Siz ne guzel gezmiştiniz eşinle. Bizimki de bu konularda cok agir. Surda digums ne kaldı. Bende mevlitte fakdn guzel olsun istedim ama bu saatten sinra nerde bulacak bilemiyorum.Cnm biz eşimle 3-4 hafta üst üste maskoya gittik tabi bu kadar çok gidişimizin sebebi benim 4-5 mağaza gezdikten sonra yorulmam ağrılarımın olması en sonunda bulduk maskodan kumşlarını beğenmişik 20 gün önce bakalım istediğimiz gibi olmuştur inş
Hayırlı olsun canım. Guzel olmuştur insallah.
Selam kızlar :)) 37+5oldum bugun erken doğum olayı oldu 32.hafra da o yüzden hep tedirgin bekleyiş başladı o günden beri , artık evde beklemekten sıkıldım , bebeğim geçen hafta 2600 dü küçük ama artık doğsa gibi gelio , normalde bayramda 40 haftalık olucak , ama bayramda kv ve görümcelerle hepsi burda istanbul a gelicekler , o curcunanın içinde biraz kendimi toplamış olmak adına artık doğsa gb gelio , zaman yaklaştıkça geriliyorum ve agresifleşmeye de başladım , eşim oldukça ağır kanlı ve yapılacak işleri hep erteleyerek yapıo ve geriliyorum bendeoffff Rabbim yardım etsin hepimize ....
Sabır canım. Benim eşim de öyle. Bende genelde annemle falan hallettim. Bazı isler var hala esimi beklediğim. Senin daha vakit var Allah'tan bizim iyice dayandı dogum.