Bence de cok takmamak lazım. Bende aceleci değilim. Sadece islerimi halletmek konusunda sabırsız ve düşünceliydim. Bugun de cok sukur aklimdaki br kac ısı de halledince rahatladım.Kizlar ya kafaniza neden bu kadar çok takiyorsunuz benim 23 gününm var ama sanki daha uzunmuş gibi geliyor bence dusunukce stresin arttigini düşünüyorum beklemek cok zor hele böyle herkes dogururken insan imreniyor ama bence daha sakin olun tabi bu lafim gunu gecen arkadaslara degil
Ay cok guzel. Bende kendim yapayım dedim sma bu seker hamuru ısı benim kafamı karıştırdı. Onu yapmadan kurabiye yaparmıyim diye düşünüyorum. Bir de bu kurabiyeler ne kadar sure taze kalır? Kurabiyeleri neyin icine koydun sen canım? Küçük poşetleri nerden aldın?bebeğimin kurabiyelerini kendi ellerimle hazırladım çok zor değilmiş ama 3 gün uğraştırdı beni yine de :)Eki Görüntüle 823755 Eki Görüntüle 823756 Eki Görüntüle 823757
Hayırlı doğumlar olur insallah.Slm kızlar sürekli muhabbetlerinizi okuyorum kafam dağılıyor sayenizde... Cuma 7.30 hastaneye yatış bebeğime kavuşmama son 6 gün çok heyecanlıyım çok
Allah analı babalı büyütsün evladını canım.Kizlar ben dogum yaptim bugün haftamiz doldu. O kadar yogun bir haftaydi ki yazmak mümkün değildi . Tarif edilemez duygular içindeyim şuan mememde uyuyan sevimli sey dünyanın en güzel şeyi olsa gerek doğum hikayemi de yazarim bi ara.Henüz günu gelmeyen arkadaşlara hayirli dogumlar dliliyorum Allah yardimciniz olsun.
Kızlar napiyonuz? Bizde bugun eşimle mobilyaciya gittik sonunda.
Koltuk takımı ve yemek masası sandalye takımı aldık. Haftaya cumaya koltukları getirecekler insallah. Doğumumda o zaman denk gelirse koşuşturmaca olacak artık. Esimi ancak ikna edebildim bugun gitmeye.
Neyse artık hastane takın Allah'tan, ben hastsnedeyken gelirse mobilya bi sekilde annem babam birileri alır herhalde.
Bu arada kilodan bahsetmişsiniz kızlar ben toplam 19 kilo aldım :0)
kız serap ben yüzüstü yatamiyom
hayırlı olsun cnm eşyalarınız
bende şimdi yatamıyorum ama yatakta yayıla yayıla uyumak istiyorum..kolumun üstüne düşüp uyumak istiyorum...
cnm herkes doğuruyo ve buraya ugramıyorlar yaaa yalnız kaldık
ben hamilelikten öncede yatamazdim şu an yatağa
yatmak bir dert kalkmak ayrı bir dert
eşim kaldırıp yatırıyo...çek itekle diyorum adama durmadan...sağa döndürrüver sola döndürüver...
Süper olmuş canım bende yapabilsem keşke:))))
Hayırlı oldun cnm be güzel kavuşmuşsun bebişine darısı bizeeee:)))
Bence de cok takmamak lazım. Bende aceleci değilim. Sadece islerimi halletmek konusunda sabırsız ve düşünceliydim. Bugun de cok sukur aklimdaki br kac ısı de halledince rahatladım.
Ay cok guzel. Bende kendim yapayım dedim sma bu seker hamuru ısı benim kafamı karıştırdı. Onu yapmadan kurabiye yaparmıyim diye düşünüyorum. Bir de bu kurabiyeler ne kadar sure taze kalır? Kurabiyeleri neyin icine koydun sen canım? Küçük poşetleri nerden aldın?
Hayırlı doğumlar olur insallah.
Sayılı gun cabuk geçer.
Allah analı babalı büyütsün evladını canım.
Normal dogum mu oldu canım. Yoksa gunun doldu diye sezaryene mı aldılar.
doğuma yakın iki akrabamı kaybettim az önce annem aradı yine ölüm haberi offfff herşey üst üste geliyor.bugün ölen kişi kuzenim babası oda hamile 4 aylık yıkılmıştır yanında da olamıyorum.gerçekten şu günleri atlatsam hayırlısıyla.
yardımsız kalkmak çok zor yataktan yuvarlanmasam
bari gülle gibi oldum
yaa bende bayramları sevmez oldum çok kötü geçiyor zaten eşimin bayram tatili filan olmuyor evde oturmaktan sıkıntı basıyor insana
hadi sağ salim kavuşmayı nasip etsin allah
mantar olabilir mi canım uçlarında beyzlık var mı yani pamukçuk gibi bende mantar sorunuyla boğuşuyorum malesef onlardan bende de oluyordoktorunu ara sor da sana ilaç versin
bende mantar sorunuyla boğuşuyorum ama bende hiç öle şeyler olmadı. Baya yoğunlaşmış hatta geçen haftaki kontrolümde dr içini yıkamak zorunda kaldı. fitil ve kremlerle atlatmaya çalışıyorum. Sizdede şeker sorunu var mı? bende gebelik şekeride mevcut olduğundan dr şekere bağlı vücudun yaptığını söyledi
basın sağolsun tatlım
inşallah bu günlerde
geçecek bebislerimize kavuşacağız
sabah eşim diyor ki o göbeğin nasıl eski halini alacak...valla dedim bende en çok onnu merak ediyorum...nasıl olacak diye...:44:
Kizlar ben dogum yaptim bugün haftamiz doldu. O kadar yogun bir haftaydi ki yazmak mümkün değildi . Tarif edilemez duygular içindeyim şuan mememde uyuyan sevimli sey dünyanın en güzel şeyi olsa gerek doğum hikayemi de yazarim bi ara.Henüz günu gelmeyen arkadaşlara hayirli dogumlar dliliyorum Allah yardimciniz olsun.
Cnm çok sevindim senin adına acaba normal doğum mu yaptın
ben en çok spor yapmayı ve gobeksiz halimi özledim
kız serap ben yüzüstü yatamiyom
Bence de cok takmamak lazım. Bende aceleci değilim. Sadece islerimi halletmek konusunda sabırsız ve düşünceliydim. Bugun de cok sukur aklimdaki br kac ısı de halledince rahatladım.
Ay cok guzel. Bende kendim yapayım dedim sma bu seker hamuru ısı benim kafamı karıştırdı. Onu yapmadan kurabiye yaparmıyim diye düşünüyorum. Bir de bu kurabiyeler ne kadar sure taze kalır? Kurabiyeleri neyin icine koydun sen canım? Küçük poşetleri nerden aldın?
Hayırlı doğumlar olur insallah.
Sayılı gun cabuk geçer.
Allah analı babalı büyütsün evladını canım.
Normal dogum mu oldu canım. Yoksa gunun doldu diye sezaryene mı aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?