- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kız maşallah nasıl besledın onu oh maşalah hayrlsı canım doğumunda
maaşallah maaşallah yanı senınpaşa dahada almışş kılocukları
bende 10 kilo 700 gram almışım cnm bakalım yarın tosuncuk kaç olmuş
Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.
Canım bizimki de arada kamyonu deviriyor.
Yalnız erkekler bizden farklı yaratılmış. Onlar bizler gibi degil. Biz uzun sürede birsey yapmasak oluyor. Ama erkekler o içindekilerini atmak zorundalar.
Benimki geçenlerde panik atak falan geçirdi ve bir kac kişiden duydum hamilelik doneminde erkekler bu sebepten dolayı da stres yasıyorlar ve panik atak vs yaşayabiliyorlar.
Bu yüzden eşlerinize hoşgörü ile davranın arkadaslar.
Ya biz onlara yardımcı olacağız yada ruyada vs kendileri bir sekilde olacaklar.
Kızlar,
Yarın sabah 8:00 itibariyle sıfır kilometre bir hayat başlıyor. Kızımızla kavuşuyoruz.
Ekimin ilk annesi olacağımmm bir iki arkadaşla birlikte.
Tatlı bir heyecan var ama öyle korku filan yok. Bir huzur var, nihayet sona geldik diye. Artık karnımda değil kucağımda olacağını bilmenin mutluluğu var.
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
Yarın umuyorum kendimi toparlayıp bir iki birşey yazarım size :)
Anammmmmmmmm ayyyy coook sevindimmm yaa insallah canimm Allah kolayliklar versinnDarisi bizim basimizaa
Amin amin.. Artık bir bir sizlerde sıra..
Kızlar,
Yarın sabah 8:00 itibariyle sıfır kilometre bir hayat başlıyor. Kızımızla kavuşuyoruz.
Tatlı bir heyecan var ama öyle korku filan yok. Bir huzur var, nihayet sona geldik diye. Artık karnımda değil kucağımda olacağını bilmenin mutluluğu var.
Kızlar,
Anammmmmmmmm ayyyy coook sevindimmm yaa insallah canimm Allah kolayliklar versinnDarisi bizim basimizaa
Insalah cok rahat bir dogum olur ve sağlıkla alırsın prensesini kucağına ..dualarımız seninle...korku yokmuş ne guzel benim daha 2 hafta var ama şimdiden nefes alamıyorum sanki:)
yasa mutlulugunu tatlim hepimiz o yollardan gectik cok farkli bi mutluluk insanin cikip bagirasi geliyoekimin ilk gebesi ilan ediyorum seni
Ya öyle birşey ki öncesinde ben de heyecanlıydım, bir ara panik oldum. Doğuramam gibi geldi. Ama sonlara doğru inanın bir kuvvet geliyor. O korku gidiyor, tatlı bir rahatlama geliyor. Artık kaçarı olmadıgından bir kanıksama oluyor. Bir de oh artık karnımdan çıkacak diye bir rahatlama oluyor açıkcası..
O yüDen hiç endişe etmeyin, size de böyle olacaktır büyük ihtimal..
Kızlar süt sağma makinesi alan varmi ??tavsiyeleriniz neler??birde 37. Haftadayim bebisim hic durmuyo son haftalarda sizin bebiklerin hareket lerindede artış oldumu ???
Tavuklu makarna ve panikliden ne haber dogum yapmadilar mi acaba
çok teşekkür ederim anne olmak yaaa bambaşka bişey olmalı benimki tahmini 4-5 hafta olmalı daha çok küçüğüz korkuyorum kalp atışlarını 8 hatfata duymadan rahatlamıycam sanırım o güm ğümü duymayı iple çekiyorum
Aynı haftadayız maşallah benimki biraz önce öyle bir hareketliydi ki noluyor ya dedimKızlar süt sağma makinesi alan varmi ??tavsiyeleriniz neler??birde 37. Haftadayim bebisim hic durmuyo son haftalarda sizin bebiklerin hareket lerindede artış oldumu ???
ben daha dogurmadım canım bugun gıttk dok 3250 3300kg arası dedı nst cektırdk yarın sabah yıne cektırcez yarın gunun doluyıo dedı nstye göre karar vercez dedı canım bişey söylıymmı bugun cok rahattm hastanede artk sona dayandm dogsun artk nasıl olursa olsn artk bakalım son karaar ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?