• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın hamişler :) çok fena hasta oldum nezle gibi napıcam iyileşmem lazım :(
limonlu sıcak su iç bal da koy içine iyi gelir
linacigim serap arkadasin gece sancısı gelmişti
gecmise göz atarsanız gorursunuz kobtrolude
vardı Cnm

ben suan hiç iyi değilim kızlar
çok kotuyum :43:

hadi yaa haberim yok geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmiyorum..neyin var tatlım neden kötüsün ters birşey yoktur umarım

mrb cnm sana bi sorum olcak bu spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasında ne fark var acaba bilio musun???

canım spinal de bır kere ıgne yapıyolar belden uyusuyosun ve ıslemı yapıyolar. epiduralde ise belden ıgne yapıp belıne katater takıyolar ve ordan ilaç veriyorlar hatta dogumdan sonra bırakan doktorlarda varmıs agrı oldugunda tekrar ordan ilaç verılıyomus. spınalde ıse belıne bısey takmıyorlar sadece ıgne yapıyorlar uyusuyosun ve dogum gerceklesıyor...

kız beni cekistiriyonuz :1:
bu arada eski dr yanındayım
keşke hiç degistirmeseydim
diğer dr sinir oldum kızım1500
gr kızlar dr 1 kilo fazla söylemiş
sinir oldum şoka ugradim galiba
kızım iyi değil:43:

hadi yaa çok fark var arada ama ölçüm yapan kişiye göre değişiyor +/- 500gr oynuyor bu haftalarda belki 3 kilodur ne malum o yüzden sen takılma bebiş iyidir annesi sağlıklı olması önemli kilosu değil sen beslenmene dikkat et şu mide bulantını geçir bir an önce de bebiş de beslensin

aynen bana da öyle geliyor 41. haftaya kalmasa iyidir allah herkesin gönlüne göre versin de o da evde yalnız yaa sıkılıyor iyice beklemek daha da sıkıyor o yüzden bu kadar acele ediyor herhalde diye düşünüyorum:31:

hadi hayırlısı canım sen mi istedin sezeryanı yoksa zorunlu mu benim doktor bu konuda pek onuşmuyor yaa gıcık oldum valla çatı muayenesi filan yapmıyor haftaya da yapmicakmış sonraki hafta yaparım dedi zaten sonraki hafta doğum haftam yaa belirsizlik eni deli etti:47::47:

Canım ben vajınusmustum o nedenle normal dogum yapmam bıraz zorlucak cunku ben alttan muayenede olamıyorum normal dogum esnasında kac kere alttan muayene olmak zorunda kalıcam. onedenle doktorumla bırlıkte sezeryana karar verdık...

Canım ben vajınusmustum o nedenle normal dogum yapmam bıraz zorlucak cunku ben alttan muayenede olamıyorum normal dogum esnasında kac kere alttan muayene olmak zorunda kalıcam. onedenle doktorumla bırlıkte sezeryana karar verdık...

kendini tanıyıp ona göre karar vermen çok güzel sağ salim al inşallah kucağına yavrunu

kız beni cekistiriyonuz :1:
bu arada eski dr yanındayım
keşke hiç degistirmeseydim
diğer dr sinir oldum kızım2500
gr kızlar dr 1 kilo fazla söylemiş
sinir oldum şoka ugradim galiba
kızım iyi değil:43:

kız sen çok istiyon ya ondan geç gelecek gibi geliyor inşallah en hayırlı zamanda kavuşursunuz:16::16::16:

limonlu sıcak su iç bal da koy içine iyi gelir

hadi yaa haberim yok geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmiyorum..neyin var tatlım neden kötüsün ters birşey yoktur umarım

şimdi baktım sero yazmış sancım var diye mesaj attım ama görmedi sanrım doğurmuş olmasın

kız sen çok istiyon ya ondan geç gelecek gibi geliyor inşallah en hayırlı zamanda kavuşursunuz:16::16::16:

şimdi baktım sero yazmış sancım var diye mesaj attım ama görmedi sanrım doğurmuş olmasın

öyleymiş ya zullu yazdı hayırlısı bakalım belki doğum yapmıştır

kendini tanıyıp ona göre karar vermen çok güzel sağ salim al inşallah kucağına yavrunu

evet cnm kendımı tanıyorum vajınusmus ılletıyle nerdeyse 1,5 yıl bogustum ve benı cok yıprattı. Dogum anımında kotu olmasını ıstemedıgım ıcın kararımızı aldık bakalım. inş hayırlısı olur hakkımızda...

evet cnm kendımı tanıyorum vajınusmus ılletıyle nerdeyse 1,5 yıl bogustum ve benı cok yıprattı. Dogum anımında kotu olmasını ıstemedıgım ıcın kararımızı aldık bakalım. inş hayırlısı olur hakkımızda...

aynen hayırlısı olsun sen sağ salim kavuş da yavruna önemli olan senin ve onun sağlığı

herkese merhaba kızlar bugün çatı muayenesi oldum.normal doğum yapabilirsin dedi doktor.bugüne kadar normal normal diye dua eden ben azıcık korkmayamı başladım ne:))) tabi muayene biraz travma benim için ondan oldu galiba.üfffff doğsun artık yaa.yarın temizlikçi gelcek ben kendimi ona odakladım temizlik bitince bende pırt diye doğururmuşum:))) bu gidişle biz 41 i görürüz bende sancı bel ağrısı hiç bi şey yok.eşimde çalışıyo bütün gün yalnız beklede beklee.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bütün anne adayları ve bütün çocuklar yıllardır hep dualarımda benim.doğururken bile sizlere ve tüm dünya çocuklarına dua edicem Allah ın izniyle.

Kızlar günaydın
dün gece bayağı adet olacakmışım gibi ağrım oldu belimrde vurdu sonra uyumuşum kalktığımda sol kasığımda batma vardı hala devam ediyor acaba bebeğim i dönüyor anlamadım
bu arada serap ve yoladevam arkadaşlarımızdan haber var mı onlarında sancıları gelmişi ve hastaneye gideceklerdi

herkese merhaba kızlar bugün çatı muayenesi oldum.normal doğum yapabilirsin dedi doktor.bugüne kadar normal normal diye dua eden ben azıcık korkmayamı başladım ne:))) tabi muayene biraz travma benim için ondan oldu galiba.üfffff doğsun artık yaa.yarın temizlikçi gelcek ben kendimi ona odakladım temizlik bitince bende pırt diye doğururmuşum:))) bu gidişle biz 41 i görürüz bende sancı bel ağrısı hiç bi şey yok.eşimde çalışıyo bütün gün yalnız beklede beklee.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bütün anne adayları ve bütün çocuklar yıllardır hep dualarımda benim.doğururken bile sizlere ve tüm dünya çocuklarına dua edicem Allah ın izniyle.
günü geldiğinde doğar annesi vakti geldiğinde doğurmak istemesen bile doğar o:1: sen de yeni olmuşsun çatı muayenesini benim doktorumda 39 sonunda yapıyormuş
Kızlar günaydın
dün gece bayağı adet olacakmışım gibi ağrım oldu belimrde vurdu sonra uyumuşum kalktığımda sol kasığımda batma vardı hala devam ediyor acaba bebeğim i dönüyor anlamadım
bu arada serap ve yoladevam arkadaşlarımızdan haber var mı onlarında sancıları gelmişi ve hastaneye gideceklerdi

canım sancın olmasın kaç gündür ben de adet olacak gibiyim sırtımda da ağrı başladı bendebugün hafif sancı çıktı ama yalancı sancılar tabi doğum sancısıı değil

Merhaba kızlar. Bende drdan geliyorum. Bende bi zamanlar vajinismustum.Çatı.muayenesini yine olamadım ve yine ağladım:(( normal dogumu cok istiyorum.bebek cok iri değil.sancilarimi bekliycez eğer yapabilirsem normal doğum olacak.yoksa Sezeryan olacak.

Merhaba kızlar. Bende drdan geliyorum. Bende bi zamanlar vajinismustum.Çatı.muayenesini yine olamadım ve yine ağladım:(( normal dogumu cok istiyorum.bebek cok iri değil.sancilarimi bekliycez eğer yapabilirsem normal doğum olacak.yoksa Sezeryan olacak.

hayırlısı olsun canım inşllah kolaycacık doğuruverirsin sağlıklı bir şekilde..peki bebişin boyu ve kilosu nasıldı

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar şu an dr siramizi bekliyoz
kizimi görecem sonrada diğer randevuma yetisecegim
ayrıntıları yazarım serapcigim kız dogurunca yaz senide
listeye ekleyek :1:
als senide listeye ekleyek Cnm benim haberlerinizi
bekliyoz:1:
yok cnm benim ağrı gitti batma var sol kasıkta
günaydın kızlar biz geldik doktora gittik bugün bebeğin gayet iyi çok şükür 3110gr olmuş 50 cm de boyu var:nazar::nazar:
nst'de de önemli bir sancı çıkmadı sadece yalancı sancılar çıktı doktorum öyle dedi
maşallah bebişine cnm
ben de geçn hafta gidişimde sancı çıkmışı az dahana sezeryana alacktı serumdan sonra geçmişi şükür dün gecede bsyağı vardı ama uçmuş gitmiş şimdi :)

günü geldiğinde doğar annesi vakti geldiğinde doğurmak istemesen bile doğar o:1: sen de yeni olmuşsun çatı muayenesini benim doktorumda 39 sonunda yapıyo

canım inşallah Allah gönlüne göre verir.benim doktor muayene bazen doğumu tetikliyo dedi ondan son haftaya bırakıyomuş.sendemi normal doğum düşünüyosun.

dün geceden bu yana sancım var,5 dakikadan daha kısa sürelerle,damla damla kanamam var,sabah doktora gittik,o kadar saate rağmen sadece 1 cm açılma olmuş...istersen burda bekle istersen evde dediler,doğum bugün olacakmış ama kaç saattir neden bu açılma sadece 1 cm...çok acı çekiyorum,nasıl arttırabilirim bu açılmayı...eve geldim daha rahat olsun diye,ağrı kesici içirdiler,iki üç saate tekrar gideceğiz,ama ne yapmalıyım hemen ilerlesin diye

Kızlar ben biraz yürüyeyim sancım oluyor dün avm de yarım saat bir saat gibi yürümüşümdür son artık kndimi zor tuttum iki büklüm oldum göbek kısmımda ağrı oldu eve geldim uzandım gecede ağı kasıklara indi
sizlerde yürüyüş yapınca ağrı oluyor mu kızlar?
ben kızıma hamileyken son zamnlarda hiç böyle sancılar yaşmmıştım oğlumda farklı oluyor

Back