aman deyim sezinim gelen de kaçmasın zorla geliyolar nazlana nazlana biliyosun kuzu uyku fakiri olduk vallaaynen sebıcık annem uyudu kocişte uyudu benımde ılk defa uykum geldı ytsam kesın uyuyamam az daha gelmesı bekleyım yatıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman deyim sezinim gelen de kaçmasın zorla geliyolar nazlana nazlana biliyosun kuzu uyku fakiri olduk vallaaynen sebıcık annem uyudu kocişte uyudu benımde ılk defa uykum geldı ytsam kesın uyuyamam az daha gelmesı bekleyım yatıcam
ahhh canım ahhhyemek yapmaaya üşenen ben saat 23:30 civarı kalkıp kurabiye yaptım yedin mi desen yok bi tane yedim eşim tepsinin yarısını yedi nasıl makbule geçti aşkım ohh mis gibi olmuş diyo bide
kızlar hani şu göğüs ucu masajı doğumu tetikliyor deniyor ya,bilgisi olan var mı,nasıl uygulanıyor,kaç dk falan,benim bebeşin geleceği yok denesem mi acaba :26:
evet tatlım aynen benim yüzüm felan şişmedi de yine de değişiklik oldu tabi hamişlikten sonra dediğin gibi doğum yaptıktan sonra fotoğraflarda bu halde ggörünmek istemiyorum sonuçta ömür boyu saklanacak bakımlı olalım dimi amabende koydum canım azcık renk gelsın ogun fotolarda nasıl cıkıcaz ya benım arkadaşım 28 haftalık hamle kız dogurucak ama bı guzelleştı eskısınden daha canlı cıldı benım kırpıklerım uzundur ama yuzum gozum oyle şişkionlar bıle kısa duruyolar artık
canım seninle dr larımız aynıydı haftada bir gitmeye başladın mı sen doğum şekliniz felan belli oldu mu?
doğrudur canım hele de hamile hamile insanın olan hevesi de gidiyoya ben oldum olası mutfak işlerini sevmiyorum. o yüzden benim için pek iç açıcı değil
canım ben okumuştum bunu. önce ılık haflu ile göğüslerinize pres yapın, sonra aynen emzirir gibi 15 dk boyunca uçlara doğru masaj yapın ve uçları da uyarın yazıyordu. bu okuduğum güvenli bir kaynaktandı ama neresi hatırlamıyorum.
ancak bir rivayete göre doğum sancısını keskinleştirip arttırıyormuş. bilmiyorum ama sonra pişman olmayasın :18::18:
canım bende hiç sancı yok,azıcık olsa sevinecem yani o derece...sağol paylaşımın için,deneyecem bakalım
bılmemkı canım evet yle dıyorlar ama bak nap bılıyomusun duşta göğsune sıcak suuu tut uyarıyomuş göğsu benım gogsumden sut gelıyodu hemsıre uyarılmasn dedı erken dogum belırtısı dedı dusta falan sıcak su tutma dedı sende ta tersı sıcak suyla ov masaj yap
doğrudur canım hele de hamile hamile insanın olan hevesi de gidiyo
iyi geceler kuzum tatlı rüyalarrrhaklısın sebıcım ben yatıyorum sızlerede ıyı gecelr
hayrırlı haberlerle yarın gune baaşlayalım inş.
ben de haftada bir gitmeye başladım sorduk biz doğum şklini felan ama 38. haftada bakıcam çatı müsait mi bebek gelişimi normal doğuma müsait mi ona göre karar vericez dedi bakalım artık hayırlısı çarşamba yine gidicezevet haftada bır gıtmeye başladım ama daha tam konuşamadım ben sordum dr sadece normal yapabılırmıyım dıye o da yorum yaptı geçenlerde tekrar gıttım tam konuşacaktımkı ameliyata gırmış haftaya tekrar gıtcem oylece konuscam yoksa dr kendılıgınden konuşmadı
canım bebişi beklesen... yakındır gelir zaten az daha sabır :18::18:
iyi geceler kuzum tatlı rüyalarrr
ben de haftada bir gitmeye başladım sorduk biz doğum şklini felan ama 38. haftada bakıcam çatı müsait mi bebek gelişimi normal doğuma müsait mi ona göre karar vericez dedi bakalım artık hayırlısı çarşamba yine gidicez
bi yanım öyle diyor canım,sonuçta allah bi doğum tarihi belirlemiştir,kimse değiştiremez onu,ama bi yanım hep korku içinde,ben yurtdışındayım,ultrasona girmiyorum,nst yok,bebeğimin hareketleri çok azaldı,onun sağlığından çok endişeliyim,doğsa gözümün önünde olsa,sanki bişey yapmazsam huzursuz oluyorum...kaç gündür dokunsan ağlayacam hep...
yok canım özel telefonunu veremiyomş istedim yoksa ama her hastaya verirsem benim hastaneden çkmamam lazım o zaman eşim beni eve almaz boşar vlla dedi bi yerdede haklı gerçi ama siz hastaneden bana ulaşabilirsiniz dedi acil bir durum olursa da beni çağırtırsınız hemen gelirim dedihımm benıde daha catı muayenesı yapmadı belkı haftaya yapar ozaman konuşuruz bıde bışey sorcam acıl durumda dr nasıl ulaşıyosun hastanedenmı yoksa özel tlf nunu verdımı
yok canım özel telefonunu veremiyomş istedim yoksa ama her hastaya verirsem benim hastaneden çkmamam lazım o zaman eşim beni eve almaz boşar vlla dedi bi yerdede haklı gerçi ama siz hastaneden bana ulaşabilirsiniz dedi acil bir durum olursa da beni çağırtırsınız hemen gelirim dedi
yok canım özel telefonunu veremiyomş istedim yoksa ama her hastaya verirsem benim hastaneden çkmamam lazım o zaman eşim beni eve almaz boşar vlla dedi bi yerdede haklı gerçi ama siz hastaneden bana ulaşabilirsiniz dedi acil bir durum olursa da beni çağırtırsınız hemen gelirim dedi
öyle canım zaten geçen kızı hastaydı soğuk almıştı sanırım hastaneye getirmişti muayeneye çok iyi bir anne aynı zamanda gördüğüm kadarıyla o yüzden bizi iyi anlıyo söyledim bunu ona zaten evet dedi bebeğiniz 1 gr eksik alsa ne düşündüğünüzü anlayabiliyorum onlar bizim için çok değerli dedizırt pırt aranırsa haklı ama bı yerde bız hastalarda haklıyız bazen ıhtıyac oluyo bende sordum verıyormusunuz dıye yok dedı hastaneden ulasırsınız bana bıde kuçuk bı bebegı varmış ondan dolayı eşim istemıyo dedı ne yapalım dogumumuza gırsınde o yetr