• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya elı ayagı duz sağlıklıca doğsunlar Allahım uzun ömur verdıkçe hep bız bakıcaz şimdılık ılk onlar baksa nolur dımı ama:1:
kız acele etmesın dursun durdugu yerde ben een cok 40. haftamda doğurmak ıstemiştim hpe bebelerın erkenden sezeryanla alınması bana mantıksız gelıyo hep

yok kız bence de dursun yerinde de, gelişimi 2 hafta önde. :nazar: hatta kafası 40 haftayı doldurmuş. doktorum artık hazır olduğunu söyledi ama bebişimden işaret bekliyoruz dünyaya gelmek istediğine dair :49: şuan 3400gr paşam :nazar::nazar:

Son düzenleme:
yok kız bence de dursun yerinde de, gelişimi 2 hafta önde. :nazar: hatta kafası 40 haftayı doldurmuş. doktorum artık hazır olduğunu söyledi ama bebişimden işaret bekliyoruz dünyaya gelmek istediğine dair :49: şuan 3400gr paşam :nazar::nazar:

oh maşallah cannım neyle besledın tosun paşayı sezeryan olucan gunu beellı dğil mi

nezman toparlanıcaz bız lohusa sendromu mu nasılkı daha mı cırkın hıssedıcez bılemedım hep aynı kıyafetler gıyıyorum evde kalem falan suruyorum ama fark eden yok şişlikten nefes almak bıle bazen zorr oluyo
doğum yapanlar yazsın ya kendıleerını nasıl hıssedıyorlar

ah yerım ben onları ne yaapcan kız çirkınlşmemişsin daha ne istersın ben burda bı arkadaşla face arkadşıyım aradakı farkı kendısı gordu ve soyledı:1::1::1::1::1:

sağol tatlım aynen öyle bende çarşamba gıdıcem bı kaş bıyık bı fön bu bakımsız saçlar nasıl olacaksa yarı ya kadar başka renk:16: aya kendımı pek bı bakımsız hıssedıyorum kızlar ben ya nasıl toparlancam kızım doguncada onun la ılgılenmekten nasıl olcak bu durum acıkcası hoşlanmıyorumda eşim toplu sacı bıle sevmez benı ama benım kafa heep tepeden kıvırıp kıvırıp toka takıyom offffffffffffffff

Bende sürekli tepede toplu saçlarla ve aynı kıyaftlerle dılaşıyorum :(((saçlarım yarıya kadar siyah yarısı sarı:))) iyixe çingene saçına döndü :))) doğumdan sonra hemen boyatcam diyorum ama bebişle badıl gideceksen kuaföre:((( bide fotocu tuttum bu halimke nadıl çıkcsm bakalım:))) benimde temizlikçinin kızı gelmişti yanında fotoları fördü benide ilk defa görüyor sen önceden baya güzelmişsin abka dedi:37:üzülsem mi sevinsen mi bilemedim:53:

oh maşallah cannım neyle besledın tosun paşayı sezeryan olucan gunu beellı dğil mi

maaşallah kılosu bayagı ıyı

saolun kızlar :16: protein ağırlıklı beslendim. hergün mutlaka et, yumurta peynir vb yedim.
zaten anne - baba olarak da yapılı insanlarız. doktorum "sizden de ufak tefek bir şey beklemiyordum" diyor :9::9:

sezeryan tarihi blli değil, çünkü henz 36. haftada... 38. hafta bayram olduğu için o hafta sezeryan olmuyor. 39. haftaya da bekleyebileceği kesin değil. dolayısıyla doktorum bayramdan önce veya bayramdan sonra diye tarih veremiyor. gidişata bakacak. ayrıca dediğim gibi doktorum bebeğin hazır olduğunu görmek istiyor ve ondan bir işaret bekliyor (nişan gelmesi, su gelmesi vb gibi). o karar versin diyor ki böylesi daha çok hoşuma gitti açıkçası. :16:

aman doğumdan sonta tekrar guzelleşiriz az kaldı yeterkı bebişlerimiz saglıcakla gelsın evet bu durumdan bende hoşnut değilim ama ne yapalım bu halımle makyaj bıle içimden gelmıyo hep topuz hep topuz

aman doğumdan sonta tekrar guzelleşiriz az kaldı yeterkı bebişlerimiz saglıcakla gelsın evet bu durumdan bende hoşnut değilim ama ne yapalım bu halımle makyaj bıle içimden gelmıyo hep topuz hep topuz
canım seninle dr larımız aynıydı haftada bir gitmeye başladın mı sen doğum şekliniz felan belli oldu mu?

ay aynennnn anım sankı makyaz değiştriyomu yoooooooo maksat bı kalem surmek işte
az kaldı dıye bende kendımı avutuyorumya:1:

Bende sürekli tepede toplu saçlarla ve aynı kıyaftlerle dılaşıyorum :(((saçlarım yarıya kadar siyah yarısı sarı:))) iyixe çingene saçına döndü :))) doğumdan sonra hemen boyatcam diyorum ama bebişle badıl gideceksen kuaföre:((( bide fotocu tuttum bu halimke nadıl çıkcsm bakalım:))) benimde temizlikçinin kızı gelmişti yanında fotoları fördü benide ilk defa görüyor sen önceden baya güzelmişsin abka dedi:37:üzülsem mi sevinsen mi bilemedim:53:

bende oyle dıyorum ama mesela uyku saatı nasıl olcak o ara gıdıp nasıl yaptrcaz uslu bebelerımız olursa hallederız de onlara baglı ama 40 na kadar muhahkkak olmalı 40 da mevlut yapıcam boyle salkım sacak nereye kadar dımı ama :1:

kızlar hani şu göğüs ucu masajı doğumu tetikliyor deniyor ya,bilgisi olan var mı,nasıl uygulanıyor,kaç dk falan,benim bebeşin geleceği yok denesem mi acaba :26:

geçen gece 3te uyanıp can sıkıntısından poğaça yapmıştım :1::1: benim fikirlerim pek iç açıcı gelmeyebilir :14:
ahhh canım ahhhyemek yapmaaya üşenen ben saat 23:30 civarı kalkıp kurabiye yaptım yedin mi desen yok bi tane yedim eşim tepsinin yarısını yedi nasıl makbule geçti aşkım ohh mis gibi olmuş diyo bide :9:

valla tatlım ben hastane çantama ilk makyaj malzemelerimi koydum :1:

bende koydum canım azcık renk gelsın ogun fotolarda nasıl cıkıcaz ya benım arkadaşım 28 haftalık hamle kız dogurucak ama bı guzelleştı eskısınden daha canlı cıldı benım kırpıklerım uzundur ama yuzum gozum oyle şişkionlar bıle kısa duruyolar artık:1::1::1::1::1::1:

kızlar hani şu göğüs ucu masajı doğumu tetikliyor deniyor ya,bilgisi olan var mı,nasıl uygulanıyor,kaç dk falan,benim bebeşin geleceği yok denesem mi acaba :26:

canım ben okumuştum bunu. önce ılık haflu ile göğüslerinize pres yapın, sonra aynen emzirir gibi 15 dk boyunca uçlara doğru masaj yapın ve uçları da uyarın yazıyordu. bu okuduğum güvenli bir kaynaktandı ama neresi hatırlamıyorum.
ancak bir rivayete göre doğum sancısını keskinleştirip arttırıyormuş. bilmiyorum ama sonra pişman olmayasın :18::18:

Back