bilmem akillandim herhalde zaten karnimda ağrıyorkız ben senin kadar sabırsız olsam üstüne bi de böyle bi akıntım olsa direk tlfna sarılırdım, nasıl durdun sennnn
bu arada ben geçen hafta kontrole girmeden 10 dk kadar önce wc ye gitmiştim ve pedimde 1 2 damlacık ucuk pembe bi akıntı gibi bişey vardı. doktora söyleince muayeneden sonra nst ye yolladı hemen. yoksa daha göndermicekti nst.ye :26:
Cnm ben 38+3 günlük oldum kizim2800 dr normal dedimerhaba kızlar nasılsınız benim sabahtan doktor kontrolüm vardı ordan da anneme gittim eve yeni geldim size yazayım dedim kızım 3000 gr olmuş şükür ama doktor 37 haftadasın ama 36 ile uyumlu dedi yani 1 hafta geriden geliyo neden böle oldu anlamdım kızlar bi fikri olan var mı:26: dün biliyosunuz çok sancım vardı sordum ama normal dedı ne nst ye ne de çatı muayenesi yaptı sancıların düzenli olursa,suyun gelirse,kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi sadece bilemedim kızlar ya neden şimdi 1 hafta geri dedi hep haftasıyla uyumluydu onun dışında suyum falan ii başka bi sıkıntı yok şükür.
Yeni doğum yapan arkadaşlarımız olmuş gözleri aydın darısı inşallah başımıza
merhaba kızlar nasılsınız benim sabahtan doktor kontrolüm vardı ordan da anneme gittim eve yeni geldim size yazayım dedim kızım 3000 gr olmuş şükür ama doktor 37 haftadasın ama 36 ile uyumlu dedi yani 1 hafta geriden geliyo neden böle oldu anlamdım kızlar bi fikri olan var mı:26: dün biliyosunuz çok sancım vardı sordum ama normal dedı ne nst ye ne de çatı muayenesi yaptı sancıların düzenli olursa,suyun gelirse,kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi sadece bilemedim kızlar ya neden şimdi 1 hafta geri dedi hep haftasıyla uyumluydu onun dışında suyum falan ii başka bi sıkıntı yok şükür.
cnm Allah yardmcn olsun saglkla kucağına al inş bebişinikızlar suyum geldiiii be hastaneye gidiyommm
dua edin nolur, sancım falanda yok, inşallah kötü bişey olmaz..
inşallah normaldir çok fazla hareket ediyor çok
kız bu topik sessiz. ya kesin olmayan arkadaşlar doğuruyordur
biz ne zaman suyum geldi yada doguruyom yazicaz
kız loori ikimiz sona kalmayalım
bir enerji var bu aralar üzerimde
eve sigamiyorumkız doguruvermeyesin temizlikten sonra
Aaaa canım yapma ama boyle bu gunlerde gecıcek bır takım pürüzler olmus ama orta yol bulunacak tabıkı bebıste emecek RABBİM bol süt versin canını sıkma lutfen bebegıne odaklan olur oyle arada annen babanda senı cok dusunuyorlardır emınımkı. Hepsı gecer bosver atlatırsın bebısde üzülmesin.Biz sana her zaman destek oluruz.Arkadaşlar merhaba sizlere hep sıkıntılarımı yazdım derdimi paylaşacak bir tek dostum yokbebeğim 15 günlük, ani bir sezeryanla 25 gün erken dünyaya geldi...hamilelikte de bir çok problem yaşadım eşimle severek evlenmemize rağmen ne olduysa hamileliğin ilk günlerinden itibaren 24.haftasına kadar aşırı bulantı kusma yaşadım hastanede yattım eşimin annesi benim yalandan yaptığımı ima eden sözler söyleyip durdu, eşime boşanma durumuna geldik kendi ailem eşime kinlendi beni arayıp sormadı evime gelmedi 5 ay, nasılsın diye sormadı..sezeryan oldum annem sadece 1 gece yanımda kaldı 3 gün hastanede yattım kaynam kaldı yanımda... eve çıktığım akşam kaynamlar, görümcemler, annemler vardı, ben odamda bebeği emzirirken kardeşim (17 yaşında erkek) yanıma geldi eşim onun yanımda oluşuna çok sinirlendi ağır konuştu, kardeşim de o benim ablam sana ne dedi eşim iyice sinirlendi kardeşim dövmeye kalktı ben yan odada ailem duymasın diye çırpındım ama olmadı eşim kardeşimi büyük çığlıkla odadan itekledi herkes antrede toplandı olay çıktı ben sinir krizi geçirdim babam zaten kinliydi eşime iyice kinlendi ben çok ağladım gitmeyin diye annem o gün kaldı yanımda babam yine gelecem diye söz verdiği halde 15 gündür arayıp sormadı annem de evime geldi torununu bile merak etmedi, eşim suçlu biliyorum ama onlar da beni evltları gibi arayıp sormuyorlar bebeğim emmiyor erken doğduğu için sarılık olmasın diye ilk 3 gün mama vermiştik meme ucum da yok şimdi sağarak veriyor, etrafımdakiler artık emmez sütün de sağarak yakında biter diyorlar kahroluyorum, çocuğuma bile sevinemedim, eşim doğum hediyesi vermek bi kenara iyice kahretti beni, hayattan bıktım bebeğim olmasa yaşamak istemiyorum inanın
Canım bana hıc gerı gb gelmedı ayrıca artık yanlıs ölcumler basladı ıkı ayrı hastaneye gıttım 200 gr fark atıyor bıre bır doğru ölçülmüyor bebegın 37 haftalıkda 3000 se daha ne olsun gayet guzel masallahmerhaba kızlar nasılsınız benim sabahtan doktor kontrolüm vardı ordan da anneme gittim eve yeni geldim size yazayım dedim kızım 3000 gr olmuş şükür ama doktor 37 haftadasın ama 36 ile uyumlu dedi yani 1 hafta geriden geliyo neden böle oldu anlamdım kızlar bi fikri olan var mı:26: dün biliyosunuz çok sancım vardı sordum ama normal dedı ne nst ye ne de çatı muayenesi yaptı sancıların düzenli olursa,suyun gelirse,kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi sadece bilemedim kızlar ya neden şimdi 1 hafta geri dedi hep haftasıyla uyumluydu onun dışında suyum falan ii başka bi sıkıntı yok şükür.
canımcım benim 36. haftamda 20lerde sabit gidiyodu arada bir 60lara çıkıyodu.. Düzenli sancılar başlamış demişti doktorum. 20lerdeki belirli aralıklarla yükseliyodu çünkü.
Çarşamba günkü kontrolde en az 30lardaydı ve en yüksek 95e çıkıyodu.. git gide çıta yükseliyo. :) sabit giden bi sancı mutlaka oluyo ve sanırım o baz alınıyo.
Sen bikaç güne doğurursun zullu benden söylemesibilmem akillandim herhalde zaten karnimda ağrıyor
oy maşallahhh, ne tatlı bi göbiş ooooSon halimiz 2 gun önce cekmıstım bugun 39.haftanın içine girdik bakalım hayırlısı
merhaba kızlar nasılsınız benim sabahtan doktor kontrolüm vardı ordan da anneme gittim eve yeni geldim size yazayım dedim kızım 3000 gr olmuş şükür ama doktor 37 haftadasın ama 36 ile uyumlu dedi yani 1 hafta geriden geliyo neden böle oldu anlamdım kızlar bi fikri olan var mı:26: dün biliyosunuz çok sancım vardı sordum ama normal dedı ne nst ye ne de çatı muayenesi yaptı sancıların düzenli olursa,suyun gelirse,kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi sadece bilemedim kızlar ya neden şimdi 1 hafta geri dedi hep haftasıyla uyumluydu onun dışında suyum falan ii başka bi sıkıntı yok şükür.
Sen bikaç güne doğurursun zullu benden söylemesi
Ağrı desen var, bulantın var, akıntı değişik, enerji tavan maşallah daha nolsun kıs, bi de ishal ol bari tam olsun
oy maşallahhh, ne tatlı bi göbiş oooo
bu arada yatağındaki pike sanırım, çok hoşuma gittiiii
Canım öncelikle Allah bağışlasın bebişinizi.. Ama senin şuan herşeyden önce bebişini düşünmen lazım, herkes bi yere kadar yanında olabiliyo ve pürüzler her ailede çıkabiliyo istenmesede. 0 yüzden şuan kulaklarını tıkaman gereken bi zamandasın çünkü sana ihtiyacı olan minicik bi bebek var. Herkesler kafasına eseni yapar ama olan orta yerde sana olur. Anne baba eş dost hepsi bi yere kadar.. Eşine ve bebişine sahip çık ki yanında kalıcak olan onlar.. Eşinde inşallah en kısa zamanda normale döner. Üçüncü bi kişi her kim olursa olsun araya girdi mi düzen alt üst oluyo. Ama yuvayı toplamak hep bize düşüyo.Arkadaşlar merhaba sizlere hep sıkıntılarımı yazdım derdimi paylaşacak bir tek dostum yokbebeğim 15 günlük, ani bir sezeryanla 25 gün erken dünyaya geldi...hamilelikte de bir çok problem yaşadım eşimle severek evlenmemize rağmen ne olduysa hamileliğin ilk günlerinden itibaren 24.haftasına kadar aşırı bulantı kusma yaşadım hastanede yattım eşimin annesi benim yalandan yaptığımı ima eden sözler söyleyip durdu, eşime boşanma durumuna geldik kendi ailem eşime kinlendi beni arayıp sormadı evime gelmedi 5 ay, nasılsın diye sormadı..sezeryan oldum annem sadece 1 gece yanımda kaldı 3 gün hastanede yattım kaynam kaldı yanımda... eve çıktığım akşam kaynamlar, görümcemler, annemler vardı, ben odamda bebeği emzirirken kardeşim (17 yaşında erkek) yanıma geldi eşim onun yanımda oluşuna çok sinirlendi ağır konuştu, kardeşim de o benim ablam sana ne dedi eşim iyice sinirlendi kardeşim dövmeye kalktı ben yan odada ailem duymasın diye çırpındım ama olmadı eşim kardeşimi büyük çığlıkla odadan itekledi herkes antrede toplandı olay çıktı ben sinir krizi geçirdim babam zaten kinliydi eşime iyice kinlendi ben çok ağladım gitmeyin diye annem o gün kaldı yanımda babam yine gelecem diye söz verdiği halde 15 gündür arayıp sormadı annem de evime geldi torununu bile merak etmedi, eşim suçlu biliyorum ama onlar da beni evltları gibi arayıp sormuyorlar bebeğim emmiyor erken doğduğu için sarılık olmasın diye ilk 3 gün mama vermiştik meme ucum da yok şimdi sağarak veriyor, etrafımdakiler artık emmez sütün de sağarak yakında biter diyorlar kahroluyorum, çocuğuma bile sevinemedim, eşim doğum hediyesi vermek bi kenara iyice kahretti beni, hayattan bıktım bebeğim olmasa yaşamak istemiyorum inanın
kız ishal zaten varSen bikaç güne doğurursun zullu benden söylemesi
Ağrı desen var, bulantın var, akıntı değişik, enerji tavan maşallah daha nolsun kıs, bi de ishal ol bari tam olsun
oy maşallahhh, ne tatlı bi göbiş oooo
bu arada yatağındaki pike sanırım, çok hoşuma gittiiii
sağol tatlım o senin hosluguncnm Allah yardmcn olsun saglkla kucağına al inş bebişini
zulumm çok hoşsun yaaa bence çok az kaldı senin doğuma bu enerji hayra alammet
Son halimiz 2 gun önce cekmıstım bugun 39.haftanın içine girdik bakalım hayırlısı
sağol tatlımmSaol cnm benım senınkı de oyledır emınımkı. Yatagımdakı capitone 4 mevsım hem pike hem nevresim olandan .
kız ishal zaten var
Yok be tatlım ne miniği uzak oldugundan öyle cıkmıs ama cok aşırı dev degılkız ishal zaten var
ama ben sona kaldım yoksa doguranlari kim yazcak dimi
sağol tatlım o senin hoslugun
kız masallah gobusun minik
ben kiloyuda gobusu de saldim gitti
yeterki doguram
sağol tatlımmözellikle rengi tam benlik, benimde nevresim takımım bu tonlarda
kız artık ben hamile olduguma bile inanmiyom
kıs sen bizi çatlatıcan vallahi
Doğurmayı o kadar çok istedin ki kendimizi bırakıp sana dua eder olmuştukşimdide sabır abidesi olmuşsun
Ama en güselini yapıyosun kuzucum, baktın doğuruyosun çıkar gidersin hastaneye, bende belirti aramamaya başladım, kimse kimseyi tutmuyo belirti konusunda =)
kızlar ben kaçar
birşey olursa direk buradayım zaten uyanınca ilk aklıma
burası geliyorçok çok dua edin doguram artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?