2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

belki şimdi gitsem görürüm belki kalp atışınıda duyarım bilmiyorum ama bekleyelim diyor eşim

kızlar şimdi ben 4+5 günlüğüm nasipse 13 ünde ilk kontrolum var bizim dr tüp olduguiçin vajinal usg ile bakıyo gittiğimizde eğer sağlıklıysa kalp atışınıda duyabilirmiyizki???bilginiz varmı

6.hafta ile birlikte kapl atışı duyulabilir ...

slm tatlım gördünmü sen bebeğini ?

Yok canım ne bebek ne kese gördüm dr daha bir kaç günlük dedi. haftasonu kendi doğum yaptığım dr a gideceğim o zaman görürüm inşallah keseyi. evde yaptığım ilk test silikti cuma tekrar yaptım çizgi belirgindi bhcg hormonum yükselmiş diye teste dayanarak umutluyum.

canm valla belki görebiliriz demişti hemşirem inş. görürüz bizim ilk bebeğimizçok heyecanlanıyorum inş. hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza

2013
ekim ayı annesiyim. Bugün bebeğim 5+1 günlük ve 5mm sadece kesesini görebildik. pazartesi tekrar kontrolumuz var. 15 gün içinde doktor kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.
Allah ım herkeye nasip etsin çok heyecanlıyım. Hala inanamıyorum.

hayırlı olsun..

canm belki görürüz demişti hemşirem inş. görürüz
benm ilk bebeğim çok heyecanlanıyorum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inş.

geçen perşembe gittiğimde kese 1 cm di inşallah büyümüştür gitsemmi başka doktora kızlar

merhaba annişler:) yeni geldim hastaneden ve çok mutluyum değerlerim yükselmiş 31 ocak 248 olan değerler bugün yani 4 şubat 1062 olmuş:) haftaya pazartesi 8000 geçer dedi üstten görebiliriz dedi.

yas:28

bat:04 ocak 2013

beklenen dogum tarihi:10.10.2013

1.cocuğa 2. deneme ( 1 düşük olduda)

kalp atışlarını duysam içim rahat edicek

insan hep bi ilerisini merak ediyor, silik çizgi görüyorsun hemn doktora gidiyorsun, kan testinde çıkıyor, kese görünmüyo. sonra keseyi göreyim içim rahat edecek diyorsun, kese görünüyo, içi boş gibi..sonra onu görüyorsun kalp atışını duyayım diyorsun, 9 ay boyunca böyle gidecek heralde..ben de aynıyım, hepimiz öyleyiz:))))aslında akışına bıraksak daha rahat olacaz daa işte olmuyo::))))inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız hepimiz...

evet canm doğru söylüyosun olmuyo...
hatta bu ilk gebeliğin olunca hep daha fazlasını merak eder insan gibime geliyo:)

geçen perşembe gittiğimde kese 1 cm di inşallah büyümüştür gitsemmi başka doktora kızlar

bence gitme, keseyi gördüysen sorun yoktur, bundan sonra normal kontrollere git..akışına bırak:))))inşallah böyle sağlıklı gelişir gider..

gunaydın cnm hep boyle mutlu kalırsın ınsallah
evet benim de 5,5 yaşında bi oğlum var bende onda yaşamıştım ama şimdilik bunda bişi yok gibi senle aynı duygular bendede var bakalım inşallah hepimiz 2 aylık 5 aylık diyede yazmaya başlarız:)
ınsallah o gunlerı goruruz cnmm

Son düzenleme:

organikögretmen yaş 26- şehir zonguldak,- 1. çocuk..adetlerim düzensiz olduğu içn sat yazmıyorum. gerisini de doktora gidince öğreneceğiz inşallah:)

bende erkek olursa ömür koymayı düşünüyodum tesadüfe bak cnm

kız olursa da erkek olursa da ömür olsun adı ömrü uzun olsun diye düşünüyordum ama bu ara "inci" ismi geliyor hep dilime acaba kız mı olcak ki de böyle hissediyorum bilemedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…