• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyy ciddi misin serabım kıs doğuruyon mu sahi sahi :52::52:

ilk defa bu kadar sancılar şidddetlendi canım....aralıklı geliyor..bakalım gitmedim dr.ye annem gidersek orada daha kötü olursun dei hastane yakın..suyumm falam gelmedi ..saat 12 de başlayan sancılarım var sadece...çok sıktım kendimi 2 ye kadar eşimi uyandırmayayım.. sabah saat 8 buçukta randevum var..

ilk defa bu kadar sancılar şidddetlendi canım....aralıklı geliyor..bakalım gitmedim dr.ye annem gidersek orada daha kötü olursun dei hastane yakın..suyumm falam gelmedi ..saat 12 de başlayan sancılarım var sadece...çok sıktım kendimi 2 ye kadar eşimi uyandırmayayım.. sabah saat 8 buçukta randevum var..
hadi hayırlısı kuzum inşallah çok çekmeden alırsın bebişini kucağına tabi yalancı sancı değilse

belden ve kasıklardan ağrı vuruyor canım..artı birde mide bulantısı var...

bu yalancıysa gerçeğini düşünemiyorum...:52::52::52:

duşa girdin mi canım? arttı mı ağrıların?

benim doktor, ağrı belden başladığı an hastaneye geleceksin dedi. yerinde olsam evde oyalanmazdım. hele ki 12 den beri diyorsun :18::18: hayırlısıyla bebeiğini alırsın kucağına inşallah

duşa girdin mi canım? arttı mı ağrıların?

benim doktor, ağrı belden başladığı an hastaneye geleceksin dedi. yerinde olsam evde oyalanmazdım. hele ki 12 den beri diyorsun :18::18: hayırlısıyla bebeiğini alırsın kucağına inşallah

girdim canım önce hafifledi sonra tekrardan başladı....

kizlar gobek asagiya indi diyorlar ya o hemen dogum yapacgin anlamina mi gelir? Ben 35+2 yim pelvik bolgemde agri hisediyorum bebek yerlesti mi acaba?

kizlar gobek asagiya indi diyorlar ya o hemen dogum yapacgin anlamina mi gelir? Ben 35+2 yim pelvik bolgemde agri hisediyorum bebek yerlesti mi acaba?

doğuma 4 hafta kala göbek aşağıya inermiş canım. doğumun yaklaştığının belirtisi...
bebek yerleşmiş olabilir. seninle aramızda 4 gün var ben de aynı durumdayım :52:

Kızlar çok ağrım var adet olsckmş gibi uyuyamıyorum haftaya sezeryanımdı bekliyorum bakalım çokta midem bulnıyor

Son düzenleme:
Kızlar çok ağrım var adet olsckmş gibi uyuyamıyorum haftaya sezeryanımdı bekliyorum bakalım çokta midem bulnıyor

kasılma ve belden gelen ağrı var mı canım? duş al istersen, yalancı sancı ise rahatlatır. eğer üşüttüysen de kasıkların ağrıyabilir. hayırlısı inşallah

Kızlar bu nişan nasıl bişeydir,az önce lavaboya gittim peçetede çoook açık pembemsi bi akıntım vardı ama çook açık yani emin olamadım ki,kesinlikle akıntı her zamankinden farklıydı ama tam pembe de değildi,bi de öğleden bu yana sanki hep büyük tuvaletim var gibi bi his var,acaba o nişan mıydı,nişansa doğum ne zaman olur ki...

Back