kuzum ya bende aynı durumdayım. Çarşamba günü doktorum nst sonuçlarına göre ya çarşamba gelirsin yine ya da cuma dedi. haftada bir olan kontrolü 10 güne felan yaydı. benimde içime oturdu tabi. Habire nişan, ağrı, sancı, su kontrolü yapıyorum. Psikolojik olarak kendimi kötü hissettim vakti geçicek sanırım.selam kızlar nasılsınız??ben artık fazla gıremıyorum ama takıp edıyrum dogum yapan arkadaslarımız hayırlı olsun benım oglumun dogmaya hıc nıyetı yok gıbı 38+3 sancı agrı hıc yok bugunde alttan muayene yapıldı rahım agzı kapalı dedı :18::18:ıyıce dogumdan sogudum walla sezeryana dogru gıdıyomusum gıbı hıssedıyrum :18::18:
selam kızlar nasılsınız??ben artık fazla gıremıyorum ama takıp edıyrum dogum yapan arkadaslarımız hayırlı olsun benım oglumun dogmaya hıc nıyetı yok gıbı 38+3 sancı agrı hıc yok bugunde alttan muayene yapıldı rahım agzı kapalı dedı :18::18:ıyıce dogumdan sogudum walla sezeryana dogru gıdıyomusum gıbı hıssedıyrum :18::18:
kuzum ya bende aynı durumdayım. Çarşamba günü doktorum nst sonuçlarına göre ya çarşamba gelirsin yine ya da cuma dedi. haftada bir olan kontrolü 10 güne felan yaydı. benimde içime oturdu tabi. Habire nişan, ağrı, sancı, su kontrolü yapıyorum. Psikolojik olarak kendimi kötü hissettim vakti geçicek sanırım.
Kizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
2:30 da normal doğum yaptım ayrintilar gelecek :)
Çok sıkılıyorum
Çok sıkılıyorum
Günaydın kıxlar yine doğuranlar olmuş:))))hepinizede hayırlı olsun bebişletinizi sağlıkla büyütn:)))) bizde doğuralım artık doğuranları görünce biran önce olsun istiyorum:))))
bekleyen arkdaşlarım Allah yardımcınız olsun kolaycacık doğumlar yaparsınız inş sıkıntınızı anlıyorum 36dan sonra insan artık doğsa diyoki sizler 40 oldunuz maaşalalh çoğunuz ama ne güzelki bebişler en güzel yerde gelişimlerini tamamladılar çok şükürr
Kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.. Kısmetse 7 ekim pazartesi bende oğluma kavuşuyorum.. Rabbim kavuştursun meleklerimize..
bekleyen arkdaşlarım Allah yardımcınız olsun kolaycacık doğumlar yaparsınız inş sıkıntınızı anlıyorum 36dan sonra insan artık doğsa diyoki sizler 40 oldunuz maaşalalh çoğunuz ama ne güzelki bebişler en güzel yerde gelişimlerini tamamladılar çok şükürr
evet benim kasılmam olduğu zaman çarğıntım oluyor onun haricinde olmuyorya kızlar sizde de çarpıntı oluyor mu:18: özellikle dün gece yattım kasıklarıma belime hafiften ağrı girdi kalbim sanki ağzıma gelecek gibi hissettim nefes alamamdım resmen ama sonra geçti hatta acaba doğum belirtisimi dedim ağrıların ağırlaşmasını beklerken uyumuşumçarpıntı normal mi sizce arada oluyordu ama dün geceden sonra kafama çok takıldı :18:
İnşallah canım hepimiz için geçerli bu, sende 40 görünüyorsun
bende aynıyım lavaboya cıkınca acaba suyummu geldı dıyorum ne sancı ne nısan ne suu 9 ayı doldurduk artık sanırım benım 10 gun kaldı so gun ıcındeyım sancı su hepsı bırden gelecek galıba yanı umarım oyle olur bu kadar bekledıkten sonra sezeryan olmak ıstememkuzum ya bende aynı durumdayım. Çarşamba günü doktorum nst sonuçlarına göre ya çarşamba gelirsin yine ya da cuma dedi. haftada bir olan kontrolü 10 güne felan yaydı. benimde içime oturdu tabi. Habire nişan, ağrı, sancı, su kontrolü yapıyorum. Psikolojik olarak kendimi kötü hissettim vakti geçicek sanırım.
Biraz bekle CNm olumlu düşün bir
Bakmışsın doğuruvermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?