Siz ne guzel gezmiştiniz eşinle. Bizimki de bu konularda cok agir. Surda digums ne kaldı. Bende mevlitte fakdn guzel olsun istedim ama bu saatten sinra nerde bulacak bilemiyorum.Cnm biz eşimle 3-4 hafta üst üste maskoya gittik tabi bu kadar çok gidişimizin sebebi benim 4-5 mağaza gezdikten sonra yorulmam ağrılarımın olması en sonunda bulduk maskodan kumşlarını beğenmişik 20 gün önce bakalım istediğimiz gibi olmuştur inş
Selam kızlar :)) 37+5oldum bugun erken doğum olayı oldu 32.hafra da o yüzden hep tedirgin bekleyiş başladı o günden beri , artık evde beklemekten sıkıldım , bebeğim geçen hafta 2600 dü küçük ama artık doğsa gibi gelio , normalde bayramda 40 haftalık olucak , ama bayramda kv ve görümcelerle hepsi burda istanbul a gelicekler , o curcunanın içinde biraz kendimi toplamış olmak adına artık doğsa gb gelio , zaman yaklaştıkça geriliyorum ve agresifleşmeye de başladım , eşim oldukça ağır kanlı ve yapılacak işleri hep erteleyerek yapıo ve geriliyorum bendeoffff Rabbim yardım etsin hepimize ....
Bende aynen öyle söyledim. Eğer işine yarıcaksa gönderiyim gelenlerle dedi ama şimdi gönderse de fark etmezki. 5. aydan beri var bende ama bu kadar değildi. Allah'ın izniyle sonuna geldik zaten. Tesadüfen bende normal süt tozunu denedim dün o öyle dedikten sonra. Bi baktım yanma yok uyumuş gitmişim. Hiçkimseden de duymamıştım şimdiye kadar.Ah be cnm şu süt tozundan daha önce haberimiz olsaydı keşke kısmet.....
Siz ne guzel gezmiştiniz eşinle. Bizimki de bu konularda cok agir. Surda digums ne kaldı. Bende mevlitte fakdn guzel olsun istedim ama bu saatten sinra nerde bulacak bilemiyorum.
Hayırlı olsun canım. Guzel olmuştur insallah.
Sabır canım. Benim eşim de öyle. Bende genelde annemle falan hallettim. Bazı isler var hala esimi beklediğim. Senin daha vakit var Allah'tan bizim iyice dayandı dogum.
Bende aynen öyle söyledim. Eğer işine yarıcaksa gönderiyim gelenlerle dedi ama şimdi gönderse de fark etmezki. 5. aydan beri var bende ama bu kadar değildi. Allah'ın izniyle sonuna geldik zaten. Tesadüfen bende normal süt tozunu denedim dün o öyle dedikten sonra. Bi baktım yanma yok uyumuş gitmişim. Hiçkimseden de duymamıştım şimdiye kadar.
Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla
İyi diyelim iyi olalım cnm 3. bir doktora mı gözükeckin.
Arkadaş bir Dr önerdi tatlım ona gideceğim sizcegüzel haberlerini bekliyoruz canım :)
maşallahh cnm Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah
Aminn.. Seninde Allah yardımcın olsun, sağlıcakla kavuşun inşallah cnm..
o mide yanmasıııı beni delirtti 2 gündürBu arada geçen eltimle konuşurken (kendisi Almanyada yaşıyo) bizim burda özel bi süt tozu var hamilelere verilir yanma için dedi. Bilseydim tatile geldiğimizde sana getirirdim ama hamileliğin erken dönemine denk gelince hiç aklıma gelmedi dedi. Benimde ordan aklımda kaldı, süt tozunu bi deneyim belki fayda eder dedim. dün gece 2 3 tatlı kaşığı süt tozunu ağzımda ıslatarak yuttum. üstünede biraz su içtim. Gece bi uyumuşum ki sorma gitsin. Bu saat oldu halen tık yok :)) yalnız yağlı süt tozu değildi benim yediğim. Marketlerde genelde yağlı olanları var. Kahvecilerin sattığı çok güsel oluyo canım dene istersen bi..
başka dr derken üçüncü bi doktor mu yoksa önceden devam ettiğin mi ?
aynen canım.. Zaten bir iki denemeden sonra bununda fayda ediceni sanmıyorumEvet bende duymdım hiç bende de 5. aydan beri var şimdi arttı artık 1 hafta kaldı dğuma idare edicez
canım onada görün ama bence sürekli doktor değiştirmen de iyi değil, heleki son zamanlarında.Arkadaş bir Dr önerdi tatlım ona gideceğim sizce
Ne yapmalıyım
Sanırım benim bebiş gelmeye karar verdi kızlar, sabahtan bi evi topladım, bikaç parçalık bi işti. Sonra kahvaltıya oturunca belimden kasıklarıma doğru sancılar girdi. Karnıma bi baktım alt tarafa sarkmış gibi duruyoKv de sabah bi rüya görmüş, bebiş geliyo hazırlıklı ol dedi. Yarın kontrolde bakalım artık neler dicek doktor dedi. Benim kv yi biliyosunuz hisleri düşünleri çok kuvvetlidir. Bende tetikte bekliyorum zaten kaç gündür sancılar yokluyodu. Yarın hayırlısıyla kontrole gidelim bakalım neler olucak :)
günaydın kızlar bugün başka bir dr tekrar gitcez
sizin keyifler nasıl
Temizlikten sonra belki belli eder sancıların cnm aman dikkat et yinede :)Halilarimi yikamaya veriyorum bugun... Camlari silemicem ama evimi temizleyecegim yavas yavas malum yalnizlik... Hastane cantami da yavas yavas hazirlamaya basladim...
Ay canim, hadi bir avazda insallah... Guzel haberlerini bekliyorum. Benim gunum de senden 1 gun once ama tik yok
Bayramda kucaginda mi olacak acaba ?ayyy bayram sekeri gibi ye onu :)
Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla
mrb cnm hosgeldin..kızlarr herkese merhaba...
Kizlar 2 gecedir ter bosalmasi yasiyorum. Rutubet, nem, sicaklik yok cam acik ama ona ragmen 2 gecedir su icinde uyaniyorum. Hemen dusa giriyorum. Sebebini bilen veya aynisini yasayan var mi?
Ben cok arastirdim ve ameda aldim. Bir arkadasim avent i de kullandi ama amedayi tavsiye etti. Cift baslikli hem. Tabi daha kullanmadim ama hastane tipine en yakin oymus. Bir de gogus pompasi icin calismaya gerek yok ki. En basitinden bir kac aylik olunca sutunu sagar koyarsin dolaba cok yorgun oldugunda evdekiyardimcin gece besler bebegi sen yatarsin gibi gibi.. Bir de ilk aylardaki sut daha degerliymis onlari depolayabilirsi falan falan
:) biz nasil bilebiliriz ki ? 9 gu gectiyse test al eczaneden cikar. Benimki 5 gun gecikmeyle cikmisti...
Tebrikleeeeeeeer :) bebegi bizim icin de kokla, ilk ekim annesi sensin sanirim :)
Ben varim mesela, gunlerimiz ayni seninle... Cumartesi cati muayenem var benim hic dogumdan konusmadik daha sadece normal istedigimi soyledim. Bayramda doktorum yok, henuz nst ye girmedim sancim yok ve hala 2 haftadabir gidiyorum doktora o yuzden bayram bebesi olmaz herhalde diye umut edip kendimi avutuyorum :)
Selam kızlar :)) 37+5oldum bugun erken doğum olayı oldu 32.hafra da o yüzden hep tedirgin bekleyiş başladı o günden beri , artık evde beklemekten sıkıldım , bebeğim geçen hafta 2600 dü küçük ama artık doğsa gibi gelio , normalde bayramda 40 haftalık olucak , ama bayramda kv ve görümcelerle hepsi burda istanbul a gelicekler , o curcunanın içinde biraz kendimi toplamış olmak adına artık doğsa gb gelio , zaman yaklaştıkça geriliyorum ve agresifleşmeye de başladım , eşim oldukça ağır kanlı ve yapılacak işleri hep erteleyerek yapıo ve geriliyorum bendeoffff Rabbim yardım etsin hepimize ....
Sanırım benim bebiş gelmeye karar verdi kızlar, sabahtan bi evi topladım, bikaç parçalık bi işti. Sonra kahvaltıya oturunca belimden kasıklarıma doğru sancılar girdi. Karnıma bi baktım alt tarafa sarkmış gibi duruyoKv de sabah bi rüya görmüş, bebiş geliyo hazırlıklı ol dedi. Yarın kontrolde bakalım artık neler dicek doktor dedi. Benim kv yi biliyosunuz hisleri düşünleri çok kuvvetlidir. Bende tetikte bekliyorum zaten kaç gündür sancılar yokluyodu. Yarın hayırlısıyla kontrole gidelim bakalım neler olucak :)
Günaydın kızlar ne zaman gelecek ekim ayı derken çok şükür zor günlrden sonra ekim ayına ulaştık şimdi sıra bebeklerimize kavuşmakta inşallah hayırlısıyla.....
Temizlikten sonra belki belli eder sancıların cnm aman dikkat et yinede :)
Bende diyorum bayram şekerim olcak heralde diye. Yarın bi gelse de gitsekkkk :) Yarın kontrole gidip yatış yapıyolarmış diyo eşim, valla ben sancılar geldiğinden beri onu düşünüyorum belli mi olur dedim :) Sancılarımı düzensiz hissediyorum ben ama onun dısında geçen haftaki gibi düzenli gelenler varsa bilemiyorum.
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla göndersin de bi avazda kurtulalım hepimiz inşallah :)
Senin kontrolün ne zaman kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?