evet tatlım ama iyi birşey mo
bilmiyorum ki zaten bir agri gerginlik
var karnimda bobreklerimde ağrıyor
zaten canım öle bi sancı geliyoki dayanılmaz oluyo evet kasılmam fazlaydı son anda dayanılmazdıcnm kasılmalrın fazlamıydı yanı karnında habıre sertleşmemı olurdu bendede varda
cnm kotu bışey olsaydı dr soylerdı takmasana kafana bak bende su hıç içmem ama suyum gayet ıyı
kız sen nerelerdesın anan geldı bızlerı unuttun
Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisisizlere ins
canım darısı sizler inş önce kasılma fazlaydı bebek toplanıyodu.
sonraki gün rahmime aşırı derece baskı vardı sanki bebek fırlayack gibi
pazar günü eşim ve çocuklarla iyce gezdikten sonra saat 6da artık dayanamdım
hastaneye gittik 6cm acılmam olmu ve ultrasondan baktılar bebegim boynuna kordon dolanmış
hemen sancı odasına alındım ve 9.15 dogum yaptım normal şükür hemen bebegimn boynundan
kordonu kurtardılarşimdi saglıklı dünya tatlısı bir kızım oldu 3650 kiloda 53 cm boyu bide dr 2 hafta geride demişti
Ah canım aklım sizde bugün yogun geçtı Dr gıttım tahlıl falan eve geldım ıkram yaptık annemle buzluga attık hazır olsun dıye akşamda mısafırlerımız vardı yarın son gunüm işte cancazım
Ah canım aklım sizde bugün yogun geçtı Dr gıttım tahlıl falan eve geldım ıkram yaptık annemle buzluga attık hazır olsun dıye akşamda mısafırlerımız vardı yarın son gunüm işte cancazım
bana şekerin var mu diye
sordu şekeri olanların
suyu fazla olurmus
birde şeker sonradan
olur nu acaba iyice
evhamli biri oldum
Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisisizlere ins
kız neredesin sen hiç ugramiyorsun
kızlar benim suyum fazlaymis birşey olur mu:26:
Heyecan doruktadir herhalde canım. Iyiki annen yanında. Bak ne guzel geciriyirsun son günlerini.
Özledim sizi aklımda sende ama tansıyonun düştü mü
ıyı yapmışsın valla ıkramları şimdıden yapmışsın
Kız biz iyice evhamı nbişiy oldukayy zulu valla ne yalan sylıyeyım kac gundur benımde aklıma gelıyo sonradan seker çıkarmı dıye hanı pekmezlerı goturuyoz ya o bakımdan allah korusun 2 gundur susamayan ben susuyorum da
Özledim sizi aklımda sende ama tansıyonun düştü mü
yarın falan fazla yemek yememeye calış sezeryan olcan ya lavabo ıhtıyacın olmasın cnm
Buzluga atalım dedık canım gelenlere ne vercez yapamayızda o an yarında temızlık var gene yapıcaz bişeyler sen napıyosun bakalım bebişin nasıl
Kız biz iyice evhamı nbişiy olduk
Doğursakta şu tuhaflıktan kurtulsak
Bizde şemi özledik CNm
Evet tansiyonum düştü
İlaç ve sezaryen olmaktan kurtuldum
gözün aydın Cnm kavuştun minigine
sancilari nasıl anladın tatlım alabilir
misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?