Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yukarda kullanıcı kontrol paneline gir orda hesabım kısmında seçenekleri düzenle var oraya gir mesaj editör seçimini standart editör-toolbar ya oluyor
evde zaman geçmek bilmiyo doktor istirahat vermişti evden de çıkamıyorum patlıcam can sıkıntısından. öyle böyle derken.. taş patlasın 3 haftam kaldı. . uykuda delik deşik artık malum tuvalet git gel.allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun ve bütün bebekleri korusun..
evde zaman geçmek bilmiyo doktor istirahat vermişti evden de çıkamıyorum patlıcam can sıkıntısından. öyle böyle derken.. taş patlasın 3 haftam kaldı. . uykuda delik deşik artık malum tuvalet git gel.allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun ve bütün bebekleri korusun..
canım kramplar için bende kullanıyorum magnezyum. kullanalı beri sıkıntı olmuyo.şimdi bazen alıyorum bazen almıyorum. çok rahatsız oluyorsan kullanabilirsin sende
Slm canım sende benim gibisin tahmini doğum 26 ekim ama içime doğan sanki bayramda gelicekmiş gibi geliyor dr. da bayramda izinli tasa düştü bende normal doğum istiyorum kafam karışık neler olacak bilmiyorum bekliyoruz allah yardıcımız olsun
inşşş.. tek nefeste ağrısı sızısız inşşBenim de en fazla 3 haftam var...beklemek zormus gercekten :) bebeklerimiz iyi olsunlar da...bekleyen herkese zamaninda ve kolay dogumlar diliyorum.
doktor mu verdi canım? bende amwayden almıştım günde bir alıyordum ama sadece azalttı birde içim rahat değildi nolur nolmaz die düzenli kullanamadım
amin canım normal doğum düşününce hep tedirgin diken üstünde bekliyoruz. ewt bayrama gelebilir benimde doktorum varmı yokmu bilmiorum ama bi şekilde kurtulcaz allahın izniyle
inşşş.. tek nefeste ağrısı sızısız inşş
ewt bana doktorum verdi magnorm günde 2 kez rahatlıkla alabilirsin dedi. ilk başka günde 2 kez sonra rahatlayınca 1 kez aldım. şimdide bazen alıyorum bazen almıyorum.
Hmm faydası olmuş demekki bende bieczaneye gittiğimde soraym bakalım
benimde aynen kare duruyo kasılınca da hareket edemiyorum, karnım patadan düşcek gibi tutarak yürüyorumartık karnım yuvarlak değil, bir kare oldu.. bravo bu oğlana nasıl becerdiyse karnımı köşeli yaptı yarım saattir
ama nasıl kasılıyor ve geriliyor karnım anlatamam
Canım doğuranlar arasında bengisu42, alik ve adamelek123 de var. Dogum hikayeleri topigine yazmışlardi.
zulluuu, yarın sezeryanın mı vardı seninn?
kız kuetulamadiniz benden
sabahlara kadar dogurdum
diguracam diye sohbet etcez yine
hehehehe böylesi daha iyi maşallah birbirimizi gaza getiririz bakalım kim önce doğuracak