• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Anladım canım,o kadar da gecikmezler umarım..Seninkinin kilosu ileride miydi,benimkisi zayıf değil ama normal seviyelerde hala rahat kıpırdıyor gibi..

2 hafta önce 3100dü cnm çok fazlada değil öle ama şu son günlerde bacakları bile hareket etmez oldu.kuruntumu yapıyorum bilmem ama korkuyorum cnm işte herkesin bebişi değerli kendine.kıyamıyorum hiç o yüzden bi an önce o kurtulsun istiyorum.

Cnm ablam doğum yaptığı için sancıyı
biraz tarif etti eğer sancı belinden başlıyor kasiklarina
vuruyorsa saatler geçtikçe artıyor ve siklasiyorsa gerçek sancidir
yürümekle yada yatmakla geçmez

Belden vurmuyor su an canım. Sanki bağırsaklara, makata dogru geliyor arada. Arada gelip gidiyor. Ama öyle sık sık degil.

2 hafta önce 3100dü cnm çok fazlada değil öle ama şu son günlerde bacakları bile hareket etmez oldu.kuruntumu yapıyorum bilmem ama korkuyorum cnm işte herkesin bebişi değerli kendine.kıyamıyorum hiç o yüzden bi an önce o kurtulsun istiyorum.
Benimkisi muhtemelen 2900 civarında ,sağlıklı olması yeterli bnm için kilosunu takmıyorum zaten..Onların bizim rahmimizde rahat olup olmadığıyla ilgili hiç şüphemizin olmaması lazım,onlar içeride çok rahatlar emin ol..

ben şimdiden sabırsızlanıyorum gelsin diye c.tesi doktora gidicem kabul ederse kendim teklif edicem olmazsa gün verin suniyle doğumu başlatalım günü geçmesini istemiyorum.herşeye razıyım artık çok zor son günler kızlar ya bebişim çok yukarda hiç oturamıyorum bi an önce hayırlısıyla gelse.hiç sancım yok nst de bile çıkmıyo :5:

Canım suni sancının zararı var mı acaba? Onu merak ettim gecen. Ve nasıl yapıyorlar onu diye merak ettim. Suni sancı daha mı ağrıyor acaba?
Ay benim de vakit daralıyor.

Canım suni sancının zararı var mı acaba? Onu merak ettim gecen. Ve nasıl yapıyorlar onu diye merak ettim. Suni sancı daha mı ağrıyor acaba?

cnm zararı olsa dr lar uygularmı hıç sunı sancıyı ama zor oldugunu duymuştum normal sancıya gore bıde sanırım ılac gıbı verılıyo

İyi akşamlar kızlar,nabersiniz? Kv den yeni geldim,malum ayağı alçılı,ona pek bir faydam dokunamıyor ama yalnız kalmıyor zaten..yanında olmak lazım..Yeni haber var mı? Ben aynıyım hala,kızım 41. haftayı bekleyecek sanki aman bayrama denk gelmese inş.:26:

10 gün kaldı cnm adete göre.doktor 8i diodu bana en geç tarih olarak.c.tesi gittiğimde eğer gelmezse ozamana kadar günü geçmesini beklemeyelim die teklif edicem cnm kilosu falan iyiydi çokta kilolu olursa normali ben istemem bu defa.milletin karnı düşer benimki yükseldi iyice nefes alamıyorum canım kaburgalarım çok ağrıyo kızım iyi olsunda dayanırım elbet ama günü dolunca da beklemek istemem.:19:

Vaktin geçmesi de ayrı bir dertmis degil mı :)
Hayırlısı insallah.

Belden vurmuyor su an canım. Sanki bağırsaklara, makata dogru geliyor arada. Arada gelip gidiyor. Ama öyle sık sık degil.

Cnm herkezde degisiyormus sancılar biryerde
okudum hamile bayan mide yanmasi şikayetiyle
dr gidiyor meğerse sancısı varmış açılmada olmuş
doğurmuş yani ben okuyunca çok şaşırdım ben artık
hiç emin olamıyorum her agrida geliyor diyorum:1:
ama gelmiyor

ama gelmiyor

cnm çok fazla tanıdığıma suni sancı verdiler.hiç bi sorun olmadı bebişlerindede kendilerindede.serum takıyolar cnm sancı veriyo.bi zararı olsa bu kadar yaygın kullanılmaz sanırım.görüncem ilk doğumunu kendi sancısıyla 2.sini suni sancıyla yaptı sordum suni dahamı kötüydü diye hayır hatta bu daha rahat oldu dedi.kişiden kişiyemi değişiyo bilemiyorum.

ama gelmiyor
Ben magnezyum hapıma hala devam ediyorum,sancıyı ve ağrıyı da engelliyor acaba ondan dolayı hissetmiyor olabilir miyim? Siz içiyor musunuz?

Benimkisi muhtemelen 2900 civarında ,sağlıklı olması yeterli bnm için kilosunu takmıyorum zaten..Onların bizim rahmimizde rahat olup olmadığıyla ilgili hiç şüphemizin olmaması lazım,onlar içeride çok rahatlar emin ol..

ezınede doğurdu haberın varmııı

Içeride cok rahatlar bence de :)
cnm zararı olsa dr lar uygularmı hıç sunı sancıyı ama zor oldugunu duymuştum normal sancıya gore bıde sanırım ılac gıbı verılıyo
Evet zor galiba
gece gece pek hareketlendi kıpır kıpır:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benimki de su sıralar geceleri cok hareketli.

Vaktin geçmesi de ayrı bir dertmis degil mı :)
Hayırlısı insallah.

canım hiç sorma.geçmiyo vakit:D RABBİM yardım etsin hepimize.bide çevrenin çok etkisi oluyo.çok sıkılıyorum hala gelmedimi diye soruyolar daha vakit var desemde hergün yaşıyorumbu durumu çok sıkıldım.

canım hiç sorma.geçmiyo vakit:D RABBİM yardım etsin hepimize.bide çevrenin çok etkisi oluyo.çok sıkılıyorum hala gelmedimi diye soruyolar daha vakit var desemde hergün yaşıyorumbu durumu çok sıkıldım.

bende mahalleden geçerken utanıyorum esnaflar bakıyor karnım bide çok çbuk çıktı benim doğurmadımı daha bu kadın diyecekler diyorun:9::9::9::9::9:

öyledirler inş. cnm fazla hareketliydi kızım.çok alışmıştım tekmelerine.şimdi çok zor kıpırdıyo ya her ne kadar rahatta olsa içim rahat etmiyor işte :37: ben böle değildim ne yaptı bu kızan bana :27:

Back