciklik olmasa da. Suni sancı falan.
Oh oh bu yürüyüşden sonra gelir artık ufaklik
Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Evet biraz zor gecmis günlerin. Ama evladınlasin eve gelince herseyi unutmussundur.
Keten tohumu ne ise yarıyormuş?
Ben bayramda gelmesinden korkuyorum ve neyden korkarsam o başıma gelir:)))) evt sorunsuz gelsinlerde bekliycez artık:))
Selam canım,ben de bugün çok yoruldum ama bizim minnaklar dayanıklı çıktı bu performansa Ben de salı günü gidicem inşallah,ilk kez çatıya bakacakYarın 40. haftama başlıyorum ,hadi hayırlısı inşallah
Gerginlik ve aşırı halsizlik yorgunluk harici belirti yok canım..Bunlar da pek doğum belirtisi sayılmaz sanırım Hazır cesaretim kaçmamışken doğurmak istiyorum artıkk
kızlar merhaba ben salı saat13.45te sezeryanla doğum yaptım suyum azalmış normal doğuramazsın bebek kakasını falan yer diye acil aldı doktor benim sezeryan kılıfımda su bitmesi oldu yani anlayacağınızama annelik inanılmaz bir şey allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inşallah kızım çok tatlı çok şükür iyiyiz ama uykumuz düzensiz bi çok uyuyoruz bir hiç uyumuyoruz allah tüm annelere sabır versin
doguma yakin yersen rahmin acilmasina yardim ediyormus. Burada ebeler öneriyor. Normal dogum icin elbette..
Cok tesekkür ederim canım. Sende kalıp mı vardı onunla mı kestin.
Senin yarın ne yapacak Dr? Yatış yaparım dedi mı aciklik olmasa da. Suni sancı falan.
Oh oh bu yürüyüşden sonra gelir artık ufaklik
Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Evet biraz zor gecmis günlerin. Ama evladınlasin eve gelince herseyi unutmussundur.
Keten tohumu ne ise yarıyormuş?
Hayırlısı artık canım ne diyelim..Aynen bizim kızlar inatçı çıktı,son güne kadar bekleriz diyolaraynen benim doğum bayrama denk geliyor bayramdan önce doğursammı diyorum ama sonra da vaz geçiyorum annemler kurban telaşından gelemez diye ama ben de sancı oluyor hemen hemen hergün hele bugün daha misafirler varken tuttu da hiçbir şey olduğu da yok yani o da belirti değil galiba bir de kızlar erken doğar derler ama bizim kızlar inatçı mı yoksa caty
bu arada benim doktor bu haftada çatı muayenesi yapmicanı söyledi ama zaten haftaya bayram nasıl yapacak ki acaba yarın söylesem abes olur mu
kızlar benim kasılmalarım çok hele bu akşam mahvoldum
kızlar benim kasılmalarım çok hele bu akşam mahvoldum