Kizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
2:30 da normal doğum yaptım ayrintilar gelecek :)
Kizlaaarrr kimlerr varrr. Saniiriiim benim yavastan sancim varr. Ama bilemiyoruum esimi uyamdirsam mi yoksa biraz daha durup sabahimi beklesem. 7 dkkya 5 dkkya bir geliyo ama az az yani belimden hafiff vuruyoo 30 saniue gibi geciyo. Ama hafif oldugundan hastaneye gitmek icin erken mi diyorum. Yoksa hafif degilde olmasi gereken bu mu onuda bilemiyorum.. bide surekli tuwaletim geliyo
canımmmm gözünaydınnn Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
günaydın cnm, maşallah oğluşaagünaydın kızlar inşallah iyisiniz dir. biz çok şükür iyiyiz teyzeleri oğlusm artık çok güzel emiyo (hatta her dk nerdeyşe kucakta ) o yüzden pek giremiyorm darısı hepinizin başına inşallah gerçekten cennet kokusu dedikleri bu olsa gerek o kadar huzur veriyo ki insana :) doğum yapan annişler sizleride tebrik ediyorum
Canım eğer düzensizse yalancı sancılardır. Benim geçen haftalarda o sancılar düzenli gelmeye bile başlamıştı ama 14 saat sonrasında durdu.kizlar gunaydin ben 36+3 gunluk hamileyim butun gece karnim sanki adet olacakmisim gibi agridi bunlar normalmi bilemedim yoksa yalanci sanci dedikleri bumu.
amin canım, Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun inşallah hepimizi.. :)Gunaydin tum anneciklere.dogum yapanlar gozunuz aydin diyor.henuz yapmamis olanlara da en yakin zamanda kavustursun Allah im insallah.az kaldi kizlar sona geliyoruzz.bizde safak sayiyoruz artik.bugunu saymazsak 6 gunumuz kaldi kavusmamiza.saglicakla kavusuruz insallah bebislerimize..
Sen mı istedin sezeryani canım. Kac haftaliksin sen. .
kızlar bir yandan bebeğimi doğurmak onu görmek istiyorum ama sorunum var.başkalarınla paylaşamıcam sanırım.hep aklımda o öperse bu mıncıklarsa daha ufacık olucak nasıl yapıcam öpme desem darılırsa.anneme söyledim öptürmem daha ufacık dedim eşimde asla öptürmem diyor kuşlanınca ele avuca gelince öpülür bebek diyor annemde olmaz öyle şey kimseye öpme diyemem sende deme sakın diyor.offff derdim büyük doğdam çok bunlarıda düşünür oldum.hele bazı gıcık olduğum kişiler var ama naparsın tanıdık olduğu zaman işte.offffffff delirecem.güzel dille nasıl söylenirki bu.ben öpmeye bile kıyamıcam başkalarına nasıl öptürücem.kızlar sizde böyle şeyler düşünen varmı.benim gibi olan.yada çok mu pipirik yapıyorum.ama gacı çeken benim o benim bebeğim tabiki istediğim gibi olsun istiyorum.ya da öperlerse söylerim yaa güzel dille napim eşimde istemiyor ben görürsem söylerim diyor.anne olacak biri olarak bunları düşünmek doğal mı sizce.yada siz naparsınız yada nasıl düşünüyorsnz?yardımcı olun ltfen.napmam gerek:44:
Kizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
Canım Allah analı babalı büyütsün. Ne guzel atlattın sende dogumu.Kizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
Olsun canım. Hayırlısı olsun.Yok hayatım ben istemedim,benim bi dış gebelikten dolayı ameliyatım var tüpümün biri alındı.sonra tek tüple bebeğim olmaz diye korkarken hamile kaldım.oğlum 42 hafta oldu doğmadı normal doğurabilirsin dedi doktorum hiç açılma sancı yokken suni sancı verdi 12 saat ağrı çektim ama maalesef birbuçuk santim açıldı.ertesi gün sezeryana aldı.ilki sezeryan olduğu uçin buda öyle olacakmış.ben şu an 38+2 deyim,aslında 10 ekim istiyodum kendi doğum günüm çünkü,ama doktor 7 ekim dediyapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?