2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam annişler ekim de geldi artık bebişler de gelsin dimi
bu arada geçmişi okuyayım dedim ama bittiği yok pes ettim var mı bir gelişme

Canım doğuranlar arasında bengisu42, alik ve adamelek123 de var. Dogum hikayeleri topigine yazmışlardi.

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün başka bir dr tekrar gitcez
sizin keyifler nasıl
hadi iyi haberlerle gel inşallah bu farklı bir doktor dimi inşallah güzel şeyler duyarsın bizi de haberdar et

canım 1 haftadır geceleri ben de var o sancı uykumdan uyanıyorum yni ama düzenli değil tabi dün de nst'de çıktı bizra sancı ama doktorum bu sancılar şimdilik önemli değil yalancı sancı dedi bakalım ne aman gelecek hemen hemen her gece yokluyor

ezinem doğum yapmışsın allah analı babalı büyütsün doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz

hadi hayırlısı bakalımm iyi haberlerle gel canımm
inşallah canım

sağol cnm
Hayırlısı olsun ikiniz içinde tatlım :) Bende aynen normal istiyorum ama gerekirse sezeryan oluruz, kontrole göre belli olur bakalım :)
kazı çalışmaları bende de son sürat devam ediyo özellikle altta ve sağda. Benim dr bayramın son günü izne ayrılıyo o yüzden endişe ediyorum biraz. bayram boyunca nöbetçi olması rahatlatıyo sadece :) Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun, bi avazda pırtlayalım
selam annişler ekim de geldi artık bebişler de gelsin dimi
bu arada geçmişi okuyayım dedim ama bittiği yok pes ettim var mı bir gelişme
a.s cnm hosgeldn. yeni doğum yapan arkadaslar var, biri ezine, diğerinin nickini unuttum. Darısı hayırlısıyla bizim basımıza insallah :)

canım benim gecen salı günü düzenli sancılarım vardı, aralıkları git gide sıklaşıyodu. sonradan düzensiz geldi. nst de düzenli halde geliyomuş ama ben hissetmiyodum. bu hafta bazı günlerde aşırı hissettim, kitlenip kaldım. hafif bi ıslaklıkta olmaya baslamıstıki bugün akıntım değişti kıvam olarak. açıkcası şüphelenmeye başladım. bakalım artık neler olcak. :)

Selam kızlar ben bugün hasta oldum mide mi üşütmüsum evden çıkamadım evde yatıyorum bugünu saymazsak 3 gün kaldı ise gidilecek yalnız kafama bisey takildi bebegim bugün az hareketli korktum size sorayim dedim nedendir

hayırlısı olsun bakalım yarın neler olacak ben de bir an önce olsun istiyorum ama doktorum haftaya salı öğlana kadar hastanedeymiş sonra bayram sonuna kadar burda değilmiş şehir dışında o yüzden en geç salı öğlene kadar doğsun hayırlısıyla istiyorum

canım hastalendığım zaman benimki de öyle oluyor üşüttüğümde filan az hareket ediyor hatta hiç etmediği zamanlar oluyor onlar da bizim enerjimizden etkileniyor sanırım

amin canımm Allahım hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize benide sabırsızlık bastı iyice ama sabretmekten başka care yok bayramdan önce olması her açıdan daha iyi olacak ama bana bile dr 2hafta var dedi dün tabi belli olmaz erkende gelebilir hayırlısı ne zmansa..ayrıca benim eşim de öyle bizim neler yaşadığımızı anlayamazlar onlara herşey daha basit geliyor neyse bu konuyu hele hiç düşünmek istemiuyorum kötü oluyrum yoksa.. Allah hepimizin yardımcısı oolsun sabr versin..

ay bilmiyorum canım yaa insan çok üzülüyor ne yapacağını bilemiyor :S dediğin gibi dışarıya gitmesinden iyidir ama gönül öyle demiyor işte başa gelince.. katlancaz artık az kaldı inşalllahh..

bende korktum acaba onada bişey mi oldu üşütme değilde başka bişey mi filan diye sendede oluyorsa hamileliğe has bişey demekki

bu arada ezineyi doğurmuş duymak ve hele hele normal doğurmuş duymak günün en güzel haberi eminim benim gibi normali bekeyenler için cesaret olmştur

evet kızdığım birazda buydu aslında... ne yani erkeklerin ihtiycı varda bayanların yokmu.. sonuçta evli insanlarız niye evleniyoruz madem.. hamile diye bunları bahane edip kadınları görmezlikten gelmek çok kötü bence...

kızlar bana akıl verin mobilya beşikmi yoksa oyun parkı mı alayım.. çok kafam karıştı... hangisi daaha iyi olur sizce ????

kızlar bana akıl verin mobilya beşikmi yoksa oyun parkı mı alayım.. çok kafam karıştı... hangisi daaha iyi olur sizce ????

ben mobilya beşik aldım canım çevremdekiler bana park yatağı önermedi memnun kalmamışlar ben de mobilya aldım 4 yaşına kadar bile yatar içinde sallanma özelliği iptal olanalar var onlardan alırsan çok uzun süre kullanırsın

ya canım oyun parkı bence güzel değil tmm değişik özellikleri olabilir ama döküntü gibi duruyor sevmiyorum en iyisi mobilya beşik ben aldım çokta memnunum

ya canım oyun parkı bence güzel değil tmm değişik özellikleri olabilir ama döküntü gibi duruyor sevmiyorum en iyisi mobilya beşik ben aldım çokta memnunum

bana da özentisiz gibi geliyor park yataklar demek öyle düşünen tek ben değilmişim tabi beğenen arkadaşlar da vardır herkesin zevki farklı sonuçta saygı duyarız

lojmanda oturuyorum bende yerim yok soba kurcam mecbur valla şaştım kaldım yaa.. bende mobilyayı çok beğeniyorum ama ne yapcam bilmiyorum offf off.. şaştım kaldım vallaaa...

Slm kızlar nasılsınız 2 gündür temizlik yapıyorum bitmiyor dün camları sildim bitti derken bugün de yağmur yağdı halılarım zaten yıkanmıştı kociş 1 ay önceden yıkattı evi temizledikten sonra sericez. Doğuma 10 gün kaldı :18: çok da korkuyorum offff endişe ediyorum panik te var

lojmanda oturuyorum bende yerim yok soba kurcam mecbur valla şaştım kaldım yaa.. bende mobilyayı çok beğeniyorum ama ne yapcam bilmiyorum offf off.. şaştım kaldım vallaaa...

kapladığı yer aynı yer açısından sorun olmaz ki 60a 120 ebattta her ikisi de o yüzden en sağlıklısı naylon park yataktansa ahşap mobilya beşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…