Bilemedim aklıma öyle geldiO durum keseye ve bebeğe de bağlıdır sanırım,kişiden kişiye de değişebilir..Rabbim hakkımızda en hayırlısını yazsın endişelenmeyelim..bebeğin kilosu az yada normal seviyelerde olunca daha mı
iyi kipirdiyor Cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim aklıma öyle geldiO durum keseye ve bebeğe de bağlıdır sanırım,kişiden kişiye de değişebilir..Rabbim hakkımızda en hayırlısını yazsın endişelenmeyelim..bebeğin kilosu az yada normal seviyelerde olunca daha mı
iyi kipirdiyor Cnm
Anladım canım,o kadar da gecikmezler umarım..Seninkinin kilosu ileride miydi,benimkisi zayıf değil ama normal seviyelerde hala rahat kıpırdıyor gibi..
Cnm ablam doğum yaptığı için sancıyı
biraz tarif etti eğer sancı belinden başlıyor kasiklarina
vuruyorsa saatler geçtikçe artıyor ve siklasiyorsa gerçek sancidir
yürümekle yada yatmakla geçmez
Benimkisi muhtemelen 2900 civarında ,sağlıklı olması yeterli bnm için kilosunu takmıyorum zaten..Onların bizim rahmimizde rahat olup olmadığıyla ilgili hiç şüphemizin olmaması lazım,onlar içeride çok rahatlar emin ol..2 hafta önce 3100dü cnm çok fazlada değil öle ama şu son günlerde bacakları bile hareket etmez oldu.kuruntumu yapıyorum bilmem ama korkuyorum cnm işte herkesin bebişi değerli kendine.kıyamıyorum hiç o yüzden bi an önce o kurtulsun istiyorum.
ben şimdiden sabırsızlanıyorum gelsin diye c.tesi doktora gidicem kabul ederse kendim teklif edicem olmazsa gün verin suniyle doğumu başlatalım günü geçmesini istemiyorum.herşeye razıyım artık çok zor son günler kızlar ya bebişim çok yukarda hiç oturamıyorum bi an önce hayırlısıyla gelse.hiç sancım yok nst de bile çıkmıyo
Bilemedim aklıma öyle geldiO durum keseye ve bebeğe de bağlıdır sanırım,kişiden kişiye de değişebilir..Rabbim hakkımızda en hayırlısını yazsın endişelenmeyelim..
Canım suni sancının zararı var mı acaba? Onu merak ettim gecen. Ve nasıl yapıyorlar onu diye merak ettim. Suni sancı daha mı ağrıyor acaba?
Ay benim de vakit daralıyor.
İyi akşamlar kızlar,nabersiniz? Kv den yeni geldim,malum ayağı alçılı,ona pek bir faydam dokunamıyor ama yalnız kalmıyor zaten..yanında olmak lazım..Yeni haber var mı? Ben aynıyım hala,kızım 41. haftayı bekleyecek sanki aman bayrama denk gelmese inş.:26:
10 gün kaldı cnm adete göre.doktor 8i diodu bana en geç tarih olarak.c.tesi gittiğimde eğer gelmezse ozamana kadar günü geçmesini beklemeyelim die teklif edicem cnm kilosu falan iyiydi çokta kilolu olursa normali ben istemem bu defa.milletin karnı düşer benimki yükseldi iyice nefes alamıyorum canım kaburgalarım çok ağrıyo kızım iyi olsunda dayanırım elbet ama günü dolunca da beklemek istemem.
Belden vurmuyor su an canım. Sanki bağırsaklara, makata dogru geliyor arada. Arada gelip gidiyor. Ama öyle sık sık degil.
Belden vurmuyor su an canım. Sanki bağırsaklara, makata dogru geliyor arada. Arada gelip gidiyor. Ama öyle sık sık degil.
Canım suni sancının zararı var mı acaba? Onu merak ettim gecen. Ve nasıl yapıyorlar onu diye merak ettim. Suni sancı daha mı ağrıyor acaba?
Ay benim de vakit daralıyor.
Ben magnezyum hapıma hala devam ediyorum,sancıyı ve ağrıyı da engelliyor acaba ondan dolayı hissetmiyor olabilir miyim? Siz içiyor musunuz?Cnm herkezde degisiyormus sancılar biryerde
okudum hamile bayan mide yanmasi şikayetiyle
dr gidiyor meğerse sancısı varmış açılmada olmuş
doğurmuş yani ben okuyunca çok şaşırdım ben artık
hiç emin olamıyorum her agrida geliyor diyorum
ama gelmiyor
Benimkisi muhtemelen 2900 civarında ,sağlıklı olması yeterli bnm için kilosunu takmıyorum zaten..Onların bizim rahmimizde rahat olup olmadığıyla ilgili hiç şüphemizin olmaması lazım,onlar içeride çok rahatlar emin ol..
Içeride cok rahatlar bence de :)Benimkisi muhtemelen 2900 civarında ,sağlıklı olması yeterli bnm için kilosunu takmıyorum zaten..Onların bizim rahmimizde rahat olup olmadığıyla ilgili hiç şüphemizin olmaması lazım,onlar içeride çok rahatlar emin ol..
Evet zor galibacnm zararı olsa dr lar uygularmı hıç sunı sancıyı ama zor oldugunu duymuştum normal sancıya gore bıde sanırım ılac gıbı verılıyo
gece gece pek hareketlendi kıpır kıpır
Vaktin geçmesi de ayrı bir dertmis degil mı :)
Hayırlısı insallah.
Aaaa hiç haberim olmadı koşturmacalardan..Çok sevindim o da kurtulmuşezınede doğurdu haberın varmııı
canım hiç sorma.geçmiyo vakit RABBİM yardım etsin hepimize.bide çevrenin çok etkisi oluyo.çok sıkılıyorum hala gelmedimi diye soruyolar daha vakit var desemde hergün yaşıyorumbu durumu çok sıkıldım.
Benimkisi muhtemelen 2900 civarında ,sağlıklı olması yeterli bnm için kilosunu takmıyorum zaten..Onların bizim rahmimizde rahat olup olmadığıyla ilgili hiç şüphemizin olmaması lazım,onlar içeride çok rahatlar emin ol..
Ben magnezyum hapıma hala devam ediyorum,sancıyı ve ağrıyı da engelliyor acaba ondan dolayı hissetmiyor olabilir miyim? Siz içiyor musunuz?