Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaçar kızlar
Belim çok ağrıyor
Nefes alınca daha çok ağrıyor
Çok fena üşüttüm
Ben kaçar kızlar
Belim çok ağrıyor
Nefes alınca daha çok ağrıyor
Çok fena üşüttüm
38+2 olduk sen sezaryen mi olacak CNm
Su anlık normal olacağı için kızımın gelmesini bekliyorum
canim normal hedefliyorsun sanirim. Burda gerci acil bisey yoksa sezeryan en son secenek. Normal dogumda vakum, forsepsten sonra en son care. Cati muayanesi de yok zaten kadinin dogumu yapip yapamayacagi dogumda belli oluyormus inanisi var. Hayirlisi olsun bizim icin insallah zamaninda saglikla..
aaayyyy panikli 1 gün kalmış canım sağlıkla al kucağına inşallahinş canım artık ümtsiz oldum ıyıce ya sonum sunı sancı yada sezaryan gıbı gözükyo
aaayy zullu sen böyle şeyler yazdıkça ben heycanlanıom kıs:18:Belim çok ağrıyor karnım resmen sızlıyor
Ne oluyor bilgisi olan var mı:18:
aaayy zullu sen böyle şeyler yazdıkça ben heycanlanıom kıs:18:
zaman geçmesini beklicen sancıların yalancımı yoksa gerçekmi olduğunu anlamak için
normaldir bu tarz ağrılar tatlım ya, korkma bence.. bende de olmaya başladı 5. gece oldu uyuyamıyorumyinede şanslıyım bi çok kişiye göre geç başladı uykusuzluk nöbeti ve ağrılar..Sancı olduğunu sanmıyorum
Böyle bel ağrısı olmaz ki tatlım
Sadece belimin sol tarafı ağrıyor
Ve kasığıma vuruyor:18:
aaayyyy panikli 1 gün kalmış canım sağlıkla al kucağına inşallah
normaldir bu tarz ağrılar tatlım ya, korkma bence.. bende de olmaya başladı 5. gece oldu uyuyamıyorumyinede şanslıyım bi çok kişiye göre geç başladı uykusuzluk nöbeti ve ağrılar..
hepinize once gunaydin diyorum bende bu gece saat 4 te yavrumu muratimi kucagima aldim sag salim rabbim dogum yapmayanlara güc kuvvet kolaylik versin ins.simdilik bu kadar yazabildim kusura bakmayin cok yorgun ve uykusuzum.hepimiz burda birbirimizi bilgilendirdik allah hepinizden razi olsun hakkinizi helal edin yine yazicam ins toparlaninca
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasin normal doğum mu oldu ?hepinize once gunaydin diyorum bende bu gece saat 4 te yavrumu muratimi kucagima aldim sag salim rabbim dogum yapmayanlara güc kuvvet kolaylik versin ins.simdilik bu kadar yazabildim kusura bakmayin cok yorgun ve uykusuzum.hepimiz burda birbirimizi bilgilendirdik allah hepinizden razi olsun hakkinizi helal edin yine yazicam ins toparlaninca
Belim çok ağrıyor karnım resmen sızlıyor
Ne oluyor bilgisi olan var mı:18:
Günaydın kızlar yine uykusuz bir geceden çıktık bacak ve kasik ve bel ağrıları başladı bende dün kontrolümüz vardı bebişim 3500gr 50cm olmuş haftaya karar vericez doğum şekline dr 4 ve üzeri olursa sezeryan olucak galiba sizce napmaliyim ?
zulluuu slm canım günaydınn panik yapma canımm benimde ağrıyor bellim bazen kopucak gibi oluyor karnım desen patlamak üzere gibi ne uyku var ne bişey acı durumunda aertık... bizim kızlar tembel çıktı benimde 39+5 oldu halen tık yok:)bekliyorum inşş tez zamanda gelirlerde sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi:)