• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar, nasılsınız bakalım? :3:
iki gündür girmedim hiç, bana bişeyler oldu.. eve sığamaz oldum:50:
atıyorum kendimi sokağa valla, şansım varki hala mahalle ve komşu kültürünün olduğu bi yerdeyim.. vakit geçiyo akşama kadar ama akşam yine aynıyım içim sıkılıyo bunalıyo... duvarlar üzerime üzerime geliyo... nolcak böyle:31:
yarın yşne doktora gitcem, sadece nst için.. bakalım nasıl çıkcak..
bu arada ilk defa dün gece uyuyamadım ağrıdan:14: kaburgalarım ağrıdı ne yan yatabildim ne sırtüstü.. ağrıların geç başlamasına şükrediyorum ben de napıyım, burdaki bazı arkadaşların çoktaaan başlamştı ağrıları, Allah yardımcımız olsun:5:

kızlar siz de karnınızın üst tarafına dokununca acı hissediyor musunuz...ağrı değil acı,yani sanki yırtılacakmış gibi,sanki içten bıçakla kesmişler gibi bir acı,benim hafif dokunsam bile acı var,sadece üst tarafında ama,göbek deliğinin yukarı kısmı,karnım o kadar gerginki,sizde de oluyor mu...

kızlar siz de karnınızın üst tarafına dokununca acı hissediyor musunuz...ağrı değil acı,yani sanki yırtılacakmış gibi,sanki içten bıçakla kesmişler gibi bir acı,benim hafif dokunsam bile acı var,sadece üst tarafında ama,göbek deliğinin yukarı kısmı,karnım o kadar gerginki,sizde de oluyor mu...

bende var canım dokununca bile acıyo bende aylardır var o acı

benimde öyle oluyo hatta bazen yanma gibi hissediyorum o acıyı

bendede var cnm sen 40 haftalık olmuşsun senin daha çok olması normal tabi bebişler büyüyüp daraltıyolar

kızlar ben gene geldm bugun guzel gectı pıknıge gıttk kızımı parka götürdk aksamda annemler caya geldıler artk doguma gelcz dıyolar kociş uyudu bende bı bakıym dedım noldu ne bıttı

zulluuuuu tansıyon ve nefes darlıgndan yarın kontrolm var demıssn tansıynn kac cıkıyo bıde nefes darlıgı süeklı mı var merak ettm

Selam kizlar ben geldiim gecen cuma dogum yaptim ama cok bitik durumdayim.3 gündür hastanedeydik yavrum sarilik geciriyor :( 1 gün isik altinda durdu cok zor gecti onu öyle görmek inanin cok kötüydü.suan ciktik sarilik degeri düsmüs biraz ama yarin tekrar bakacaklar dua edin teyzeleri yavrum iyi olsun.birde oglum 3200gr dogdu suan 3030 gr cok takiyorum kafama bu kiloyu sanki hic almiyor gibi herseyi minicik en kücük elbiseler bile bol geliyor.nasil kilo alcak bilmiyorum fazla emmiyorda.anlicaniz cok sikintili geciyor günlerim.kocacimda yanimda yok :(( hersey üst üste geliyor sanki ne olur dua edin kizlar ve tavsiyelerinize ihtiyacim var hem sarilik hemde kilo alimi icin ;) hepinizi öpüyorum kendime geldigimde takip edecegim sizi söz ;)

Canım hic üzülme çünkü bu olanlar cok normal. Bizim akrabanın bebegi 1 ay once doğdu ve onun da sarılık vardı. Belli sure sonra geçiyor. Bebeklerin cogunda olurmuş zaten. Bebeklerin doğduktan sonra kilo kaybetmeleri de cok normal çünkü suyun içindeydiler duşun ve vucutları onları atıyor.

Back