2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ılgılı ya eşimde cok sevıyo hemen bızı soruyo sohbet edıyo bırcok soru soruyorum gecıstırmeden cvp verıyo çok tatlı bır bayan

bıde cnm bişey soylıycem ınş normal doğdugumuzda hastanede olur yoksa gelemeyebılır cunku konuştumda nobetcıysem gelırım dedı baskada bışey demedı
valla kuzum biz sorduk hani acil bi durum yada doğum anında napmamız gerek size naıl ulaşırız felan die geldiğinizde bilgi verirsiniz beni çağırırlar dedi

valla kuzum biz sorduk hani acil bi durum yada doğum anında napmamız gerek size naıl ulaşırız felan die geldiğinizde bilgi verirsiniz beni çağırırlar dedi

ayy bılemedım ama gelırmıkı acaba bana da oyle dedı ve sunuda soyledı bana ulaşırlar ama gelırmı onu bılemıycem bu gıttıgımde sorayım bakalım kesın cvp ne olur cunku benı motıve edıyo

ılgılı ya eşimde cok sevıyo hemen bızı soruyo sohbet edıyo bırcok soru soruyorum gecıstırmeden cvp verıyo çok tatlı bır bayan
aynen aynen bazen ben abarttığımı düşünüyorum o kadar çok soruyorum ki eşim de benden kalır değil o benden daha meraklı benim aklıma bile gelmeyen şeyleri soruyo ama hiç üşenmeden sıkılmadan hepsine cevap veriyo deiğin gibi girdiğimiz zaman sohbet ediyo ilgili yani biz de memnunuz

ayy bılemedım ama gelırmıkı acaba bana da oyle dedı ve sunuda soyledı bana ulaşırlar ama gelırmı onu bılemıycem bu gıttıgımde sorayım bakalım kesın cvp ne olur cunku benı motıve edıyo
o zamn dua edelim de minnaklar gündüz gelsinler canım ancak o şekilde garantileriz dr u

valla dr bulamıycam dıye nerdeyse sezeryan olmaya nıyetlendım çok cıddıyım ya gıcık bı dr a denk gelsek ne yapcam en azından nazımız geçıyo allahım yardım etsın bızlere
amin canım inşallah bir sorun çıkmaz ya Allah hayırlı doğumlar nasib etsin bakalım hakkımızda hayırlısı belki sezeryan olur mecbur gelir dr

evet sezeryana mecbur gelır cunku tarıhı kendı belırlıyo
oğluşum 4 kilo olursa sezeryan ı göze alırım valla canım ama başka bir durumda içim rahat etmeye etmeye girerim çünkü normal istiyorum ama bakalım nasıl olcak düşün düşün kafayı bozdum ben de valla bu doğum yüzünden bi belli olsaydı rahat etseydik

cnm 4 kılo olsada normal olursun ama bazı şeylerı goze almalısın dıkışın falan çok olur anladınmım ne demek ıstedıgımı bunları goze alcaksan yap derım sonuçta beş kılo bıle normal doğuran var ama azcık zorlanır gıbıme gelıyo hanı oyle dıyolar

tabi öyle canım zaten hani çatı dar felan olur da mecbur kalırsam die dedim yoksa ben de istiyorum normal yapmayı benim ablam yeğenimi 3.900 gr normal doğurdu

iyi geceler arkadslarr,,benim artık gecem gündüzüm yok,,kızımı 28 eylül sabah 8 de dünyaya getirdim,,sezaryen oldum spınal oldum,,genelden iyi ağrılarım oluyor ama ilaçlarla idare ediosun,,yine biraz stres yaşadım,kaynanadan dolayı,,nese,,bugün çıktım yani 29 unda 30 uda benim doğum günüm kızımla aramda 2 gün var,olrsa aynı gün yazdırmayı düşünüorum,,şuan emzirme olyını yeni çözdük,,maaşşallahh kızım güçlü emio göğüs uçlarım ağrıor,,sütümün gelmesi geç olduu,,nese sonunda doğurdum doğurcam derken geçti bittii..herşey bebeğinizi görünce bitiyor korkmayın,,kızımın adıda eylül..darısı sizlere...allah hepinizin yardımcısı olsun,,kızım uyuyorken azcık kestirim bende)

ne guzel cnm yavrun yanında artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…