Kızlar hafta sonu doğuran olmadı galiba. Sezeryanlar genelde hafta ici yapıldığından.
evet Cnm tansiyonum 14-16 arası çıkıyor
birde mide bulantilari var nefes darlığı
hep vardı Cnm ana şu aralar arttı
perşembe zulucum Allah nasıp ederse
sen nasıılsınn bı ara hastanede dıye okudum sannkı
cok gecmıs olsn canım inş cıddı bısey degıldr benm ramaznda 14 faln cıktı 1 2 kere nefes darlıgı panıkleyınce oluyo allah yardımcımz olsun hayırlısıyla bı dogursak
kızlar siz de karnınızın üst tarafına dokununca acı hissediyor musunuz...ağrı değil acı,yani sanki yırtılacakmış gibi,sanki içten bıçakla kesmişler gibi bir acı,benim hafif dokunsam bile acı var,sadece üst tarafında ama,göbek deliğinin yukarı kısmı,karnım o kadar gerginki,sizde de oluyor mu...
bende var canım dokununca bile acıyo bende aylardır var o acı
benimde öyle oluyo hatta bazen yanma gibi hissediyorum o acıyı
bendede var cnm sen 40 haftalık olmuşsun senin daha çok olması normal tabi bebişler büyüyüp daraltıyolar
ya bide sanki idrarın varmış gibimisin hep vajinanaçılmış gibi bendeöylede
kızlar bende aylardır var o acı...
aynen hep hep idrarım var ama enfeksiyon değilmiş.
bende var canım dokununca bile acıyo bende aylardır var o acı
benimde öyle oluyo hatta bazen yanma gibi hissediyorum o acıyı
bendede var cnm sen 40 haftalık olmuşsun senin daha çok olması normal tabi bebişler büyüyüp daraltıyolar
selam kızlar, nasılsınız bakalım?
iki gündür girmedim hiç, bana bişeyler oldu.. eve sığamaz oldum
atıyorum kendimi sokağa valla, şansım varki hala mahalle ve komşu kültürünün olduğu bi yerdeyim.. vakit geçiyo akşama kadar ama akşam yine aynıyım içim sıkılıyo bunalıyo... duvarlar üzerime üzerime geliyo... nolcak böyle
yarın yşne doktora gitcem, sadece nst için.. bakalım nasıl çıkcak..
bu arada ilk defa dün gece uyuyamadım ağrıdankaburgalarım ağrıdı ne yan yatabildim ne sırtüstü.. ağrıların geç başlamasına şükrediyorum ben de napıyım, burdaki bazı arkadaşların çoktaaan başlamştı ağrıları, Allah yardımcımız olsun
amin Cnm bakalım dr ne diyecek
seziiiin, ne kaldı ki perşembeye! ay çok heyecanlı. adaşım geliyorr
kız kalmadı bişey yaaaaaaaaaa gelıyo adaşınnn heyecan dorukta nasıl olacak ılk onu gorecegım anı merak edıyorum ılk esımın gorecegı anı merak edıyorum ben onu goremıcem ama artık catlıcam canım ya ınan ellerım ayaklarım şiş uyusuk annem tanıyamadı bugun benı nolmuşun dıye
bana da bugün burnun şişmiş dediler. bakıyorum bakıyorum aynıetrafımdakiler de bir an önce doğurayım istiyor
ay inan ben de en çok karşılaşma anımızı merak ediyorum. eşime dedim, sezeryan olacağım için benden önce tanışacak oğlumla, ama bebeği bana getirdiklerinde videomuzu çekecek
ben epidural olacagım için ben gorucem ılkay bak suan nasıl heyecanlandım
kız nasıl bı duygu bu ya benım burnum şişşşşşşşşş dudaklar oyle burnum kırmızı birde
ben epidural olacagım için ben gorucem ılkay bak suan nasıl heyecanlandım
kız nasıl bı duygu bu ya benım burnum şişşşşşşşşş dudaklar oyle burnum kırmızı birde
Slm kızlar sezin gözün aydın anneciğin gelmiş benimkide iki haftadır tanımda bana bakıyor ibsan yanlarında olunca çok rahat ediyor:))) vbim bugün 20 lik dişin ağrımaya başladu inş saha kötü olmaz(( yarın kuaföre gircem eee artık heran hazırlıklu olmak lazım:)))
ne güzel, ben eşimi kıskanıyorum vallabana kalana kadar herkes görecek zten... aman sağlıklı sıhhatli olsun da, ben sonra da görürüm
geçen hafta bnm erken doğuma da,r çok belirtim vardı ama geçti. belki de ben evham yaptım.haftasonu evi d tmizlememizle beraber hazırım artık. bebişimiz gelebilir
Aynen benimde burnum şiş yüzüm sivilce dolu ve kıpkırmızı(( kendimi çok çirkin hissediyorummmmmmm ((
sağol tatlım aynen öyle bende çarşamba gıdıcem bı kaş bıyık bı fön bu bakımsız saçlar nasıl olacaksa yarı ya kadar başka renkaya kendımı pek bı bakımsız hıssedıyorum kızlar ben ya nasıl toparlancam kızım doguncada onun la ılgılenmekten nasıl olcak bu durum acıkcası hoşlanmıyorumda eşim toplu sacı bıle sevmez benı ama benım kafa heep tepeden kıvırıp kıvırıp toka takıyom offffffffffffffff
Aynen benimde burnum şiş yüzüm sivilce dolu ve kıpkırmızı(( kendimi çok çirkin hissediyorummmmmmm ((
kız bebek annenn güzelliğini alır, erkek bebek güzelleştirir derler (hamilelikte)..
kızlar kız bebeğe hamilesiniz, hamilelikte çirkinleştiniz. hamilelik sonrası zaten birşey yapmanıza gerek kalmadan güzelleşeceksiniz
sıkmayın canınızı. oğlum beni güzelleştirdi, doğumdan sonra ne yapsam ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?