evet canım yurtdışındayım,o yüzden 3 aydır ne usg ye girdim,ne nst ne açıklık ne de çatı muayenesi...stresimin çoğu da bebeğim hakkında bişey bilememek,tek bildiğim kız olacağı...eliyle karnımı elleyip tahmini ağırlık söylüyor,suyu normal diyor,şaka gibi...
en azından senin doktorun sana bişeyler diyordur,nasıl bi yol izleyecek onları falan merak ediyorum...
burda kimsem yok,yengem türkiyede bir ay önce doğum yaptı,yanında hem kendi annesi hem benim annem vardı,geçen anneme dedimki keşke buraya gelmen kolay olsa,yanımda kalırdın bir ay dedim,manevi destek için,yengen salmazki dedi,benim bebek ne olacak der dedi
seni çok iyi anlıyorum yani...
her işi gücü ben yapıyorum,el bebek gül bebek bakıyorum ona diyor,çayına kadar eline veriyorum bardağı elinden alıyorum diyorki bebeğin kırkı çıkacak neredeyse,abim bile demiş bize böyle bakmıyordun diye...çok üzüldüm o an...burda anneleriyle beraber olanları kıskanmıyor değilim hani...kendi annem ama senin dediğin gibi bizim durumda...annem de çok üzülüyor bu duruma ama yapacak bişey yok...ben de o üzülmesin diye artık iyi gitmeyen ruh durumuma iyi diyorum...
inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız da bu günleri unuturuz canım..