• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol söylediğin için Cnm

selam hatunlar:3:
nasılsınız biz dr yeni geldik
valla çok yoruldum ama haberler çok iyi:16:
kizim2800 grm 50 cm sagligi yerindeymis
sadece suyum cokmus hiçte şu icmiyorum
:26:şekerin varmı dedi yok dedim...önce nst ye
girdik minik kızım uyuduğu için tekrar nst ye
girdik sonuç olarak yalancı sancı bile yok:9:
dr sezaryeni gerektirecek birşey yok dedi:17:
içinin rahat etmesi için kan idrar tahlili istedi
tansiyonumu ölçtü kardiyolojiye yolladi herşey
normal çıktı taş gibiymisim :9:zaten ben minik
olduğum için kizimda minikmis...normal doğum
yapabilecekmisim :16:okadar testten sonra içime
rahat etti artık kızımın gelmesini beklicez ama onunda
gelmeye niyeti yokmuş :9:tansiyon ilacını kullanacagim
eğer duserse bırakacağım sizleri çoook özledim iki gündür
perisan olmuştum iki dr dan yana şansız ciktim bu dr inşallah
beni hayalkirikligina uğratmaz ınan dün çok korktum dr benim
çok sağlıklı bir hamis olduğumu söyledi.biraz uzun oldu ama sevincimi
sizlerle paylaşmak istedim:17:

Hadi bakalım gözün aydin. Bu Dr da mı devam edeceksin simdi?

maaşallah cnm boyle guzel haberlerle ınan bızlerde mutlu oluyoz pekı sormadınmı dıger dr nıye kızını kılolu göstermiş

evet jasemincigim dr suanlik ilgilendi ileride ne
olur bilmiyorum

sevgm neden 1 kilo fazla gösterdiğini bilmiyorum
ama dr çok şaşırdı 500 grm neyse ama 1 kilo
nasıl fazla olur dr da anlamadı

canım cok sevindim hadi hayırlısı olsun bak o kadar da strese soktu diğer doktor seni artık rahatla ve sakin sakin doğum tarihini bekle emi acele etme :9::9::9:

canım cok sevindim hadi hayırlısı olsun bak o kadar da strese soktu diğer doktor seni artık rahatla ve sakin sakin doğum tarihini bekle emi acele etme :9::9::9:

sağol Cnm mecbur bekliyoz ama
ben çok sabirsizim diğer dr kızım
öleceğini bile söylemişti:47:herhalde
bir annenin duyabileceği en kötü şey
budur:43:

kızlar butikbebede lasinoh 40 gr krem 22,5 tl çok uygun fiyatı 10 gr 20 tl piyasada bi bakın derim ben aldım... bu arada butikbebede bazı ürünler indirimli gibi görünüyo ama piyasada daha uygun yada aynı fiyat.. benim başıma geldi ki int. alışverişinde tecrübeli olmama rağmen :)) arkadaşımın kızını aldığım tulum orda 20 tl ben 15 e aldım bilginiz olsun istedim nacizhane ,)

Gulum epi sezin sole bi kolayligi var agrini dindirmek icin epiyi hasgane cikisina kadar tutuolar ve ordan kolaylikla agri kesici vermeye devam ediolar, ben cok fahat ettim, testlere gelince benden bir kac tup kan alindi ve ekg cekildi okadar, ama bunlari dogum gunu yapmadilar beni strese sokmamak icin, gunu kararlastirdigimiz gun hemen yaptilar yani cmtesi, dogumu carsamba yaptim:) oh iyikide yapmisim kizz valla cok mutluyum:) uykusuz mutlu anneyim ben artik
,

kuzum anladığım kadarıyla sen epidural olmuşsun..ama bana herkes spinali öneriyo..kafam karmakarışık oldu...dr ile de görüşmedim bu konuyu..pazartesi benim tahliller yapılacak canım..benimkini de önceden yapacak dr ile öyle konuştuk....

Slm kızlar ...BGn kontrolum vardı masalcik tam 37 haftalık oldu..2850 gr ama hala cok kucuk benim kızım :(başka herseyi normal dedi doktor...haftaya salı son kntrole gidicem Çarşamba dan cumaya kadar ne zaman istersen alırım dedi...spinali önerdi 5 dk sürüyor uyuşma epidural da 45 dk suruyor dedi...spinalin dezavantaj i 3 4 gun bas ağrın olur oda herkes de olmaz dedi:((bende kilo alması icin beklesemmi dedim dogum başlayabilir benim bebis ters kanala girmeden alalım dedi..ne bilim korku panik kararsızlık sardı beni..:(((bi dolu ağlamak istiyorum :((((

İyi kizlar her yeni dogan gibi bol gazimiz mevcut:) alismaya calisioruz birbirimize:) ama dunyanin ennnnn guzel seyi, bebis yapmayanlara artik bende hemen yapin die tembihlemeye baslicam kikikiki:) uykusuz gecelerimiz basladi ama herseye deger pamuk o pamukkkk:)

kimyon gaza iyi geliyormuş kuzu kahve gibi pişirip içecekmişsin zaten sütünden minnak paşaya geçer o da rahatlar...

Slm kızlar ...BGn kontrolum vardı masalcik tam 37 haftalık oldu..2850 gr ama hala cok kucuk benim kızım :(başka herseyi normal dedi doktor...haftaya salı son kntrole gidicem Çarşamba dan cumaya kadar ne zaman istersen alırım dedi...spinali önerdi 5 dk sürüyor uyuşma epidural da 45 dk suruyor dedi...spinalin dezavantaj i 3 4 gun bas ağrın olur oda herkes de olmaz dedi:((bende kilo alması icin beklesemmi dedim dogum başlayabilir benim bebis ters kanala girmeden alalım dedi..ne bilim korku panik kararsızlık sardı beni..:(((bi dolu ağlamak istiyorum :((((

canım kilosuna takılma hiç bizim bi tanıdık var 2,5 kilo doğmuş şimdi yarım dünya :)) özelemi gidiyorsun bilmiyorum ama devlete de git derim ben.. özel hastaneler direk sezeryan öneriyor.. Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı... bu arada 5 kilo doğmuş bir arkadaşım var şimdi çubuk kraker :))

Son düzenleme:

masallah tatlım bebise:nazar:kilosu gayet iyi ben 38+0 haftalık
olduk benim kizimda 2800 grm saglikliysa sorun yok boşuna
uzme kendini sen zorunlu sezaryen mi oluyordun Cnm

sağol cnm ewt ne istiyolar deselerdi iyi olurdu .....bebişimi resmen özledim....görmeden özledim ...eşimde özledim dio

bizimki 5 gün önce görmenin hesabını yapıyordu doktorla sıkı bir pazarlığa girişti ama doktor 39.haftadan önce alamam deyince ısrarı bıraktı...sen geldin mi bu arada bugün kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam...

,

kuzum anladığım kadarıyla sen epidural olmuşsun..ama bana herkes spinali öneriyo..kafam karmakarışık oldu...dr ile de görüşmedim bu konuyu..pazartesi benim tahliller yapılacak canım..benimkini de önceden yapacak dr ile öyle konuştuk....

Serap facebooka gelsen e

Aaa ne aglamasi cok az kaldi hepimizinde dayanmaliyiz cnm.
Bebegin sagligi neyi gosterirse o hafta alinir hem hersey kilo degilki yeterki saglikli olsunlar kilosuda az degil öyle.
kızlar butikbebede lasinoh 40 gr krem 22,5 tl çok uygun fiyatı 10 gr 20 tl piyasada bi bakın derim ben aldım... bu arada butikbebede bazı ürünler indirimli gibi görünüyo ama piyasada daha uygun yada aynı fiyat.. benim başıma geldi ki int. alışverişinde tecrübeli olmama rağmen :)) arkadaşımın kızını aldığım tulum orda 20 tl ben 15 e aldım bilginiz olsun istedim nacizhane ,)
Bakayim cnm bnde . Acaba disarda ne kadar kargo 25 tl uzerine ucretsiz galiba
bı ıshal problemım oluyo bır kabızlık anlamadım vucudumun dengesı değişti

İlaclarmi yapiyor acaba cnm cokta ilac icmiyorum ama tuvalet sıkıntısı oluyor

bende doktora bırakacağım herhalde öyle görünüyor...
Cnm spinal yapicam ben buyuk ihtimal annem epidural la rahmini aldırdı harbiden cok uzun sürüyor uyanık o halde okadar sure dayanamam cok paniğim zaten :(
canım kilosuna takılma hiç bizim bi tanıdık var 2,5 kilo doğmuş şimdi yarım dünya :)) özelemi gidiyorsun bilmiyorum ama devlete de git derim ben.. özel hastaneler direk sezeryan öneriyor.. Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı... bu arada 5 kilo doğmuş bir arkadaşım var şimdi çubuk kraker :))
Özele gidiyorum cnm ama bende sezaryen istiyorum zaten ...bi de bebis ters...insallah sağlıklı almak nasip olur cnm...
masallah tatlım bebise:nazar:kilosu gayet iyi ben 38+0 haftalık
olduk benim kizimda 2800 grm saglikliysa sorun yok boşuna
uzme kendini sen zorunlu sezaryen mi oluyordun Cnm

Oyle cnm sağlıklı olsunlarda..bebis ters zorunlu sezaryen de zaten cok korkağım bende istiyordum ....senin normal mı??

Zullucum bebiste sende iyiymissiniz hasi gozun aydin bu doktorun yaptirir artik dogumunu . Ne guzel normal dogumada musayitsin cati kontrol yapilmismiydi ben cokmu sktim kendimi acaba cokta genis degil dedi bir daha yapar bu hafta artik karar verilir

Back