• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım şimdi lavabodan geldim bildiğin kırmızı kan geldi çok az,bulantım oldu kusacaktım,sancı da sadece belimde.eşim uyuyor,dakika tutacam çok dayanamazsam uyandıracam,ağrı eşiğim yüksektir o yüzden belki hissetmiyorum ama aşırı midembulanıyor

canım kan geldiyse sakın bekleme, hemen doktora gidin bence... çok ciddiyim. endişelenecek birşey yok ama artık profesynellerin kontrolünde olmalısın. inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın :nazar::nazar::emir_bebek:

Canım şimdi lavabodan geldim bildiğin kırmızı kan geldi çok az,bulantım oldu kusacaktım,sancı da sadece belimde.eşim uyuyor,dakika tutacam çok dayanamazsam uyandıracam,ağrı eşiğim yüksektir o yüzden belki hissetmiyorum ama aşırı midembulanıyor

Cnm kan geldiyse eşini uyandır bence
benimde midem bulanıyor bende gidip bakıyorum ama kan filan yok

Anladım cnm gerçi benimde apandist ameliyatım bir laparaskopi bir de sezeyanım var ondan da risk göüyorlar bir de benim ilki tüp bebek bu kez de dondurulmuş embriyo

Ağrı artmadı ama aynen devam
dün yarım saat 1 saat arası filan yürümüşümdür çok ta değil birkç eksiğimi tamamlamak için ama avm de iki büklüm yürüyodum o zamn karnım ağrıyodu şimdi kasıklaıma indi ağrı

ne güzel annesi, bir şekilde evlat sahibi olabiliyorsun çok şükür. en ufak risk bile olsa sezeryanı kabul ederim, hiç sorun değil. bir de doğum sancısı gibi olmuyor :1::1:
senin minnak hazır herhalde artık. ikincisi kız mı erkek mi?

ne güzel annesi, bir şekilde evlat sahibi olabiliyorsun çok şükür. en ufak risk bile olsa sezeryanı kabul ederim, hiç sorun değil. bir de doğum sancısı gibi olmuyor :1::1:
senin minnak hazır herhalde artık. ikincisi kız mı erkek mi?

çok şükür ALlh isteyen herkese nasip etsin Erkek cnm

canım kan geldiyse sakın bekleme, hemen doktora gidin bence... çok ciddiyim. endişelenecek birşey yok ama artık profesynellerin kontrolünde olmalısın. inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın :nazar::nazar::emir_bebek:

Cnm kan geldiyse eşini uyandır bence
benimde midem bulanıyor bende gidip bakıyorum ama kan filan yok

kızlar ben çıkıyorum,dua edin olur mu,ALS canım inş seninki sancı değildir de sezeryan gününü bekler,benim bildiğin on dakikada bir akrnım da toplanmaya başladı,etrafı biraz toplayıp 5 dakikaya inince eşimi uyandıracam...hepinize iyi geceler...

çok şükür ALlh isteyen herkese nasip etsin Erkek cnm

İnşallah hayırlısıylada kucağımıza almayı nasip etsin bu arada

amin canım, bnimki de erkek :)

kızlar ben çıkıyorum,dua edin olur mu,ALS canım inş seninki sancı değildir de sezeryan gününü bekler,benim bildiğin on dakikada bir akrnım da toplanmaya başladı,etrafı biraz toplayıp 5 dakikaya inince eşimi uyandıracam...hepinize iyi geceler...

hadi canım hayırlısıyla bir avazda doğurursun inşallah. çok oyalanma bence, güzel haberlerini bekliyoruzzz :emir_bebek::nazar:

Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm

Geceler ayrı sorun gündüzler ayrı sorunnnnnn, son günlerin tadını çıkaranlar nasıl başarıyolar bize de anlatsınnnnnnnn :14:
Gündüzleri bitkinlik, ağrı sancı, bulantııııı.. Geceleri yine ağrı sancı yanmaaaaaaaa.. Zaten sağa sola dönememekten put gibi olduk... Boğazıma kadar yanıyorum yaa, ne şurup fayda ediyo ne başka bişey, gelde sinir olmaa :95: :95: :95:

eveeet bugun gunlerden 30 eylul.sezeryan gunum,sbh namazinda suyumda geldi ustelik, biraz heyecanliyim ama sakinim :) hic yuzunu gormedigim tanimadigim ama aylardir beden diliyle iletisim kurdugum bir erkekle, nasil oldugunu hic tahmin bile edemedigim bir ortamda bizi bulusturacaklar.ilk gorusmeden sonra onu ozel odaya sut icmeye davet edecegim. esim benden daha heyecanli cunku oda sonradan aramiza katilacak tanismak icin, artik onada suslu cikolatalarimdan ismarlarim ;) hersey yolunda gider insallah. simdilik bes kurus parasi ustune giyecek kiyafeti bile yok esim ben seve seve ona sponsor olurum dedi :) neyse simdi hazirlaniyorum, mavi kiyafetler secmisler bana :) tmm artik gidip su kucuk adamla tanisip sonrada butun aileyle tanistirma merasimine gecelim;) dua edin bana!!! sans dileyin :P

eveeet bugun gunlerden 30 eylul.sezeryan gunum,sbh namazinda suyumda geldi ustelik, biraz heyecanliyim ama sakinim :) hic yuzunu gormedigim tanimadigim ama aylardir beden diliyle iletisim kurdugum bir erkekle, nasil oldugunu hic tahmin bile edemedigim bir ortamda bizi bulusturacaklar.ilk gorusmeden sonra onu ozel odaya sut icmeye davet edecegim. esim benden daha heyecanli cunku oda sonradan aramiza katilacak tanismak icin, artik onada suslu cikolatalarimdan ismarlarim ;) hersey yolunda gider insallah. simdilik bes kurus parasi ustune giyecek kiyafeti bile yok esim ben seve seve ona sponsor olurum dedi :) neyse simdi hazirlaniyorum, mavi kiyafetler secmisler bana :) tmm artik gidip su kucuk adamla tanisip sonrada butun aileyle tanistirma merasimine gecelim;) dua edin bana!!! sans dileyin :P

ay ne kadar güzel yazmışsın :nazar: üstelik nekadar şanslısın ki belirlediğiniz sezeryan tarihine bebeğin de onay vermiş :9:
inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın :emir_bebek::nazar:

Geceler ayrı sorun gündüzler ayrı sorunnnnnn, son günlerin tadını çıkaranlar nasıl başarıyolar bize de anlatsınnnnnnnn :14:
Gündüzleri bitkinlik, ağrı sancı, bulantııııı.. Geceleri yine ağrı sancı yanmaaaaaaaa.. Zaten sağa sola dönememekten put gibi olduk... Boğazıma kadar yanıyorum yaa, ne şurup fayda ediyo ne başka bişey, gelde sinir olmaa :95: :95: :95:

canım senle aramızda birkaç gün var, ben de aynı durumdayım. sürekli gaviscon ve talcid içiyorum midem için. ağrılarım ise azaldı son günlerde.
benim bir de uyku problemim var. sabahlara kadar oturuyorum. gündüz de az uyuyorum. bu da baş ağrısı yapıyor...

canım senle aramızda birkaç gün var, ben de aynı durumdayım. sürekli gaviscon ve talcid içiyorum midem için. ağrılarım ise azaldı son günlerde.
benim bir de uyku problemim var. sabahlara kadar oturuyorum. gündüz de az uyuyorum. bu da baş ağrısı yapıyor...

canim evet aramiz az insallah. Senin gobek inmeye basladi mi? Ben anlayamaiyorum cunku benim hep buyu kisim gobek deligi ve altinda toplanmisti. Uyku problemi bende de 10 gundur var. Bende gece cok asiri terleme var epey oldu 1 aydir. Havalar serin olmasina ragmen. Burun tikanikligi, bebek bi yana yaslaninca nefes darligi, arada kasik agrisi hepsi var. El parmaklarim sis bir de. ooo var da var :(
Bide her pelviste agri bebegin yerlestigini mi gosterir? Her yerlesme gobek dusmesi mi yoksa dusme sonra mi oluyor? daha oncesinde caprazdi benimki bizde ultrason olmayinca bilmiyorum suan nasil.

Son düzenleme:

çok duygulandım, ağlayarak okudum yazdıklarını, Rabbim bi anda hayırlıısyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsın bebegını Allah, hepinize sağlık sıhhat versin inşAllah.

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey