Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
hadi iyi haberlerle gel inşallah bu farklı bir doktor dimi inşallah güzel şeyler duyarsın bizi de haberdar etgünaydın kızlar bugün başka bir dr tekrar gitcez
sizin keyifler nasıl
Sanırım benim bebiş gelmeye karar verdi kızlar, sabahtan bi evi topladım, bikaç parçalık bi işti. Sonra kahvaltıya oturunca belimden kasıklarıma doğru sancılar girdi. Karnıma bi baktım alt tarafa sarkmış gibi duruyo Kv de sabah bi rüya görmüş, bebiş geliyo hazırlıklı ol dedi. Yarın kontrolde bakalım artık neler dicek doktor dedi. Benim kv yi biliyosunuz hisleri düşünleri çok kuvvetlidir. Bende tetikte bekliyorum zaten kaç gündür sancılar yokluyodu. Yarın hayırlısıyla kontrole gidelim bakalım neler olucak :)
inşallah canımhadi hayırlısı bakalımm iyi haberlerle gel canımm
sağol cnmBenim kontrol cumartesi, cati muayenesi falan var. Normal istiyorum ama ters giden birsey olursa sezaryan tarihi de belli olur herhalde... Sancim- agrim yok da bebisin kazi calismalari ve tekmeleri yetiyor :). Aslina bakarsa kilosu ve gelisimi yerin de ya ben de olsam gelsin isterdim. Bayram tatili cok uzun ne kd doktorlarina ulasilir kolayca ne cocuk doktorlarina... Hakkinizda ennn hayirlisi neyse oyle olsun canim.. Sen de hic anlama pit diye cikiversin, kucagina konuversin :)
a.s cnm hosgeldn. yeni doğum yapan arkadaslar var, biri ezine, diğerinin nickini unuttum. Darısı hayırlısıyla bizim basımıza insallah :)selam annişler ekim de geldi artık bebişler de gelsin dimi
bu arada geçmişi okuyayım dedim ama bittiği yok pes ettim var mı bir gelişme
canım benim gecen salı günü düzenli sancılarım vardı, aralıkları git gide sıklaşıyodu. sonradan düzensiz geldi. nst de düzenli halde geliyomuş ama ben hissetmiyodum. bu hafta bazı günlerde aşırı hissettim, kitlenip kaldım. hafif bi ıslaklıkta olmaya baslamıstıki bugün akıntım değişti kıvam olarak. açıkcası şüphelenmeye başladım. bakalım artık neler olcak. :)canım 1 haftadır geceleri ben de var o sancı uykumdan uyanıyorum yni ama düzenli değil tabi dün de nst'de çıktı bizra sancı ama doktorum bu sancılar şimdilik önemli değil yalancı sancı dedi bakalım ne aman gelecek hemen hemen her gece yokluyor
ezinem doğum yapmışsın allah analı babalı büyütsün doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz
hayırlısı olsun bakalım yarın neler olacak ben de bir an önce olsun istiyorum ama doktorum haftaya salı öğlana kadar hastanedeymiş sonra bayram sonuna kadar burda değilmiş şehir dışında o yüzden en geç salı öğlene kadar doğsun hayırlısıyla istiyorumcanım benim gecen salı günü düzenli sancılarım vardı, aralıkları git gide sıklaşıyodu. sonradan düzensiz geldi. nst de düzenli halde geliyomuş ama ben hissetmiyodum. bu hafta bazı günlerde aşırı hissettim, kitlenip kaldım. hafif bi ıslaklıkta olmaya baslamıstıki bugün akıntım değişti kıvam olarak. açıkcası şüphelenmeye başladım. bakalım artık neler olcak. :)
Selam kızlar ben bugün hasta oldum mide mi üşütmüsum evden çıkamadım evde yatıyorum bugünu saymazsak 3 gün kaldı ise gidilecek yalnız kafama bisey takildi bebegim bugün az hareketli korktum size sorayim dedim nedendir
Selam kızlar :)) 37+5oldum bugun erken doğum olayı oldu 32.hafra da o yüzden hep tedirgin bekleyiş başladı o günden beri , artık evde beklemekten sıkıldım , bebeğim geçen hafta 2600 dü küçük ama artık doğsa gibi gelio , normalde bayramda 40 haftalık olucak , ama bayramda kv ve görümcelerle hepsi burda istanbul a gelicekler , o curcunanın içinde biraz kendimi toplamış olmak adına artık doğsa gb gelio , zaman yaklaştıkça geriliyorum ve agresifleşmeye de başladım , eşim oldukça ağır kanlı ve yapılacak işleri hep erteleyerek yapıo ve geriliyorum bende offff Rabbim yardım etsin hepimize ....
gormezlıkten gelmelıydın bence utandırmamalıydın canım gecenlerde bır arkadasın başına da geldı bu sekılde ozamanda konuştuk bız hatta şanslısın dıyebılırım o sekılde kendını tatmın edıyorsa demekkı dışarı gıtmeyı senı aldatmayı tercıh etmemiş seda sayanın bır sözu vardır en buyuk düşmanınız yatagınızdakı kocaızdır der erkekler hasta olurmuş bılıyormusun yapmadıklarında ve sureklı akılları ordadır ama hamıleleıkte bazen dr yasağı bazen başka nedenlerle ilişkı olmuyor oyuzden aldatma değil bu
Yalniz degilsin canim, burda daha once de konusu olmustu. Erkekler bebege ve esine zarar verecekler korkusu ile uzak duruyorlar. Seni sevdigine de eminsen kesin oyle bir durum vardir. Gonlunu ferah tut :)
hayırlısı olsun bakalım yarın neler olacak ben de bir an önce olsun istiyorum ama doktorum haftaya salı öğlana kadar hastanedeymiş sonra bayram sonuna kadar burda değilmiş şehir dışında o yüzden en geç salı öğlene kadar doğsun hayırlısıyla istiyorum
canım hastalendığım zaman benimki de öyle oluyor üşüttüğümde filan az hareket ediyor hatta hiç etmediği zamanlar oluyor onlar da bizim enerjimizden etkileniyor sanırım
vallaha sıkıntılı bir durum bizde bayadır beraber olmuyoruz ama hiç video izlerken falan görmedim....sadece bazen gece kamyonu deviriyodu rüyalanıyo galiba oda olabilir diyodum ama o bile sinirlendiriyodu beni....sonuçta onun ihtiyacı varsa seninde var bu birsüreç sana destek olması şart sen ne yaşarsan oda yaşamak zorunda .......
kızlar bana akıl verin mobilya beşikmi yoksa oyun parkı mı alayım.. çok kafam karıştı... hangisi daaha iyi olur sizce ????
kızlar bana akıl verin mobilya beşikmi yoksa oyun parkı mı alayım.. çok kafam karıştı... hangisi daaha iyi olur sizce ????
ya canım oyun parkı bence güzel değil tmm değişik özellikleri olabilir ama döküntü gibi duruyor sevmiyorum en iyisi mobilya beşik ben aldım çokta memnunum
ya canım oyun parkı bence güzel değil tmm değişik özellikleri olabilir ama döküntü gibi duruyor sevmiyorum en iyisi mobilya beşik ben aldım çokta memnunum
lojmanda oturuyorum bende yerim yok soba kurcam mecbur valla şaştım kaldım yaa.. bende mobilyayı çok beğeniyorum ama ne yapcam bilmiyorum offf off.. şaştım kaldım vallaaa...