2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Siz ne guzel gezmiştiniz eşinle. Bizimki de bu konularda cok agir. Surda digums ne kaldı. Bende mevlitte fakdn guzel olsun istedim ama bu saatten sinra nerde bulacak bilemiyorum.
Hayırlı olsun canım. Guzel olmuştur insallah.

Sabır canım. Benim eşim de öyle. Bende genelde annemle falan hallettim. Bazı isler var hala esimi beklediğim. Senin daha vakit var Allah'tan bizim iyice dayandı dogum.

Ah be cnm şu süt tozundan daha önce haberimiz olsaydı keşke kısmet.....
Bende aynen öyle söyledim. Eğer işine yarıcaksa gönderiyim gelenlerle dedi ama şimdi gönderse de fark etmezki. 5. aydan beri var bende ama bu kadar değildi. Allah'ın izniyle sonuna geldik zaten. Tesadüfen bende normal süt tozunu denedim dün o öyle dedikten sonra. Bi baktım yanma yok uyumuş gitmişim. Hiçkimseden de duymamıştım şimdiye kadar.

Evet zor olur dolaşmak bu saatten sonra ama yinede kısmet işi biz artık vazgeçmiştik şuraya da girelim dedik ve oradan aldık

Evet bende duymdım hiç bende de 5. aydan beri var şimdi arttı artık 1 hafta kaldı dğuma idare edicez

İyi diyelim iyi olalım cnm 3. bir doktora mı gözükeckin.

Arkadaş bir Dr önerdi tatlım ona gideceğim sizce
Ne yapmalıyım

Evet bende duymdım hiç bende de 5. aydan beri var şimdi arttı artık 1 hafta kaldı dğuma idare edicez
aynen canım.. Zaten bir iki denemeden sonra bununda fayda ediceni sanmıyorum başlarda soğuk süt, soda, şurup derken bi şekilde geçiştiriyoduk ama şimdi onlarda işe yaramıyo. bu süt tozu da aynı olcak gibime geliyo :)

Arkadaş bir Dr önerdi tatlım ona gideceğim sizce
Ne yapmalıyım
canım onada görün ama bence sürekli doktor değiştirmen de iyi değil, heleki son zamanlarında.
senin güvendiğin doktor hangisiyse ona devam et derim.
Zaten son haftalarda ölçümlerde netleşmemeye başlıyo, iyice kafan karışmasın.

Halilarimi yikamaya veriyorum bugun... Camlari silemicem ama evimi temizleyecegim yavas yavas malum yalnizlik... Hastane cantami da yavas yavas hazirlamaya basladim...

Ay canim, hadi bir avazda insallah... Guzel haberlerini bekliyorum. Benim gunum de senden 1 gun once ama tik yok
Bayramda kucaginda mi olacak acaba ?ayyy bayram sekeri gibi ye onu :)

günaydın kızlar bugün başka bir dr tekrar gitcez
sizin keyifler nasıl

Hersey cok guzel olacak zulluuuuuu merak etme. Senin de guzel haberlerini bekliyoruuz..

Temizlikten sonra belki belli eder sancıların cnm aman dikkat et yinede :)
Bende diyorum bayram şekerim olcak heralde diye. Yarın bi gelse de gitsekkkk :) Yarın kontrole gidip yatış yapıyolarmış diyo eşim, valla ben sancılar geldiğinden beri onu düşünüyorum belli mi olur dedim :) Sancılarımı düzensiz hissediyorum ben ama onun dısında geçen haftaki gibi düzenli gelenler varsa bilemiyorum.
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla göndersin de bi avazda kurtulalım hepimiz inşallah :)
Senin kontrolün ne zaman kuzum?

Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla

ezinecim gözün aydın canım.çok sewindim mirhan bizim kızı solladı önce davrandı abi oldu bizimkinin gelesiyok hiç.ALLAH uzun ömürler versin cnm bebişine analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.bizim yerimizede kokla emi.

bendede var teleme asırı derecede su ıcınde kalıyorum

bızde kahvaltımızı yapıp geldık şimdide kalkıp evı toparlıyayım benımde kasık agrılarım başladı artık cuma dr gıtcem bakalım herşey normalmı

Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla

Canım gözun aydın saglıcakla kavusmussun ne guzel valla ALLAH bağıslasın.

Aynı canım tarıhlerımız bakalım ne zaman gelıcekler Evet bayramda 40 haftalık oluyorlar ama belkıde bayramı beklemez fıstıklar. Gerilme cok az kaldı nasılsa saglıcakla kavusalım ınsallah hepımız

hadi hayırlısı bakalımm iyi haberlerle gel canımm

Günaydın kızlar ne zaman gelecek ekim ayı derken çok şükür zor günlrden sonra ekim ayına ulaştık şimdi sıra bebeklerimize kavuşmakta inşallah hayırlısıyla.....

bende aynı şeyi düşümüştüm vay bee ekim de geldi bizim bebek daha gelmedi hayırlısıyla sağlıklıca gelsin kuzucuklar

Benim kontrol cumartesi, cati muayenesi falan var. Normal istiyorum ama ters giden birsey olursa sezaryan tarihi de belli olur herhalde... Sancim- agrim yok da bebisin kazi calismalari ve tekmeleri yetiyor :). Aslina bakarsa kilosu ve gelisimi yerin de ya ben de olsam gelsin isterdim. Bayram tatili cok uzun ne kd doktorlarina ulasilir kolayca ne cocuk doktorlarina... Hakkinizda ennn hayirlisi neyse oyle olsun canim.. Sen de hic anlama pit diye cikiversin, kucagina konuversin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…