2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız sen nerelerdesın anan geldı bızlerı unuttun

Ah canım aklım sizde bugün yogun geçtı Dr gıttım tahlıl falan eve geldım ıkram yaptık annemle buzluga attık hazır olsun dıye akşamda mısafırlerımız vardı yarın son gunüm işte cancazım

Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisi sizlere ins

Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.
Normal olması cok guzel. Üstelik kordon dolanmış halde. Allah bebeğine hayırlı uzun birbirine nasip etsin.
Suyunu hastanede mi patlattılar.
Dogum hikayeni bekliyiruz.

ıyı yapmışsın valla ıkramları şimdıden yapmışsın

Heyecan doruktadir herhalde canım. Iyiki annen yanında. Bak ne guzel geciriyirsun son günlerini.

bana şekerin var mu diye
sordu şekeri olanların
suyu fazla olurmus
birde şeker sonradan
olur nu acaba iyice
evhamli biri oldum

ayy zulu valla ne yalan sylıyeyım kac gundur benımde aklıma gelıyo sonradan seker çıkarmı dıye hanı pekmezlerı goturuyoz ya o bakımdan allah korusun 2 gundur susamayan ben susuyorum da

Heyecan doruktadir herhalde canım. Iyiki annen yanında. Bak ne guzel geciriyirsun son günlerini.

Çok heyecanlıyım canım benım eşim benden heyecanlı garıp bi şeklide de hıçkıra hıçkıra ağlayasım var bükmem neden gözlerım dolu dolu sureklı gece hîç uyumuyorum dogumu düşünmekten sendinde heran olabılırmiş

ayy zulu valla ne yalan sylıyeyım kac gundur benımde aklıma gelıyo sonradan seker çıkarmı dıye hanı pekmezlerı goturuyoz ya o bakımdan allah korusun 2 gundur susamayan ben susuyorum da
Kız biz iyice evhamı nbişiy olduk
Doğursakta şu tuhaflıktan kurtulsak

Özledim sizi aklımda sende ama tansıyonun düştü mü

Bizde şemi özledik CNm
Evet tansiyonum düştü
İlaç ve sezaryen olmaktan kurtuldum

Buzluga atalım dedık canım gelenlere ne vercez yapamayızda o an yarında temızlık var gene yapıcaz bişeyler sen napıyosun bakalım bebişin nasıl

ıyıyız cnm cumada bız gıtcez dr bakalım benımde kasık agrılarım başladı onu merak edıyorum ayy bende sezeryan olsaydım 13 defalan anne olcaktımm

Kız biz iyice evhamı nbişiy olduk
Doğursakta şu tuhaflıktan kurtulsak

Bizde şemi özledik CNm
Evet tansiyonum düştü
İlaç ve sezaryen olmaktan kurtuldum

Gözün Aydın ozaman bu elifler neden böyle bılmıyorum doğmadan bızı parmaklarında oynatdılar zulum senınkıde az değil üzdü senı

kızlar bir şey soracağım. sizin bebişleriniz hala hıçkırıyor mu? kaçıncı haftada geçiyor hıçkırıklar?
ne zaman bir şey yesem hıçkırık krizine giriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…