Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben de bilmiyorum ki nasıl oluyor doktorun eli değiyorsa o zman benim dediğim gibi değilkız bebeğin başına değer mi ki odaha geride değil mi sonuçta ilişki haznede oluyor doğum kanalı ve rahim biraz daha ilerde
bilmiyorum ama dr alttan bakarken kafasina dokunuyo o nasil oluyo
gel buraya canım burası gayet serin hava yağmurlukızlar burası çok sıcak ya yada ben yanıyorum anlamadımkı
böyle küçük bir şey alıp ilk başta sonra mı karar versem acaba sizce nasıl olur ?
sen bilirsin ama bu seferde iki kere masraf etmiş olacaksın
bence sen almaya gittiğinde her üç alternetife de bak kafana hangisi yatarsa onu alırsın
slm güzel hamişler iki haftadır yoktum doğum yapan oldumu bende bugün dr geldm çatımda bir cm açılma olmuş oğluşumda 3400 olmuş tahlil yapıldı bir sürü sonuçlarını haftaya alıcam.
ben de geçen haftasonu silmiştim boya badana işinden sonra camları ertesi gün yağmur yağmıştı benimd de 15 günüm kaldı temizlik işleri var ben de artık korkudan akşamları ei toparlayıp öyle yatıyorum aniden doğum olursa evi de ne dağınıkmış demesinler dimi
valla ben de bilmiyorum ki nasıl oluyor doktorun eli değiyorsa o zman benim dediğim gibi değil
gel buraya canım burası gayet serin hava yağmurlu
bence sen almaya gittiğinde her üç alternetife de bak kafana hangisi yatarsa onu alırsın
valla bende anlamadim ne bilyiim ama sorun o degil zaten o dusunce onu kaciriyo bakalim bu gece kacabilicekmi
hosgeldin canimm ohooo olmazmi bi kac sayfa geride liste vardi bakabilirsin masallah oglusaa hadi hayirlisi insallah artik doguralimm
valla ben de bilmiyorum ki nasıl oluyor doktorun eli değiyorsa o zman benim dediğim gibi değil
gel buraya canım burası gayet serin hava yağmurlu
benkı usuyen hemde çokusuyen bırıydım şimdide yanıyorum keşke burdada yagmur yagsa ne guzel olur
görüyo musun bu veletler bizi tam ev hanımı yaptıtemizlik hastası olacaz yakındaAynen canım nasıl temizlik yapıyorum bir görsen aman ne dağınıkmış bu demesinler diye canım çıktı ne kadar gereksiz eşya varmış onlarında koliledim depoya kaldırdım.
valla bende anlamadim ne bilyiim ama sorun o degil zaten o dusunce onu kaciriyo bakalim bu gece kacabilicekmi
sen onu birz gaza getir o zaman kaçamaz
görüyo musun bu veletler bizi tam ev hanımı yaptıtemizlik hastası olacaz yakında
sen onu birz gaza getir o zaman kaçamaz
bencede biseyler yapmam lazimm
ben simdilik cikiyim aciktim sonra gelirim yine
benkı usuyen hemde çokusuyen bırıydım şimdide yanıyorum keşke burdada yagmur yagsa ne guzel olur
ben de normalde çok üşüyen biriyimdir ama şimdi yangın var sanki geceleri özellikle yatarken ter basıyor yaa kendime inanamıyorum
görüyo musun bu veletler bizi tam ev hanımı yaptıtemizlik hastası olacaz yakında
bencede biseyler yapmam lazimm
ben simdilik cikiyim aciktim sonra gelirim yine
fiyet olsun
zuluuyla sunaa daha donmedıler sanırım hastaneden
uzulme bebegin sagligi icin en sagliklisi neyse ona karar ver bence anne olacaksin guclu dur canim stres daha da tetikler tansiyonu bebisin hayirlisi ile getirirsin insallah butun sikintilar biter tez zamanda
Merhaba anneler ve benim gibi gun sayan anne adaylari :) acaba yorumlarinizdaki gulucuk vs.'yi, sembolleri nasil ekliyorsunuz yazilariniza? Hepinizi ve bebeklerinizi coook opuyorum...
ben bayadır kullanmıyorum canım zaten düzenli kullanmamıştım hiç ağzımın tadını bir tuhaf yapıyor 2. kutuyu bile dah bitrmedim umarım doğumdan sonra sorun olmaz
canim ben simdiye kadar kan ilaci kullanmiyodum dun olctu ve kan ilaci yazdi bugun basladim :26::26: kramplar fln cok normal benimde oturdugumda kalcama kramp giriyo sonra geciyo
sen bilirsin canım ama iki sefer masraf yapmış olacaksın almışken bir sefer al derim..böyle küçük bir şey alıp ilk başta sonra mı karar versem acaba sizce nasıl olur ?
bende çok düzenli kullanırım ilaçları birde benim troid ilacım var onu hep kullanacakmışım halbuki hamilelikten önce bşyim yoktu hamielikten kaynaklanan troid hormonlarım düşmüştü çok önemliymiş 7-8 aydır her sabah kullanıyorum doğumdan sonra sorun olursa doktorun yine kan ilacı yazar kesin ama inşallah olmaz
ben gece uyanıyorum resmen sağa yatarsam sağ taraf sola yatarsam sol hani bu kramplar kalsiyum magnezyum eksikliğinden olurmuş ya acaba bi ilaç bşy kullanmıyorum die bi sıkıntı olur mu die korkuyorum:26:
sen bilirsin canım ama iki sefer masraf yapmış olacaksın almışken bir sefer al derim..