• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok cnm benim ağrı gitti batma var sol kasıkta

maşallah bebişine cnm
ben de geçn hafta gidişimde sancı çıkmışı az dahana sezeryana alacktı serumdan sonra geçmişi şükür dün gecede bsyağı vardı ama uçmuş gitmiş şimdi :)
benim sol yada sağda değil tam orta kısımdan aşağı inen batma oluyor şimdi geçtiğine göre seninki de yalancı sancı canm
günü geldiğinde doğar annesi vakti geldiğinde doğurmak istemesen bile doğar o:1: sen de yeni olmuşsun çatı muayenesini benim doktorumda 39 sonunda yapıyo

canım inşallah Allah gönlüne göre verir.benim doktor muayene bazen doğumu tetikliyo dedi ondan son haftaya bırakıyomuş.sendemi normal doğum düşünüyosun.
ben de normal düşünüyorum bakalım hayırlısı ne ise o olasun
2900gr olmusuz. Ve artık iyice yerleşmiş yakın zamanda olur dedi.
maşallah sağ salim gelsin inşallah benimki de beklemez dedi doktorum gününü bakalım ne zaman gelecek
dün geceden bu yana sancım var,5 dakikadan daha kısa sürelerle,damla damla kanamam var,sabah doktora gittik,o kadar saate rağmen sadece 1 cm açılma olmuş...istersen burda bekle istersen evde dediler,doğum bugün olacakmış ama kaç saattir neden bu açılma sadece 1 cm...çok acı çekiyorum,nasıl arttırabilirim bu açılmayı...eve geldim daha rahat olsun diye,ağrı kesici içirdiler,iki üç saate tekrar gideceğiz,ama ne yapmalıyım hemen ilerlesin diye

hareket et yürü filan daha da artar zaten hastanede de yürütüyorlar çabuk ilelesin diye

dün geceden bu yana sancım var,5 dakikadan daha kısa sürelerle,damla damla kanamam var,sabah doktora gittik,o kadar saate rağmen sadece 1 cm açılma olmuş...istersen burda bekle istersen evde dediler,doğum bugün olacakmış ama kaç saattir neden bu açılma sadece 1 cm...çok acı çekiyorum,nasıl arttırabilirim bu açılmayı...eve geldim daha rahat olsun diye,ağrı kesici içirdiler,iki üç saate tekrar gideceğiz,ama ne yapmalıyım hemen ilerlesin diye

He bende seni merak ettim cnm doğurdun mu diye ben sezeyan olduğum için bilmiyorum cnm inşallah hayırlısıyla açılmn olur

ben de gidip yatayım biraz kızlar belim ağrıyor hastaneye gidip geldim yoruldum herhalde

benim sol yada sağda değil tam orta kısımdan aşağı inen batma oluyor şimdi geçtiğine göre seninki de yalancı sancı canm
ben de normal düşünüyorum bakalım hayırlısı ne ise o olasun

maşallah sağ salim gelsin inşallah benimki de beklemez dedi doktorum gününü bakalım ne zaman gelecek

hareket et yürü filan daha da artar zaten hastanede de yürütüyorlar çabuk ilelesin diye

evt dediğin gibi yalancı sancı gliba

He bende seni merak ettim cnm doğurdun mu diye ben sezeyan olduğum için bilmiyorum cnm inşallah hayırlısıyla açılmn olur

canım bugün doğarmış ama yavaş ilerliyor,o kadar sancıya en az 4 cm açılma bekliyordum,nefesim kesiliyor resmen,akşama kadar sürmesinnnn :43:

bol hareket et bence dayanabildiğin
sıcak duşlar al
bide çömelme pozisyonunda dur

evet canım yurtdışındayım,o yüzden 3 aydır ne usg ye girdim,ne nst ne açıklık ne de çatı muayenesi...stresimin çoğu da bebeğim hakkında bişey bilememek,tek bildiğim kız olacağı...eliyle karnımı elleyip tahmini ağırlık söylüyor,suyu normal diyor,şaka gibi...
en azından senin doktorun sana bişeyler diyordur,nasıl bi yol izleyecek onları falan merak ediyorum...
burda kimsem yok,yengem türkiyede bir ay önce doğum yaptı,yanında hem kendi annesi hem benim annem vardı,geçen anneme dedimki keşke buraya gelmen kolay olsa,yanımda kalırdın bir ay dedim,manevi destek için,yengen salmazki dedi,benim bebek ne olacak der dedi :25: seni çok iyi anlıyorum yani...
her işi gücü ben yapıyorum,el bebek gül bebek bakıyorum ona diyor,çayına kadar eline veriyorum bardağı elinden alıyorum diyorki bebeğin kırkı çıkacak neredeyse,abim bile demiş bize böyle bakmıyordun diye...çok üzüldüm o an...burda anneleriyle beraber olanları kıskanmıyor değilim hani...kendi annem ama senin dediğin gibi bizim durumda...annem de çok üzülüyor bu duruma ama yapacak bişey yok...ben de o üzülmesin diye artık iyi gitmeyen ruh durumuma iyi diyorum...
inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız da bu günleri unuturuz canım..

Canim benim seni cok iyi anliyorum yurtdisinin modern gibi gorunen ilkel sartlari ve ailenin yoklugu bir yandan bende annem gelsin cok isterdim lakin esim oogrenci maddi sikintilar yuzunden annemi getirtemedim burda arkadaslarimin dogumuna anne babalari birlikte geldi hemde 2 ayligina varya kiz rahatina bakiyor.Sans kismetimiz boyle ne yapalim sen allaha dua o bize ve diger butun arkadaslara yardimci olsun tek ve gercek yardim rabbimin yardimidir bozma moralini bebeginle olacaginiz kucuk ailenizi dusun mutlu ol

ıyı geceler cnm bişey sorcam senın oğluş bu hafta az kılo almıştı sanırım 600 grmla gerı donuş yaptı ne yaptın bu arada
evet canım minnakım beni üzmedi almıştı kiloları:1: bakalım bu hafta ne kadar almış ben az kilo aldığını görünce hiç sevmediğim halde pekmez yemeye başladım süte iki kaşık koyup içtim her sabah gece de süt ve muz, kahvaltıda da peynire bolca öğlen de mutlaka yoğurda yer verdim canım :8:

evet canım minnakım beni üzmedi almıştı kiloları:1: bakalım bu hafta ne kadar almış ben az kilo aldığını görünce hiç sevmediğim halde pekmez yemeye başladım süte iki kaşık koyup içtim her sabah gece de süt ve muz, kahvaltıda da peynire bolca öğlen de mutlaka yoğurda yer verdim canım :8:

Ya bende bebğim kilo alsın istiyoum ama pkmez gibi şeyler yersem mide yanmm daha da artar mı acaba bu yanmadan doğru düzgün meyve bile yiyemiyorum zaten

Merhaba arkadaslar,
Herkes iyidir insallsh. Gecmise faldan bakamadım. Bir ara okurum.
Kahvaltı ettik. Sonrada bir kac islerini halledeceğim.
Bu arada daha halılarımı yıkamaya vermeliyim. Esim de halisiz evi sevmiyor diretiyir simdi verme diye.
Ay birde bununla uğraşıyorum.
Doğumdan once birde temizlikcilerin gelirse tamamdir.

galiba ben ekim annesi olacam 40. haftamı doldurduğum gün 28 eylül ama bu gün 30 eylül hiç sancım yok kahvereng akıntım var sadece bide adet sancısı gibi ara ara kasılmalarım :) dua edelim birbirimize hayırlısını versin hakkımızda yüce rabbim

Hadi masallah son halkaya girdin beni bir heyecan basti vallahi :) Bak canim bol ayetel kursi oku,esin sirtina bol bol masaj yapsin bide yuru hatta yapabiliyorsan evi falan topla hareket olsun kafan dagilsin ilk cocuk bende acemice biseyler yaziyorum evde cekmen en rahati bana evde kal dediler sanci durumunda insallah dayanilir ve kalirim :) Dualarimiz seninle rabbim bir avazda kurtulmayi nasip etsin hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

Merhaba arkadaslar,
Herkes iyidir insallsh. Gecmise faldan bakamadım. Bir ara okurum.
Kahvaltı ettik. Sonrada bir kac islerini halledeceğim.
Bu arada daha halılarımı yıkamaya vermeliyim. Esim de halisiz evi sevmiyor diretiyir simdi verme diye.
Ay birde bununla uğraşıyorum.
Doğumdan once birde temizlikcilerin gelirse tamamdir.
bende bu hafta halılarım vericem kısmetse eşim ver dedi evet banada temizlikçi gelecek çarşamba bir doktora gideyimde ona göre çağırıcam
37+4teyim canım
Beimde 37+3 bugün geçen hafta 2.750 ydi kilosu
bende mide yanması yapmadı canım dene derim çok işe yaradı bebişim bir haftada 600 gr aldı maşallah :nazar::emir_bebek:
bir haftada 600 gr maşallah cnm denmkte yarar var

Son düzenleme:
Back