• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben şimdiden sabırsızlanıyorum gelsin diye c.tesi doktora gidicem kabul ederse kendim teklif edicem olmazsa gün verin suniyle doğumu başlatalım günü geçmesini istemiyorum.herşeye razıyım artık çok zor son günler kızlar ya bebişim çok yukarda hiç oturamıyorum bi an önce hayırlısıyla gelse.hiç sancım yok nst de bile çıkmıyo :5:

anlıyorum canım bi konuş dr belki kabul eder
benimde nst de sancı yok:44:

ben şimdiden sabırsızlanıyorum gelsin diye c.tesi doktora gidicem kabul ederse kendim teklif edicem olmazsa gün verin suniyle doğumu başlatalım günü geçmesini istemiyorum.herşeye razıyım artık çok zor son günler kızlar ya bebişim çok yukarda hiç oturamıyorum bi an önce hayırlısıyla gelse.hiç sancım yok nst de bile çıkmıyo :5:

senın daha gunun var ama az daha bekle

İyi akşamlar kızlar,nabersiniz? Kv den yeni geldim,malum ayağı alçılı,ona pek bir faydam dokunamıyor ama yalnız kalmıyor zaten..yanında olmak lazım..Yeni haber var mı? Ben aynıyım hala,kızım 41. haftayı bekleyecek sanki aman bayrama denk gelmese inş.:26:

senın daha gunun var ama az daha bekle
10 gün kaldı cnm adete göre.doktor 8i diodu bana en geç tarih olarak.c.tesi gittiğimde eğer gelmezse ozamana kadar günü geçmesini beklemeyelim die teklif edicem cnm kilosu falan iyiydi çokta kilolu olursa normali ben istemem bu defa.milletin karnı düşer benimki yükseldi iyice nefes alamıyorum canım kaburgalarım çok ağrıyo kızım iyi olsunda dayanırım elbet ama günü dolunca da beklemek istemem.:19:

10 gün kaldı cnm adete göre.doktor 8i diodu bana en geç tarih olarak.c.tesi gittiğimde eğer gelmezse ozamana kadar günü geçmesini beklemeyelim die teklif edicem cnm kilosu falan iyiydi çokta kilolu olursa normali ben istemem bu defa.milletin karnı düşer benimki yükseldi iyice nefes alamıyorum canım kaburgalarım çok ağrıyo kızım iyi olsunda dayanırım elbet ama günü dolunca da beklemek istemem.:19:

cnm hanı yanlış anlamada benı sunı sancı zor dıyolar

anlıyorum canım bi konuş dr belki kabul eder
benimde nst de sancı yok:44:

inş. kabul eder zullucum.kızlar bide erken gelir diolar.hiç sancının çıkmaması korkutuo beni.gününü geçirecekmiş gibi düşündürüo.kızım yönünü şaşırdı heralde aşağı ineceğine yukarı çıkıo tam göğsümün altına kadar uzandı :26:

cnm hanı yanlış anlamada benı sunı sancı zor dıyolar

biliorum canım artık ona bile razıyım.epudral yaptırırım olmadı.mide yanmasından bıktım artık gecelerim kabus oldu tabi genede şükür halimize.ben son gününe kadar gelmezse zaten bu şekilde olsun istiyorum.:37:

inş. kabul eder zullucum.kızlar bide erken gelir diolar.hiç sancının çıkmaması korkutuo beni.gününü geçirecekmiş gibi düşündürüo.kızım yönünü şaşırdı heralde aşağı ineceğine yukarı çıkıo tam göğsümün altına kadar uzandı :26:
Bu kadar evham yapacak bişey yok canım,ben de aynı durumdayım hemen hemen..Kaburgamı ve nefesimi çok etkilemese de benimkisi de yukarılarda,bugün sağdan soldan hep tekmeledi minik ayaklarıyla:1:Allah ın tayin ettiği gün olur..Perşembe günü de doktora gidicez bakalım ne diyecek bu sefer..

Arada karnımın sag tarafından sanki malarına dogru sancı oluyor. Gelip hemen gidiyor. Acaba bu sancı başlangıcı mı?

Cnm ablam doğum yaptığı için sancıyı
biraz tarif etti eğer sancı belinden başlıyor kasiklarina
vuruyorsa saatler geçtikçe artıyor ve siklasiyorsa gerçek sancidir
yürümekle yada yatmakla geçmez

bıde bışey sorcam 3 gundur kasık agrılarım var ama bazen sureklı bazen gecıp tekrar gerı gelıyo acaba sancınıdır anlamadımkı bıde yenı fark ettım demın uzanırken bacaklarımın halsızleştıgın fark ettım hanı ac kalırız ya derman kalmaz işte oyle

Benimde arada kasıklarıma vuruyor. Bilmiyorum. Bakalım hayırlısı.

benimde bebis kız bende geç geleceğini düşünmeye
başladım o kadar yürüyorum tık yok iki saat yürüyorum
olmuyor
birkaç saat önce ağrım vardı çok keskin ümitlendim doğuracam diye :1:
ama devamı gelmeyince hevesim kursağımda kaldı :43:
bende de oyle oldu Cnm
ama ne yapalım gelmiyorlar bebise
yoksa seninde mı kız bu arada
sancılar geceleri ve sabahları
çok olur çünkü kadınlar bu vakitlerde
doğuruyor

canım dediğin gibi yapı meselesi sonuçta bizler gibi onlarda nasıl ki kimsi yer yer kilo almaz kimi de dikkat eder ama yine de en ufak bir şey de kilo alır bebişler de öyle işte sağlıklıysa sorun yok kuzu..ben daha çatı muayenesi olmadım doktorum 39 da yapıyomuş ama haftaya salı öğleden sonra gidiyomuş bayram sonuna kadar da yokmuş malesef şehir dışında acaba pazartesi kontrole gittiğimde söylesem de yapsa mı çatı muayenesini normalde haftaya değil de bir sonraki kontrolde yapacaktı ama o da bayrama denk geliyor benim doğum zaten bayramda görünüyor bilemedim ben de:31::31::31:

canım onlar arada gelen yalancı sancılar sanırım 1 haftadır var bende de özellikle geceleri geliyor uykumdan uyandırıyor yani adet olacak gibi sanki

Canım bence söyle yapsın cati muayeneni. Benim gecen hafta yaptı 38 de. Bu haftada bakar tekrar herhalde. Yarın muayenem.

Bu kadar evham yapacak bişey yok canım,ben de aynı durumdayım hemen hemen..Kaburgamı ve nefesimi çok etkilemese de benimkisi de yukarılarda,bugün sağdan soldan hep tekmeledi minik ayaklarıyla:1:Allah ın tayin ettiği gün olur..Perşembe günü de doktora gidicez bakalım ne diyecek bu sefer..

mutlaka kiöle cnm zaten gününe kadar beklicem ALLAH izin verirse.ama arkadaşlar diyoya 41 haftalık oldu hala gelmiyo falan o kadar bekleyemem yani onu diyorum.benimkızımın kıpırdıcak yeri kalmadı artık hareketleri çok azaldı kıpırdamaya çalıştığında canım yanıyo şu son bir haftada bişeyler oldu korkuyorum yavrumu riske atmak istemiyorum :26:

mutlaka kiöle cnm zaten gününe kadar beklicem ALLAH izin verirse.ama arkadaşlar diyoya 41 haftalık oldu hala gelmiyo falan o kadar bekleyemem yani onu diyorum.benimkızımın kıpırdıcak yeri kalmadı artık hareketleri çok azaldı kıpırdamaya çalıştığında canım yanıyo şu son bir haftada bişeyler oldu korkuyorum yavrumu riske atmak istemiyorum :26:
Anladım canım,o kadar da gecikmezler umarım..Seninkinin kilosu ileride miydi,benimkisi zayıf değil ama normal seviyelerde hala rahat kıpırdıyor gibi..

Back