• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy o ihtimli hiç düşünmek istemiyorum sevgim inan çok korkuyorum ondan ya öncesi ya sonrası olsun rezil oluruz vallha:18:

aynen cnm benımde aklıma gelmıyo değil hanı aman gelmesınler gerçekten gelırlerse ne olcak zaten tırsagım başka dr gelse ınan bana sezeryandan bıle vazgecebılırım o derece

:72:
iyi geceler arkadslarr,,benim artık gecem gündüzüm yok,,kızımı 28 eylül sabah 8 de dünyaya getirdim,,sezaryen oldum spınal oldum,,genelden iyi ağrılarım oluyor ama ilaçlarla idare ediosun,,yine biraz stres yaşadım,kaynanadan dolayı,,nese,,bugün çıktım yani 29 unda 30 uda benim doğum günüm kızımla aramda 2 gün var,olrsa aynı gün yazdırmayı düşünüorum,,şuan emzirme olyını yeni çözdük,,maaşşallahh kızım güçlü emio göğüs uçlarım ağrıor,,sütümün gelmesi geç olduu,,nese sonunda doğurdum doğurcam derken geçti bittii..herşey bebeğinizi görünce bitiyor korkmayın,,kızımın adıda eylül..darısı sizlere...allah hepinizin yardımcısı olsun,,kızım uyuyorken azcık kestirim bende;))
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..kaynanan gene n yptı çok merak ettim
:)

iyi geceler arkadslarr,,benim artık gecem gündüzüm yok,,kızımı 28 eylül sabah 8 de dünyaya getirdim,,sezaryen oldum spınal oldum,,genelden iyi ağrılarım oluyor ama ilaçlarla idare ediosun,,yine biraz stres yaşadım,kaynanadan dolayı,,nese,,bugün çıktım yani 29 unda 30 uda benim doğum günüm kızımla aramda 2 gün var,olrsa aynı gün yazdırmayı düşünüorum,,şuan emzirme olyını yeni çözdük,,maaşşallahh kızım güçlü emio göğüs uçlarım ağrıor,,sütümün gelmesi geç olduu,,nese sonunda doğurdum doğurcam derken geçti bittii..herşey bebeğinizi görünce bitiyor korkmayın,,kızımın adıda eylül..darısı sizlere...allah hepinizin yardımcısı olsun,,kızım uyuyorken azcık kestirim bende;))
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun ne güzel almışsın yavrunu kucağına darısı başımıza kayınvalideni de takma kafana şu an kendin ve bebişe odaklan

kizlar bir sey soracagim kiz/erkek farkeder mi bilmiyorum ama bebeklerin tulum icin kilotlu corap giydiren/giydirecek var mi?
ben aldım canım biraz soğuyunca lazım olacak giydiririz minnaklara oyy yerim ben onları totolarını bacaklarını yaa:16:
aynen cnm benımde aklıma gelmıyo değil hanı aman gelmesınler gerçekten gelırlerse ne olcak zaten tırsagım başka dr gelse ınan bana sezeryandan bıle vazgecebılırım o derece
:1::1: doğurmaktan vazgeçtim dr um yoksa ben de yokum diyip kaçıyomuşsun hastaneden :1::1:

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadaşım

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadaşım
ohh ohh maşallah bu gidişle ekime hamiş kalmicak galiba :nazar::1:

gene uyuyamadık yuvarlana yuvarlana geldim yataktan kızlar benim bebeğe gece bişey oluyo tepiniyo ressmen ya gündüz tık yok gece coşuyo doğuncada böyle olursa çok çekecez desene benim yarın kalıyo 9 gün

bu havalarda düşünmüyorum ama hava iyice soğuduğunda neden olmasın...

vallaha çok sıcak tutabilir bencede...ya benim doğum 10 ekm bizim site kalorifer ekim sonu yanmayabaşlayacak burda havalar soğudu valla naapcaz ufo alacaz artık bebiş üşümesin diye

vallaha çok sıcak tutabilir bencede...ya benim doğum 10 ekm bizim site kalorifer ekim sonu yanmayabaşlayacak burda havalar soğudu valla naapcaz ufo alacaz artık bebiş üşümesin diye

merkezi sistem çok kötü yaaa...
ufo işe yarar... bir de yeni doğan için kilotlu çoraba ihtiyaç olmayabilir. battaniyelere sarıyorsun sonuçta. asıl hareketlendiği anlarda gerek kalabilir ama bizim bebişler yaza hareketlenecek :1::1:

Kızlar şaka maka derken benim paşa geliyor herhalde...:52::52:
sabaha kadar dayanmaya çalışıyorum..dayanabilirsem tabi...sancılar sıklaştı...
:18::18:

gene uyuyamadık yuvarlana yuvarlana geldim yataktan kızlar benim bebeğe gece bişey oluyo tepiniyo ressmen ya gündüz tık yok gece coşuyo doğuncada böyle olursa çok çekecez desene benim yarın kalıyo 9 gün
:1: kıs bende yuvarlanıyom yataktan anca öyle kalkabiliyom
kız ekim dediğin bir gün sonrası :1:
ayy doğru ya benim devreler yandi canım :37::27:
guldurdun benı kendımı oyle hayal ettım :1::1:
ayy evet yaa ben de ne güldüm gece gece inşallah doğuma da güle güle girer güle güle çıkarız :9:

bebek icin oda sicakligini 16-20 arasinda onerdiler bugunku gebelik kursunda. cok sicak da nefes sorunu ve yeni dogana iyi olmuyormus. ben 16 da usurum hos suan terden uyuyamiyrum ama:(

Back