• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm annişler nasılsınız bakalım :3: kızımı kucagıma aldım cok şükür ama cok sıkıntılar cektık bugun kızımı kucagıma alalı bugun 22 gun oldu hastaneden cıkalı ıkı gu oldu normal dogum olmadı acılmam olmadı sezeryana aldılar daha hastaneden cıkmadan dıkıslerım mıkrop kapmıs dıkıslerı tekrar actılar 1 hafta boyunca kocaman yarayı hergun sabah aksam pansuman yaptılar cok acılar cektım cok sukur mıkrop bıttı dıktıler eve cıktık ıyım sımdı :14::14: cok zordu ya ama kızımla eve gelmek cok guzeldı ve evdeyız kızım cok guzel mıs gıbı pamuk gıbı allah herkeze sagsaglım kavustursun rabbım :16::16::16:

Canim cok gecmis olsun gozun aydin melegim seninle beraber darisi basimiza :)

slm annişler nasılsınız bakalım :3: kızımı kucagıma aldım cok şükür ama cok sıkıntılar cektık bugun kızımı kucagıma alalı bugun 22 gun oldu hastaneden cıkalı ıkı gu oldu normal dogum olmadı acılmam olmadı sezeryana aldılar daha hastaneden cıkmadan dıkıslerım mıkrop kapmıs dıkıslerı tekrar actılar 1 hafta boyunca kocaman yarayı hergun sabah aksam pansuman yaptılar cok acılar cektım cok sukur mıkrop bıttı dıktıler eve cıktık ıyım sımdı :14::14: cok zordu ya ama kızımla eve gelmek cok guzeldı ve evdeyız kızım cok guzel mıs gıbı pamuk gıbı allah herkeze sagsaglım kavustursun rabbım :16::16::16:
Canım çok geçmiş olsun, aynı durum burda bi arkadaşımda daha olmuştu, onunki biraz daha farklı ve ağırdı. Doktorun hatası yüzünden çok sıkıntı çekti. Ama herşey gelip geçiyo Allahın izniyle. Seninde iyi olmana çok sevindim, Rabbim kimselere yaşatmasın kötü olayları.. Bebişinin mis kokusunu çektikçe hepsini unutursun :)

valla iki hafta önden gidiyorsa gelmesi lazim bu günlerde.. Ama bende e ara ra agri oluyor ama ben artik yürüyemiyorum pek eskisi gibi. Hayirlisi, keten tohumu yemeye basladimm. Hurma da atiyom:))
Yarasınnnn diyim o zaman :)) Gelmediklerine göre daha vakitleri var demekki ablam, hayırlısı olsun artıkın :)
Bende barfix çekmeye felan başlasam diyorum daha etkili gibi geliyo :)))))

Saka maka bakiyosun doguruveriyorum ;))
valla seninle zullunun işi belli olmaz loorim, yemeğe diye çıkar doğurup gelirsiniz :)))

Kurabiye tarifi: 200 gr. margarin(tereyağı da olabilir)
200 gr. pudra şekeri
1 yumurta
1 paket vanilya
isteğe göre tarçın
3,5 su bardağı un
bu malzemeleri yoğuruyoruz şeker hamuru gibi oluyor çok katı olmaması gerekiyor. yarım saat de buzdolabında dinlendiriyoruz. 200 derece ısıda üzeri hafif pembeleşecek. bonibonlu kurabiye de kurabiye pişmeden üzerine yapıştırıyorsun biraz içine batırarak bazı marka bonibonlar üzerinde patlayabiliyor düşük ısıda yavaş pişirilebilir fırına göre değişiyor ben de yapabilirsem burada paylaşıcam bu gidişle de yaparım herhalde çünkü bizim günümüz 5 ekimde doldu ama hala bir belirti yok bizde yarın dr. kontrolüm var belki açıklık vardır da diyorum yatış verirlerse doğum yaparız hayırlısı olsun artık ne yapalım :)
Cok tesekkür ederim canım. Sende kalıp mı vardı onunla mı kestin.
Senin yarın ne yapacak Dr? Yatış yaparım dedi mı aciklik olmasa da. Suni sancı falan.
Oyyy oldumm 3 saattir yuruyoruz eve geldik dus aldim yemek yedim ve yattim cok yorgunum :(((
Oh oh bu yürüyüşden sonra gelir artık ufaklik ;)
Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Evet biraz zor gecmis günlerin. Ama evladınlasin eve gelince herseyi unutmussundur.
valla iki hafta önden gidiyorsa gelmesi lazim bu günlerde.. Ama bende e ara ra agri oluyor ama ben artik yürüyemiyorum pek eskisi gibi. Hayirlisi, keten tohumu yemeye basladimm. Hurma da atiyom:))

Keten tohumu ne ise yarıyormuş?

Kızlar bu daralma hissinden nasıl kurtulucam yaaa, sanki boğuluyomuş gibi hissediyorum kendimi.. sinirlerim bozuldu iyice yaa :14:
sizde de var mı böyle bi durum..?

Bende de oluyor cnm bazen hiç doğmayacakmış gibi geliyor kadılmalarım arttı benimde:((( hele adaet olacakmışım gibi bir ağrı giriyor şuanda da var belim sırtımda çok ağrıyor:((( sıcak basmalarımda devam ediyor:((( çok yoruldum artık:((((

Bende de oluyor cnm bazen hiç doğmayacakmış gibi geliyor kadılmalarım arttı benimde:((( hele adaet olacakmışım gibi bir ağrı giriyor şuanda da var belim sırtımda çok ağrıyor:((( sıcak basmalarımda devam ediyor:((( çok yoruldum artık:((((

şu an öyle bir haldeyi
m ki dayanmaya çalışıyorum belimin ortasında bir ağrı var ve nefes almama engel oluyo..nefessiz kalıyorum bazen...

Son düzenleme:

Çol geçmiş olsun canım

Kızlar dün burda bi arkadaş tavsiye etmişti hatırlarsanız. ben de bugün mesane pedi aldım çok kanamam olursa diye. Ama tek kullanımlık çamaşır yoktu. Bakalım kullanışlı olacak mı

Kızlar dün burda bi arkadaş tavsiye etmişti hatırlarsanız. ben de bugün mesane pedi aldım çok kanamam olursa diye. Ama tek kullanımlık çamaşır yoktu. Bakalım kullanışlı olacak mı

bende külot biçiminde olan hasta bezlerinden koydum bakalım...herkes kullanışlı dedi..bende merak ediyorum normal hasta bezi alsam mı diye...hastaneden hasta bezi istediler benden...

bende külot biçiminde olan hasta bezlerinden koydum bakalım...herkes kullanışlı dedi..bende merak ediyorum normal hasta bezi alsam mı diye...hastaneden hasta bezi istediler benden...

ya bende almadım hasta bezi orkit gece aldım arkadaşım dedi ilk gün bebeğin bezlerinden koymuş sonra orkit kafi gelmiş ...alsammıki acaba :44::44::44::44:

ya bende almadım hasta bezi orkit gece aldım arkadaşım dedi ilk gün bebeğin bezlerinden koymuş sonra orkit kafi gelmiş ...alsammıki acaba :44::44::44::44:

bende de gecelerinden kullanıyorum orkidlerin ebeyle konuştuk yetmez dedi..hastabezi dedi...bende aldım..

kızlar merhaba ben salı saat13.45te sezeryanla doğum yaptım suyum azalmış normal doğuramazsın bebek kakasını falan yer diye acil aldı doktor benim sezeryan kılıfımda su bitmesi oldu yani anlayacağınız:(ama annelik inanılmaz bir şey allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inşallah kızım çok tatlı çok şükür iyiyiz ama uykumuz düzensiz bi çok uyuyoruz bir hiç uyumuyoruz allah tüm annelere sabır versin

şu an öyle bir haldeyi
m ki dayanmaya çalışıyorum belimin ortasında bir ağrı var ve nefes almama engel oluyo..nefessiz kalıyorum bazen...
Allah hepimizide kurtarsın :(( valla artık çok zorlanıyorum be oturabikiyorum ne yatabiliyorum aynı benimde bafesim kesiliyor bazen:(((
kızlar merhaba ben salı saat13.45te sezeryanla doğum yaptım suyum azalmış normal doğuramazsın bebek kakasını falan yer diye acil aldı doktor benim sezeryan kılıfımda su bitmesi oldu yani anlayacağınız:(ama annelik inanılmaz bir şey allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inşallah kızım çok tatlı çok şükür iyiyiz ama uykumuz düzensiz bi çok uyuyoruz bir hiç uyumuyoruz allah tüm annelere sabır versin

Hayırlı oldun canım darısı başımıza zamanı gelince:)))

geçmiş olsun Cnm bebisini de kucağına
almışsın darısı başımıza

Gözünüz aydın güle güle büyütün
Kaç haftalıktın doğum yaptığında?

Back