2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Oğluş akıllı maşallah teyzesi ama annesi pek bi sabırsız Şimdiden annesine sabrı sonuna kadar öğretiyo baksana Ne yapalım kuzum ya sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler inşallah..
Ahh o senaryolarrrrrr, al benden de o kadar. Bazen sancı kitliyo beni geçtikten sonrada bunun kar kat şiddetlisi olcak diyorum, katlanamazsam doktoruma soruyumda düşük doz da epidural yapsa diyorum. Düşük doz olduğunu kızlardan biri yazmıştı, o gün bugündür aklımın bi kıyısında. Sanırsın doğuruyorum o an. Dahası da var ama anlatsam gülersin halime

şişlik hariç her belirti bende de var cnım.
göbeğim düştü. doktrorum bile göbeğin iyice küçülmüş, bebek yerleşti sanırım aşağıda dedi. sonra kontrol etti, evet dedi. gobel dusmesi doğuma birkaç hafta kala oluyor, doğumun yaklaştığının habercisi. bebek pozisyon aldığı için göbek düşüyor zaten. bebeğin aşağıya inmesi de kasık ağrısı yapıyor.
bir de bebek yerleştiğinde kasık arısı hariç, göbek anlamında daha rahat ediyorsun.benim göbeğim eskisi kadar ağrımıyor, etim acımıyor.

canim bebegin asagiya inmesini nnasil anliyorsunuz? benimki 32de capraz duruyordu son 1 haftadir pelvik kismin agriyor ayaktayken. ultrasonda olmadigi icin bilmiyorum. asagiya inmesi ne demek? kanala girmesiyle ayni sey mi? asagi inince doguma ne kadar kalmis oluyor yaklasik?

Maşallahhh kuzu demin girdiğimde bende o kadar rahat olsam bende çıkmazdım yazdım ama arada kaynadı galiba.

arada kaynamıştır kuzu alıntılarda tuhaflaştı..bildirim geliyo girip bakıyorum eski bildirimler var..kk.da yedi kafayı herhalde...bende olsam çıkmam herhalde...yediğim önümde yemediğim ardımda misali...

canim sagol. ben anlamiorum gobek durumunu. Ama 35 hafta erken degil mi gobek dusmesi icin. Gobek dusunce ne kadar surede yaklasik dogum oluyormus?

evet kuzu kk da dokuz doğurdu sayemizde

sağol tatlim en geç çarşamba sezaryen oluyorum
linacigim benimki zorunlu oluyor dr tansiyon ilacı
verdi ama tansiyonum dusmuyor bugün sezaryene
alacaktı ama şoku atlatmak istedim
Canım ben spinal sezeryan olucam. doktorum anne ve bebek için en sağlıklısının spinal oldugunu soyledı. genel anestezili sezeryanaı kesınlıkle onermıyor ve yapmıyor...
sağol tatlim en azından bir fikrim olursa içim rahat
eder
spinal sezaryen ne oluyor biraz acarmisin tatlim

öyle oldu herhalde...9 ları kocişler doğuracak kuzum...onlara rezerve ettim ben...
ayy doğruu bi de o var dimi son haftaların sıkıntıları doğum sonrasına hazırlık içindir derler ya, kocişlerin tutumuda ondan olsa gerek kiii şimdiden çocuk büyütmeye alıştırdılar

ilk olduğu için hemen hemen hepimiz sabırsızız ama bebişler bizden daha sabırlı
düşük doz epidurali duymamıştım ben bunu bir sorayım doktoruma bakalım ne dicek çünkü epiduralde doktorum ıkınma problemi olabiliceğini söyledi düşük doz olursa o kadar problem olmaz herhalde

senin ultrasonda bakmıyorlar mı canım benim midemin üst kısmı baya boş yani orası zyıfladı diyebilirim elimi tamamıyla koyabiliyorum karnımın üst kısmına boşluk orası bir de ultrasonda baktı doktorum bugün bebeğin aşağı indiğini söyledi ama aşağı inince hemen doğacağı anlamına gelmiyor yani 40 haftayı da doldurabilirmiş

İnşallah canım bu hepimiz için geçerli

hımm tansiyondan dolayı mı hadi haırlısı sağ salim al inşallah kucağına yavrunu canını sıkma son günlerin bak moralini yüksek tut ki bebeğin de mutlu huzurlu olsun canın sıkılırsa hemen gir buraya biz sana moral veririz

ben çıkar kızlar kocacığım gelmek üzere aç gelir şimdi o kendinize ve bebişlere iyi bakın

ayy doğruu bi de o var dimi son haftaların sıkıntıları doğum sonrasına hazırlık içindir derler ya, kocişlerin tutumuda ondan olsa gerek kiii şimdiden çocuk büyütmeye alıştırdılar

bugün kocişi görmeniz lazımdı...doktorla pazarlık yapıyo..hocam gel şunu cumartesi alalım 5inde diye..5 gün önce görecekmiş kuzusunu...

çıkıp biraz yürüyeyim,arkadaşlar lütfen dua edin bana...
Allah yardımcın olsun inşalah ağrısız acısız ve sağ salim bebeğine kavuşursun

Ya bende bebğim kilo alsın istiyoum ama pkmez gibi şeyler yersem mide yanmm daha da artar mı acaba bu yanmadan doğru düzgün meyve bile yiyemiyorum zaten

kızlar ben bol protein ile beleniyorum. bolca haşlanmış et, yumurta peynir vb gibi gıdalar tüketiyorum. meyve olarak da şekerli meyveleri şeftali gibi tercih ediyorum. maşallah 36. haftad 3400 gr benimki.

Allah yardımcın olsun. kahverengi akıntı vrsa doktoru ihmal etme derim

canımmm, hiç üzülme bakayım sen. bebeğinin ve senin sağlğın için en iyisi sezeryan ise seeryn olsun. nasıl olup bittiğini anlamayacaksın zaten, içini ferah tut. çarşambaymış sezeryan tarihin, ablan da geliyormuş

Doktor 14 ekim dedi doğum için yani arife günü.sezeryanla bakalım
ay hayırlısı olsun.. yalnız arefe günü sezeryan olmanın şöyle bir dezavantajı var anım: iyice bir öğren doktorlar bayramda nöbetçi mi? bir aksilik olursa (Allah korusun) ililenebilecekler mi? senin yerinde olsam 12 ekim gbi olmak isterdim, hem bayrama eve çıkmış olayım, hem de hastanede yattığım sürede kendi doktoruma ulaşabileyim. öyle veya böyle hayırlısı olsun inşallah

kızlar ben geldim doğurmadım ama
ah Serap, hepimiz doğurdun sandık. hayırlısı olsun bacım, maşallah senin tosuna iyi haberlerini bekliyoruz

Eki Görüntüle 818346 kızlar son fotoğrafımızı koymak istedim 36+4 haftalığız

maşallah ne güzel bir göbüş öle, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kızlar moralim çok bozuk

canım maddi durumun karşılayabiliyorsa kendi doktoruna gitmende fayda var.

canim sagol. ben anlamiorum gobek durumunu. Ama 35 hafta erken degil mi gobek dusmesi icin. Gobek dusunce ne kadar surede yaklasik dogum oluyormus?

tahmini olarak doğumda yaklaşık 4 hafta önce düşer dediler. bence sana göre erken değil. 38 - 40 hafta arası doğum normal =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…