• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Cnm herkezde degisiyormus sancılar biryerde
okudum hamile bayan mide yanmasi şikayetiyle
dr gidiyor meğerse sancısı varmış açılmada olmuş
doğurmuş yani ben okuyunca çok şaşırdım ben artık
hiç emin olamıyorum her agrida geliyor diyorum:1:
ama gelmiyor
Yarın 11 de randevum. Yarına kadar bakalım ne kadar olacak. Bakalım nst de çıkacak mı.
cnm çok fazla tanıdığıma suni sancı verdiler.hiç bi sorun olmadı bebişlerindede kendilerindede.serum takıyolar cnm sancı veriyo.bi zararı olsa bu kadar yaygın kullanılmaz sanırım.görüncem ilk doğumunu kendi sancısıyla 2.sini suni sancıyla yaptı sordum suni dahamı kötüydü diye hayır hatta bu daha rahat oldu dedi.kişiden kişiyemi değişiyo bilemiyorum.
Bizim bi tanıdık suni sancıya dayanamamıştı. Sanırım kişiden kişiye gore değişiyor canım.
Ben magnezyum hapıma hala devam ediyorum,sancıyı ve ağrıyı da engelliyor acaba ondan dolayı hissetmiyor olabilir miyim? Siz içiyor musunuz?

Ben içmiyorum canım magnezyumu.
Hatta bu sabah sag bacağıma kramp girdi. Ama içmiyorum engellemesin diye. Dr'a sormadım gerci ama içmiyorum.

ay bı kasıgım agrıyo bı sırtım sonrada nefesım çıkmıyo valla kızlar bence bu sancının baslangıcı

canım hiç sorma.geçmiyo vakit:D RABBİM yardım etsin hepimize.bide çevrenin çok etkisi oluyo.çok sıkılıyorum hala gelmedimi diye soruyolar daha vakit var desemde hergün yaşıyorumbu durumu çok sıkıldım.

Bana çok sukur kimse öyle demiyor. Zaten ben daha var diyorum hep gec tarih veriyorum ;)
Bizimkiler tam tersi Aaa ne cabuk gecmis ne kadar az kalmış diyorlar.

bende mahalleden geçerken utanıyorum esnaflar bakıyor karnım bide çok çbuk çıktı benim doğurmadımı daha bu kadın diyecekler diyorun:9::9::9::9::9:

boşwer esnafları cnm bide onları kafamıza takmayalım:37: doğcaklar inş. o zamanda ne çabuk bitti hamilelik dicez:52::52::52: şu son bi kaç güne kadar dursun son gününekadar içerde gelişimini tamamlasın diodum.ne olduysa şu son 1 hafta içinde oldu:27:

Magnezyuma devam etmesem mi..bilemedim..Doktoruma geçen hafta sormuştum sen bilirsin gibi konuştu..:26:

ay bı kasıgım agrıyo bı sırtım sonrada nefesım çıkmıyo valla kızlar bence bu sancının baslangıcı

Hadi hayirlisi cnm belki bu sefer gercek belirtidir bende daha pek tik yok hafif agri oluyor ama az once kasiklarim sizladi bicak saplar gb sonrada karnim 4,5 kez oldu gecti

boşwer esnafları cnm bide onları kafamıza takmayalım:37: doğcaklar inş. o zamanda ne çabuk bitti hamilelik dicez:52::52::52: şu son bi kaç güne kadar dursun son gününekadar içerde gelişimini tamamlasın diodum.ne olduysa şu son 1 hafta içinde oldu:27:

Ben aslında sabırsız değilim. Hatta cuma Almanya'dan dayım gelecek onu beklese diye de düşünüyorum. Ama dr'um beklemiyecrk diye endiseliyim. Hayırlısı gerci.

Kizlar sezeryana gunu genelde 39.haftayami veriyorlar ?Benim sezeryan kesinlesirse gunude verir heralde bakalim.

Son düzenleme:
Kizlar sezeryana gunu genelde 39.haftayami veriyorlar ?Benim sezeryan kesinlesirse gunude verir heralde bakalim.

canım sanırım gelişimde önemli haftası için.bi tanıdığımı 38.haftada aldılar.diğerini 40.haftanın başında aldılar biraz daha kilo alsın diye bekletmişti doktoru.

Slm canım sende benim gibisin tahmini doğum 26 ekim ama içime doğan sanki bayramda gelicekmiş gibi geliyor dr. da bayramda izinli tasa düştü bende normal doğum istiyorum kafam karışık neler olacak bilmiyorum bekliyoruz allah yardıcımız olsun
Benimde aynı telaşım var napcam bilemiyorum ve takılıyorum bu konuya:(((
sağol Cnm mecbur bekliyoz ama
ben çok sabirsizim diğer dr kızım
öleceğini bile söylemişti:47:herhalde
bir annenin duyabileceği en kötü şey
budur:43:
Allah korusun ben bu dr anlamıyorum basıl bu kadar farklı sonuçlar:47:iyiki başka dr gitmişsin benim kızımada zayıf olcak dedi dr napalım sağlıklı olsunlarda:()
bıde bışey sorcam 3 gundur kasık agrılarım var ama bazen sureklı bazen gecıp tekrar gerı gelıyo acaba sancınıdır anlamadımkı bıde yenı fark ettım demın uzanırken bacaklarımın halsızleştıgın fark ettım hanı ac kalırız ya derman kalmaz işte oyle
O halsizlik bendede var ya dizimden altı tıymuyor sanki uyuşuyormuş gibi oluyor cnm bazende ayaklarımın altına ve elimin içine iğne batıyormuş gibi oluyor:((

Normal dogum şimdilik canım. O yüzden zaten böyle beklemek heyecanlandiriyor. Gunu saati belli degil.
Sezeryan olsa belli olacak. Hatta şimdiye almıştı kesin dr'um.

ayy çok heycanlı canım ya.herkesin doğum hikayesi farklı.inş. bizimkiler de en rahatlarından olur.gerçekten çok heyecanlı bi bekleyiş bu :18:

ben bugün doktora gittim, haftaya bir daha gel dedi, tam 38.hafta dolacak 39 a gireceğim.2 gün içinde falan muhtemelen sezeryan olacak dedi.yani 38 doldurunca alınıyor.

selam kızlar nasılsınız bıkac gunndr gıremıyodum varmı aramızda doguran...
bugu hastanede kont vardı nts ıcın 1 saat nts de kaldım tatlı yedım tekrar gırdım felan sonra duzeldı doktor ıyı dedı ama benım kafama baska bısey takıldı 36 haftalıkken 3300 kg demıstı doktor bugun 2900 dedı ben dedım 3300 ıkı hafta once dedım yanlıs hatırlayabılırsın dedı muayanehanesınde bakmadı bugun sancı odasında baktı oyuzden pc yede bakamadı bu mumkunmu ya zayıflarmı bebek nette bulamdım duyan bılen varmı kont cumrtesı kagıdı goturecem ama ıcım hıc rahat deıl

bugu hastanede kont vardı nts ıcın 1 saat nts de kaldım tatlı yedım tekrar gırdım felan sonra duzeldı doktor ıyı dedı ama benım kafama baska bısey takıldı 36 haftalıkken 3300 kg demıstı doktor bugun 2900 dedı ben dedım 3300 ıkı hafta once dedım yanlıs hatırlayabılırsın dedı muayanehanesınde bakmadı bugun sancı odasında baktı oyuzden pc yede bakamadı bu mumkunmu ya zayıflarmı bebek nette bulamdım duyan bılen varmı kont cumrtesı kagıdı goturecem ama ıcım hıc rahat deıl

cnm korkma zayıflamış olamaz aynı şeyler zulunun ve sunanında başına geldı yanlış olcum bı magdurda sensın uzulma yanı olabılır boyle yanlışlıklar

slm canım bu doktorlar da hepten şaşırdı herhalde.bugün bikaç kişi daha aynı şeyi söledi. bu arada ezine doğum yaptı

Cnm uzme kendini benim dr gidiyor önce 3600
sonra 2500 bugünde 2800 dedi artık inanamaz oldum:37:

Back