• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm güzel hamişler iki haftadır yoktum doğum yapan oldumu bende bugün dr geldm çatımda bir cm açılma olmuş oğluşumda :nazar:3400 olmuş tahlil yapıldı bir sürü sonuçlarını haftaya alıcam.

kız bebeğin başına değer mi ki odaha geride değil mi sonuçta ilişki haznede oluyor doğum kanalı ve rahim biraz daha ilerde

bilmiyorum ama dr alttan bakarken kafasina dokunuyo o nasil oluyo :17::17:
valla ben de bilmiyorum ki nasıl oluyor doktorun eli değiyorsa o zman benim dediğim gibi değil
kızlar burası çok sıcak ya yada ben yanıyorum anlamadımkı
gel buraya canım burası gayet serin hava yağmurlu
böyle küçük bir şey alıp ilk başta sonra mı karar versem acaba sizce nasıl olur ?

sen bilirsin ama bu seferde iki kere masraf etmiş olacaksın:31::31:
bence sen almaya gittiğinde her üç alternetife de bak kafana hangisi yatarsa onu alırsın

slm güzel hamişler iki haftadır yoktum doğum yapan oldumu bende bugün dr geldm çatımda bir cm açılma olmuş oğluşumda :nazar:3400 olmuş tahlil yapıldı bir sürü sonuçlarını haftaya alıcam.

hosgeldin canimm ohooo olmazmi bi kac sayfa geride liste vardi bakabilirsin :27::27: masallah oglusaa:nazar::nazar: hadi hayirlisi insallah artik doguralimm :9::9:

ben de geçen haftasonu silmiştim boya badana işinden sonra camları ertesi gün yağmur yağmıştı benimd de 15 günüm kaldı temizlik işleri var ben de artık korkudan akşamları ei toparlayıp öyle yatıyorum aniden doğum olursa evi de ne dağınıkmış demesinler dimi:1::1:

Aynen canım nasıl temizlik yapıyorum bir görsen aman ne dağınıkmış bu demesinler diye canım çıktı ne kadar gereksiz eşya varmış onlarında koliledim depoya kaldırdım.:68:

valla ben de bilmiyorum ki nasıl oluyor doktorun eli değiyorsa o zman benim dediğim gibi değil

bence sen almaya gittiğinde her üç alternetife de bak kafana hangisi yatarsa onu alırsın

valla bende anlamadim ne bilyiim :52::52: ama sorun o degil zaten o dusunce onu kaciriyo bakalim bu gece kacabilicekmi :9::9:

hosgeldin canimm ohooo olmazmi bi kac sayfa geride liste vardi bakabilirsin :27::27: masallah oglusaa:nazar::nazar: hadi hayirlisi insallah artik doguralimm :9::9:

hoşbuldum canım oh ne güzel allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah:49:

benkı usuyen hemde çokusuyen bırıydım şimdide yanıyorum keşke burdada yagmur yagsa ne guzel olur

Aynen canım nasıl temizlik yapıyorum bir görsen aman ne dağınıkmış bu demesinler diye canım çıktı ne kadar gereksiz eşya varmış onlarında koliledim depoya kaldırdım.:68:
görüyo musun bu veletler bizi tam ev hanımı yaptı:1::1:temizlik hastası olacaz yakında:1:
valla bende anlamadim ne bilyiim :52::52: ama sorun o degil zaten o dusunce onu kaciriyo bakalim bu gece kacabilicekmi :9::9:

sen onu birz gaza getir o zaman kaçamaz :1::1::1:

Merhaba anneler ve benim gibi gun sayan anne adaylari :) acaba yorumlarinizdaki gulucuk vs.'yi, sembolleri nasil ekliyorsunuz yazilariniza? Hepinizi ve bebeklerinizi coook opuyorum...

uzulme bebegin sagligi icin en sagliklisi neyse ona karar ver bence anne olacaksin guclu dur canim stres daha da tetikler tansiyonu bebisin hayirlisi ile getirirsin insallah butun sikintilar biter tez zamanda

bencede hiç korkma canım bırak normal doğumu yap sezaryanını korkuyu bekleme . Ne zaman gelecek sancı nasıl olucak. Bende kortuğum için sezaryan yaptım ve iyikide öyle yapmışım. Korkma sezaryan daha iyi. Bebeği riske atma

Merhaba anneler ve benim gibi gun sayan anne adaylari :) acaba yorumlarinizdaki gulucuk vs.'yi, sembolleri nasil ekliyorsunuz yazilariniza? Hepinizi ve bebeklerinizi coook opuyorum...

yukarda kullanıcı kontrol paneline gir orda hesabım kısmında seçenekleri düzenle var oraya gir mesaj editör seçimini standart editör-toolbar ya oluyor:34:

herkese slmm. ezineeee oluşunu kucağına almışsın ohh msşallahh:nazar: yıllar sonra büyük buluşma gözün aydın. darısı başımıza ...:21:

Son düzenleme:
ben bayadır kullanmıyorum canım zaten düzenli kullanmamıştım hiç ağzımın tadını bir tuhaf yapıyor 2. kutuyu bile dah bitrmedim umarım doğumdan sonra sorun olmaz

bende çok düzenli kullanırım ilaçları :1: birde benim troid ilacım var onu hep kullanacakmışım halbuki hamilelikten önce bşyim yoktu hamielikten kaynaklanan troid hormonlarım düşmüştü çok önemliymiş 7-8 aydır her sabah kullanıyorum:50: doğumdan sonra sorun olursa doktorun yine kan ilacı yazar kesin ama inşallah olmaz

canim ben simdiye kadar kan ilaci kullanmiyodum dun olctu ve kan ilaci yazdi bugun basladim :26::26: kramplar fln cok normal benimde oturdugumda kalcama kramp giriyo sonra geciyo :37:

ben gece uyanıyorum resmen sağa yatarsam sağ taraf sola yatarsam sol:50: hani bu kramplar kalsiyum magnezyum eksikliğinden olurmuş ya acaba bi ilaç bşy kullanmıyorum die bi sıkıntı olur mu die korkuyorum:26:

böyle küçük bir şey alıp ilk başta sonra mı karar versem acaba sizce nasıl olur ?
sen bilirsin canım ama iki sefer masraf yapmış olacaksın almışken bir sefer al derim..

evde zaman geçmek bilmiyo doktor istirahat vermişti evden de çıkamıyorum patlıcam can sıkıntısından:37:. öyle böyle derken.. taş patlasın 3 haftam kaldı. . uykuda delik deşik artık malum tuvalet git gel.allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun ve bütün bebekleri korusun..

bende çok düzenli kullanırım ilaçları :1: birde benim troid ilacım var onu hep kullanacakmışım halbuki hamilelikten önce bşyim yoktu hamielikten kaynaklanan troid hormonlarım düşmüştü çok önemliymiş 7-8 aydır her sabah kullanıyorum:50: doğumdan sonra sorun olursa doktorun yine kan ilacı yazar kesin ama inşallah olmaz

ben gece uyanıyorum resmen sağa yatarsam sağ taraf sola yatarsam sol:50: hani bu kramplar kalsiyum magnezyum eksikliğinden olurmuş ya acaba bi ilaç bşy kullanmıyorum die bi sıkıntı olur mu die korkuyorum:26:

sen bilirsin canım ama iki sefer masraf yapmış olacaksın almışken bir sefer al derim..

canım kramplar için bende kullanıyorum magnezyum. kullanalı beri sıkıntı olmuyo.şimdi bazen alıyorum bazen almıyorum. çok rahatsız oluyorsan kullanabilirsin sende

Back