• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evde zaman geçmek bilmiyo doktor istirahat vermişti evden de çıkamıyorum patlıcam can sıkıntısından:37:. öyle böyle derken.. taş patlasın 3 haftam kaldı. . uykuda delik deşik artık malum tuvalet git gel.allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun ve bütün bebekleri korusun..

Slm canım sende benim gibisin tahmini doğum 26 ekim ama içime doğan sanki bayramda gelicekmiş gibi geliyor dr. da bayramda izinli tasa düştü bende normal doğum istiyorum kafam karışık neler olacak bilmiyorum bekliyoruz allah yardıcımız olsun

evde zaman geçmek bilmiyo doktor istirahat vermişti evden de çıkamıyorum patlıcam can sıkıntısından:37:. öyle böyle derken.. taş patlasın 3 haftam kaldı. . uykuda delik deşik artık malum tuvalet git gel.allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun ve bütün bebekleri korusun..

Benim de en fazla 3 haftam var...beklemek zormus gercekten :) bebeklerimiz iyi olsunlar da...bekleyen herkese zamaninda ve kolay dogumlar diliyorum.

canım kramplar için bende kullanıyorum magnezyum. kullanalı beri sıkıntı olmuyo.şimdi bazen alıyorum bazen almıyorum. çok rahatsız oluyorsan kullanabilirsin sende

doktor mu verdi canım? bende amwayden almıştım günde bir alıyordum ama sadece azalttı birde içim rahat değildi nolur nolmaz die düzenli kullanamadım

Slm canım sende benim gibisin tahmini doğum 26 ekim ama içime doğan sanki bayramda gelicekmiş gibi geliyor dr. da bayramda izinli tasa düştü bende normal doğum istiyorum kafam karışık neler olacak bilmiyorum bekliyoruz allah yardıcımız olsun

amin canım normal doğum düşününce hep tedirgin diken üstünde bekliyoruz. ewt bayrama gelebilir benimde doktorum varmı yokmu bilmiorum ama bi şekilde kurtulcaz allahın izniyle

Benim de en fazla 3 haftam var...beklemek zormus gercekten :) bebeklerimiz iyi olsunlar da...bekleyen herkese zamaninda ve kolay dogumlar diliyorum.
inşşş.. tek nefeste ağrısı sızısız inşş

doktor mu verdi canım? bende amwayden almıştım günde bir alıyordum ama sadece azalttı birde içim rahat değildi nolur nolmaz die düzenli kullanamadım

ewt bana doktorum verdi magnorm günde 2 kez rahatlıkla alabilirsin dedi. ilk başka günde 2 kez sonra rahatlayınca 1 kez aldım. şimdide bazen alıyorum bazen almıyorum.

amin canım normal doğum düşününce hep tedirgin diken üstünde bekliyoruz. ewt bayrama gelebilir benimde doktorum varmı yokmu bilmiorum ama bi şekilde kurtulcaz allahın izniyle

inşşş.. tek nefeste ağrısı sızısız inşş

ewt bana doktorum verdi magnorm günde 2 kez rahatlıkla alabilirsin dedi. ilk başka günde 2 kez sonra rahatlayınca 1 kez aldım. şimdide bazen alıyorum bazen almıyorum.

Hmm faydası olmuş demekki bende bieczaneye gittiğimde soraym bakalım

artık karnım yuvarlak değil, bir kare oldu.. bravo bu oğlana nasıl becerdiyse karnımı köşeli yaptı yarım saattir:9::9:
ama nasıl kasılıyor ve geriliyor karnım anlatamam:31:

Hmm faydası olmuş demekki bende bieczaneye gittiğimde soraym bakalım

kızzzz sen son haftadaymışsın ya hiç dikkat etmedim ewt zizag doğru söylüyo sen alma magnezyum filan. zaten doğurcan o zaman kasılma filan kalmıcak:1::1::1::1::1:

Yemeğimizi yedik, dolabımızı yerleştirdik vee geldikkk..
Ben dolap düzenlerken oğluşumda içeride çıkmayı planladığı yerleri düzenledi sanırım, sağımda bi kazıntı vardı :1:

artık karnım yuvarlak değil, bir kare oldu.. bravo bu oğlana nasıl becerdiyse karnımı köşeli yaptı yarım saattir:9::9:
ama nasıl kasılıyor ve geriliyor karnım anlatamam:31:
benimde aynen kare duruyo :1::1: kasılınca da hareket edemiyorum, karnım patadan düşcek gibi tutarak yürüyorum :1:

Canım doğuranlar arasında bengisu42, alik ve adamelek123 de var. Dogum hikayeleri topigine yazmışlardi.

sağol söylediğin için Cnm

selam hatunlar:3:
nasılsınız biz dr yeni geldik
valla çok yoruldum ama haberler çok iyi:16:
kizim2800 grm 50 cm sagligi yerindeymis
sadece suyum cokmus hiçte şu icmiyorum
:26:şekerin varmı dedi yok dedim...önce nst ye
girdik minik kızım uyuduğu için tekrar nst ye
girdik sonuç olarak yalancı sancı bile yok:9:
dr sezaryeni gerektirecek birşey yok dedi:17:
içinin rahat etmesi için kan idrar tahlili istedi
tansiyonumu ölçtü kardiyolojiye yolladi herşey