• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben varim mesela, gunlerimiz ayni seninle... Cumartesi cati muayenem var benim hic dogumdan konusmadik daha sadece normal istedigimi soyledim. Bayramda doktorum yok, henuz nst ye girmedim sancim yok ve hala 2 haftadabir gidiyorum doktora o yuzden bayram bebesi olmaz herhalde diye umut edip kendimi avutuyorum :)
benimde doktorum yurtdışında olacakmış.. sancım bnmde yok ama bebeklerin %88i 2 hafta erken doğarmış tatlım:27:
en kötüsünü bekliyorumki bayramı atlatırsam mutlu olurum napıyım:16:

Benimde bayramda görünüyor. Tabi Sezeryan olursa bayramı beklemez
evet bizim yine bir ihtimal aceleci olmazsa bebişler atlatma ihtimalimiz var seninki tam ortasıymış:52:
hayırlısı olsun canım, gidişat nasıl peki? bu arada az önce sancı mancı yok dedim bi sancı girdi karnıma:30: ben bi tuvalete gidiyooommm

günaydın herkese..
demek yeni doğumlar var,Allah analı babanı büyütsün hepsini:16:
ben de bi kaç gündür kaçırıyorum burayı.. evlere sığamıyorum, atıyorum kapıya kendimi :)
ama bugün yağmur var buralrda, mecbur evdeyim:8:
bu arada doğum kilolarını konuşmuşsunuz, ben iki doktoru takip ediyorum biri özel biri devlet, 3 gün arayla gittim, özeldeki 3100 gr dedi 3 gün sonra devletteki doktorum 2700gr dedi :) yani kiloya çok takılmayalım bence.. bizim için önemli olan, suyu yeterlimi, kalp atışları normalmi, ciğerleri gelişmişmi gibi sorular olmalı.. inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..

bu arada benim gibi normal doğumu bekleyen ve bayramda doğum yapma ihtimali olan kimler acaba:26: kader arkadaşlarım:52:
içime doğuyo bayramın ya 1. ya da 2. günü doğcak bu çocuk:16:
Ben de eğer aksi bir durum olmazsa bayramda olmasını bekliyorum canım içime öyle doğuyor

evet bizim yine bir ihtimal aceleci olmazsa bebişler atlatma ihtimalimiz var seninki tam ortasıymış:52:
hayırlısı olsun canım, gidişat nasıl peki? bu arada az önce sancı mancı yok dedim bi sancı girdi karnıma:30: ben bi tuvalete gidiyooommm

Benim yalancı sancılarım oluyor sık sık. Bende vajinismus var canım. Çatı muayenesi olamadım. Dr.um normali deneriz olmazsa Sezeryan yaparız dedi . çünkü ben normal doğumu çok istiyorum.

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr :16:
Doğum yapanlar olmuşşşş sanırım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsinnn hepsine, darısı hayırlısıyla bizlere inşallah :16:
Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun inşallah, bi avazda çabucak kurtarsın Rabbim :16:

günaydın herkese..
demek yeni doğumlar var,Allah analı babanı büyütsün hepsini:16:
ben de bi kaç gündür kaçırıyorum burayı.. evlere sığamıyorum, atıyorum kapıya kendimi :)
ama bugün yağmur var buralrda, mecbur evdeyim:8:
bu arada doğum kilolarını konuşmuşsunuz, ben iki doktoru takip ediyorum biri özel biri devlet, 3 gün arayla gittim, özeldeki 3100 gr dedi 3 gün sonra devletteki doktorum 2700gr dedi :) yani kiloya çok takılmayalım bence.. bizim için önemli olan, suyu yeterlimi, kalp atışları normalmi, ciğerleri gelişmişmi gibi sorular olmalı.. inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..

bu arada benim gibi normal doğumu bekleyen ve bayramda doğum yapma ihtimali olan kimler acaba:26: kader arkadaşlarım:52:
içime doğuyo bayramın ya 1. ya da 2. günü doğcak bu çocuk:16:

günaydın canım benimde bayramda olma olasılığı çok yüksek zaten olmasa bile bayram haftası tam 40 hafta dolmuş oluyor.. inşallah rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder..

Benim yalancı sancılarım oluyor sık sık. Bende vajinismus var canım. Çatı muayenesi olamadım. Dr.um normali deneriz olmazsa Sezeryan yaparız dedi . çünkü ben normal doğumu çok istiyorum.
benim geçmişim de bu konuda çok parlak değil aslında.. evlendikten sonra bi süre ilişkiye giremedim, psikolojim çok bozuluyodu bu duruma.. 2,5 yıllık evliyim hala ilişkiye girerken rahat olamam ve canım yanardı açıkcası.. eşimin ilgisi ve desteğiyle atlatıyorum diyebilirm.. bu durumda bi vajinusmus çeşidimi hiç bilmiyorum, ama ebe birkez beni alttan muayene etmek istemişti ve iki kere denemesine rağmen hem canım çok yanmıştı hem de ben çok bağırmıştım..:14: aynı dediğin gibi tüm bunlara rağmen normal doğum yapmak istiyorum.. belki de sancının etkisiyle doğuma odaklanırız birinin bizi parmakladığına değil:15::1:

Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla
Maşallahhh :nazar::nazar::nazar: Canım benimmm gözünaydınnn, Rabbim sağlıcakla büyütmek nasib etsinnnn :16::16:
mesaj attım ama kutun dolu cnm :)

Ben de eğer aksi bir durum olmazsa bayramda olmasını bekliyorum canım içime öyle doğuyor
aynen dediğin gib bana da öyle geliyor, neyse babasını beklesin oğlum bayramda burda yanımda olcak:16: beni hastaney o götürmek istiyomuş kapı da sabırsız sabısız dolnmanmak istiyomuş bebeği ilk o görmk istiymmuş:36: hayırlısı artık

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr :16:
Doğum yapanlar olmuşşşş sanırım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsinnn hepsine, darısı hayırlısıyla bizlere inşallah :16:
Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun inşallah, bi avazda çabucak kurtarsın Rabbim :16:
günaydın, amin inşallah:16:

günaydın canım benimde bayramda olma olasılığı çok yüksek zaten olmasa bile bayram haftası tam 40 hafta dolmuş oluyor.. inşallah rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder..
amin canım, bayram hediyelrimz olcaklar sanırsam:16:

Günaydın kızlar ne zaman gelecek ekim ayı derken çok şükür zor günlrden sonra ekim ayına ulaştık şimdi sıra bebeklerimize kavuşmakta inşallah hayırlısıyla.....

Günaydın kızlar ne zaman gelecek ekim ayı derken çok şükür zor günlrden sonra ekim ayına ulaştık şimdi sıra bebeklerimize kavuşmakta inşallah hayırlısıyla.....
Günaydın canım :) aynen vallahi, zaman geçmiyo diyoduk ama şimdiiii doğuma gün sayıyoruz :) Allah hayırlısıyla kavustursun hepimizi :)

Kızlar koltuk takımı almıştık bugün gelecek inşallah istediğimiz gibi olmuştur
halılarımı yıkamaya vericem bugün ayyy işler bitmiyor daha temizlik var....

Sanırım benim bebiş gelmeye karar verdi kızlar, sabahtan bi evi topladım, bikaç parçalık bi işti. Sonra kahvaltıya oturunca belimden kasıklarıma doğru sancılar girdi. Karnıma bi baktım alt tarafa sarkmış gibi duruyo :1: Kv de sabah bi rüya görmüş, bebiş geliyo hazırlıklı ol dedi. Yarın kontrolde bakalım artık neler dicek doktor dedi. Benim kv yi biliyosunuz hisleri düşünleri çok kuvvetlidir. Bende tetikte bekliyorum zaten kaç gündür sancılar yokluyodu. Yarın hayırlısıyla kontrole gidelim bakalım neler olucak :)

benim geçmişim de bu konuda çok parlak değil aslında.. evlendikten sonra bi süre ilişkiye giremedim, psikolojim çok bozuluyodu bu duruma.. 2,5 yıllık evliyim hala ilişkiye girerken rahat olamam ve canım yanardı açıkcası.. eşimin ilgisi ve desteğiyle atlatıyorum diyebilirm.. bu durumda bi vajinusmus çeşidimi hiç bilmiyorum, ama ebe birkez beni alttan muayene etmek istemişti ve iki kere denemesine rağmen hem canım çok yanmıştı hem de ben çok bağırmıştım..:14: aynı dediğin gibi tüm bunlara rağmen normal doğum yapmak istiyorum.. belki de sancının etkisiyle doğuma odaklanırız birinin bizi parmakladığına değil:15::1:

Bende 7-8ay gibi bi süre yaşadım bu sorunu. Suan cok şükür o anlamda bir sorunum yok ama dr kontrolleri beni hala geriyor. Dr da suan böyle davranirsan dogum esnasında ben bunu 7-8 kez yapmak zorundayım diyor.bende aynı senin cevabını verdim. Belki o an acı halinde hissetmem falan diye. Dr.da normalden yana. O yüzden deneyelim dedi. Bebegime zarar vermekten korkuyorum. Sağlıklı olsunda sezaryen normal farketmez. Yani olmazsa cok ısrarcı değilim

Kızlar koltuk takımı almıştık bugün gelecek inşallah istediğimiz gibi olmuştur
halılarımı yıkamaya vericem bugün ayyy işler bitmiyor daha temizlik var....
evin işi biter mi hiç kuzum yaa :) Bende bebişimin kıyafetlerini dolaba yerleştiricem bugün kv ile. Tozlanmasın diye poşetlere koymuştum.

Sanırım benim bebiş gelmeye karar verdi kızlar, sabahtan bi evi topladım, bikaç parçalık bi işti. Sonra kahvaltıya oturunca belimden kasıklarıma doğru sancılar girdi. Karnıma bi baktım alt tarafa sarkmış gibi duruyo :1: Kv de sabah bi rüya görmüş, bebiş geliyo hazırlıklı ol dedi. Yarın kontrolde bakalım artık neler dicek doktor dedi. Benim kv yi biliyosunuz hisleri düşünleri çok kuvvetlidir. Bende tetikte bekliyorum zaten kaç gündür sancılar yokluyodu. Yarın hayırlısıyla kontrole gidelim bakalım neler olucak :)
Hadi bakalım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
Benimde kontrolüm yarın akşama doğru ama ben yine de çantamı yanıma alayım diyoum ne olur ne olmaz

Back