• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla

gözunaydın canım. Allahım analı bablı buyutmeyi nasip etsin.. Normal dogum yapanlara hep özeniyorum yhaa :(

Hadi bakalım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
Benimde kontrolüm yarın akşama doğru ama ben yine de çantamı yanıma alayım diyoum ne olur ne olmaz
Aminn canım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :)
Çantanı artık eksik etme yanından, ben geçen hafta bile götürdüm, mesafe uzak ne olur ne olmaz diye.. Seninde hastane biraz uzaktı yanlış hatırlamıyosam. Her ihtimale karşı tedbir alalımda :)

Bende 7-8ay gibi bi süre yaşadım bu sorunu. Suan cok şükür o anlamda bir sorunum yok ama dr kontrolleri beni hala geriyor. Dr da suan böyle davranirsan dogum esnasında ben bunu 7-8 kez yapmak zorundayım diyor.bende aynı senin cevabını verdim. Belki o an acı halinde hissetmem falan diye. Dr.da normalden yana. O yüzden deneyelim dedi. Bebegime zarar vermekten korkuyorum. Sağlıklı olsunda sezaryen normal farketmez. Yani olmazsa cok ısrarcı değilim
ben bu konuyu hiç konuşmadımdoktorla ama dediğim gibi olacağını düşünüyorum :) kim gelirse gelsin bnm gözüm bişey grmicek belkide sancıdan:9: bende de az da olsa bi sezeryan ihtimalivar, plasentam aşağıda.. özeldeki doktora göre normal doğuma engel deği, haftaya devletteki doktor ne dicek bide ona bakcam.. bu ayıma kadar her iki doktorumda birbirine paralel gitmişti içim çok rahattı, inşallah yine aynısı olur, ikiside aynı şeyleri söyler :) bu arada 7-8 kere bakcaksa artık alışırım heralde o dakkadan sonra:31:

tünaydın kızlar dün gece ilk defa 1 de uyudum şükür ......
8 kere falan wc ye kalkmam dışında tabi şimdide kahvaltımızı ettik birazdan doktor teyzemize gidiyoruz bebişimize bakmayaaa
dua edin iyidir umarım inşallah

aynen dediğin gib bana da öyle geliyor, neyse babasını beklesin oğlum bayramda burda yanımda olcak:16: beni hastaney o götürmek istiyomuş kapı da sabırsız sabısız dolnmanmak istiyomuş bebeği ilk o görmk istiymmuş:36: hayırlısı artık

günaydın, amin inşallah:16:

amin canım, bayram hediyelrimz olcaklar sanırsam:16:

evet canım inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız valla ben izne ayrıldım bu ikinci günüm garip bi durum çalışan insanın evde olması zormuş hep senelik izne eşimle çıkardım açıkcası evde yanlız kalmak can sıkıcı sizler nasılsınız 3 gündür mide yanmasıyla uğraşıyorum dün sabaha karşı uyudum çok fena sanki boğazımla mide arasında bi ateş topu var ne illet bi şeymiş yaa:43::43:

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine

merhaba kızlar nasılsınız valla ben izne ayrıldım bu ikinci günüm garip bi durum çalışan insanın evde olması zormuş hep senelik izne eşimle çıkardım açıkcası evde yanlız kalmak can sıkıcı sizler nasılsınız 3 gündür mide yanmasıyla uğraşıyorum dün sabaha karşı uyudum çok fena sanki boğazımla mide arasında bi ateş topu var ne illet bi şeymiş yaa:43::43:

Aynen benim de tam dediğin gibi cnm mide boğaz arası ateş topu varmış gibi üstelik ben bunu 5. aydan beri çekiyorum son zamanlarda da arttı

Aminn canım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :)
Çantanı artık eksik etme yanından, ben geçen hafta bile götürdüm, mesafe uzak ne olur ne olmaz diye.. Seninde hastane biraz uzaktı yanlış hatırlamıyosam. Her ihtimale karşı tedbir alalımda :)
Evet doğru hatırlıyosun cnm biraz uzak geçen hafta doktor sezeryana alabilirim filan diyince çantam yok daha hazır bile değil diye düşünmüştüm sonra hemen hazıladım tabiii.

Merhaba kızlar. Bizde kahvaltı oncesi uğradık buraya.
Kızlar koltuk takımı almıştık bugün gelecek inşallah istediğimiz gibi olmuştur
halılarımı yıkamaya vericem bugün ayyy işler bitmiyor daha temizlik var....
Canım bende bugun verecem insallah halıları.
Bende koltuk almak istiyorum bakıyorum ama eşimle çıkamadık bir turlu. Hep annemle çıkıyorum. Esimin ısı oluyor.
Kac günde geliyor eve canım? Nerden aldınız. Bizimki giyir eski koltukları ne yapcaz falan. Ben şimdiye dek coktan almıştım gelmişti bile.
Sanırım benim bebiş gelmeye karar verdi kızlar, sabahtan bi evi topladım, bikaç parçalık bi işti. Sonra kahvaltıya oturunca belimden kasıklarıma doğru sancılar girdi. Karnıma bi baktım alt tarafa sarkmış gibi duruyo :1: Kv de sabah bi rüya görmüş, bebiş geliyo hazırlıklı ol dedi. Yarın kontrolde bakalım artık neler dicek doktor dedi. Benim kv yi biliyosunuz hisleri düşünleri çok kuvvetlidir. Bende tetikte bekliyorum zaten kaç gündür sancılar yokluyodu. Yarın hayırlısıyla kontrole gidelim bakalım neler olucak :)

Hadi hayırlısı olsun bakalım :)

8 kere falan wc ye kalkmam dışında tabi şimdide kahvaltımızı ettik birazdan doktor teyzemize gidiyoruz bebişimize bakmayaaa

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm

Merhaba kızlar. Bizde kahvaltı oncesi uğradık buraya.

Canım bende bugun verecem insallah halıları.
Bende koltuk almak istiyorum bakıyorum ama eşimle çıkamadık bir turlu. Hep annemle çıkıyorum. Esimin ısı oluyor.
Kac günde geliyor eve canım? Nerden aldınız. Bizimki giyir eski koltukları ne yapcaz falan. Ben şimdiye dek coktan almıştım gelmişti bile.

Hadi hayırlısı olsun bakalım :)

Cnm biz eşimle 3-4 hafta üst üste maskoya gittik tabi bu kadar çok gidişimizin sebebi benim 4-5 mağaza gezdikten sonra yorulmam ağrılarımın olması en sonunda bulduk maskodan kumşlarını beğenmişik 20 gün önce bakalım istediğimiz gibi olmuştur inş

Selam kızlar :)) 37+5oldum bugun erken doğum olayı oldu 32.hafra da o yüzden hep tedirgin bekleyiş başladı o günden beri , artık evde beklemekten sıkıldım , bebeğim geçen hafta 2600 dü küçük ama artık doğsa gibi gelio , normalde bayramda 40 haftalık olucak , ama bayramda kv ve görümcelerle hepsi burda istanbul a gelicekler , o curcunanın içinde biraz kendimi toplamış olmak adına artık doğsa gb gelio , zaman yaklaştıkça geriliyorum ve agresifleşmeye de başladım , eşim oldukça ağır kanlı ve yapılacak işleri hep erteleyerek yapıo ve geriliyorum bende :(offff Rabbim yardım etsin hepimize ....

güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Aceleci kızım 36+1 bugün dünyaya geldi 2.850gr
maşallahh cnm Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

Kızlar bende bugün 12'de epidurel sezeryan olacağım.Biraz heyecan biraz korku biraz mutluyum. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Sizde hayırlısı ile bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı allah nasip etsin.
Aminn.. Seninde Allah yardımcın olsun, sağlıcakla kavuşun inşallah cnm..

o mide yanmasıııı beni delirtti 2 gündür :52: Bu arada geçen eltimle konuşurken (kendisi Almanyada yaşıyo) bizim burda özel bi süt tozu var hamilelere verilir yanma için dedi. Bilseydim tatile geldiğimizde sana getirirdim ama hamileliğin erken dönemine denk gelince hiç aklıma gelmedi dedi. Benimde ordan aklımda kaldı, süt tozunu bi deneyim belki fayda eder dedim. dün gece 2 3 tatlı kaşığı süt tozunu ağzımda ıslatarak yuttum. üstünede biraz su içtim. Gece bi uyumuşum ki sorma gitsin. Bu saat oldu halen tık yok :)) yalnız yağlı süt tozu değildi benim yediğim. Marketlerde genelde yağlı olanları var. Kahvecilerin sattığı çok güsel oluyo canım dene istersen bi..

günaydın kızlar bugün başka bir dr tekrar gitcez
sizin keyifler nasıl
başka dr derken üçüncü bi doktor mu yoksa önceden devam ettiğin mi ?

güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

maşallahh cnm Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

Aminn.. Seninde Allah yardımcın olsun, sağlıcakla kavuşun inşallah cnm..

o mide yanmasıııı beni delirtti 2 gündür :52: Bu arada geçen eltimle konuşurken (kendisi Almanyada yaşıyo) bizim burda özel bi süt tozu var hamilelere verilir yanma için dedi. Bilseydim tatile geldiğimizde sana getirirdim ama hamileliğin erken dönemine denk gelince hiç aklıma gelmedi dedi. Benimde ordan aklımda kaldı, süt tozunu bi deneyim belki fayda eder dedim. dün gece 2 3 tatlı kaşığı süt tozunu ağzımda ıslatarak yuttum. üstünede biraz su içtim. Gece bi uyumuşum ki sorma gitsin. Bu saat oldu halen tık yok :)) yalnız yağlı süt tozu değildi benim yediğim. Marketlerde genelde yağlı olanları var. Kahvecilerin sattığı çok güsel oluyo canım dene istersen bi..

başka dr derken üçüncü bi doktor mu yoksa önceden devam ettiğin mi ?

Ah be cnm şu süt tozundan daha önce haberimiz olsaydı keşke kısmet.....

Selam kızlar :)) 37+5oldum bugun erken doğum olayı oldu 32.hafra da o yüzden hep tedirgin bekleyiş başladı o günden beri , artık evde beklemekten sıkıldım , bebeğim geçen hafta 2600 dü küçük ama artık doğsa gibi gelio , normalde bayramda 40 haftalık olucak , ama bayramda kv ve görümcelerle hepsi burda istanbul a gelicekler , o curcunanın içinde biraz kendimi toplamış olmak adına artık doğsa gb gelio , zaman yaklaştıkça geriliyorum ve agresifleşmeye de başladım , eşim oldukça ağır kanlı ve yapılacak işleri hep erteleyerek yapıo ve geriliyorum bende :(offff Rabbim yardım etsin hepimize ....
canım hoşgeldin, aramızda bir hafta fark var. Son zamanların stresi çok fazla oluyo. Dert edilmicek şeyleri bile kafaya takabiliyoruz. Ama eşler bizim kadar panik değiller. Sonuçta onlar için doğum başlıcak, bizi alıp hastaneye götürüp beklicekler. Çoğu şeyi yaşamadıklarından rahat olmaları biraz da normal aslında. 0 yüzden kendine onu dert etmemeye çalış. Az bi vakit kaldı zaten, Allah hayırlısıyla vaktinde ve sağlıcakla göndersin inşallah :)

Back