valla biz tercihte bulunucaz ama gelrise tabi de bitlis muş daha sakinmiş diğer yerlere göre oraları seçeriz gibi
hımm hayırlısı olsun bıtlıste ıyı dıyorlar ama egm için uygunmu onu bılemıycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla biz tercihte bulunucaz ama gelrise tabi de bitlis muş daha sakinmiş diğer yerlere göre oraları seçeriz gibi
hımm hayırlısı olsun bıtlıste ıyı dıyorlar ama egm için uygunmu onu bılemıycem
eh işte diğer yerlerden iyi biz oraları seçmesek daha kötü yerler gelir canım bunlardan iyisi için de torpil lazım o da bizde yok bari idare eder bir yer seçelim dedik siz memur musunuz orda
cnm benım eşim burda askeri personel
sizde bizden geri kalır değilmişsiniz zor işler ya egm askeriye allah kolaylık versin hepsine de
hataylı olan benim eşim![]()
oralardada yemek çok vardır
var cnm sağolsunlar yaparlar hep amaben çorluda olduğum için tadamıyorum binevi iyi oluyor kilo problemi yaşarım orda olsam![]()
İyi akşamlar herkesee![]()
O zaman sana iyi akşamlarkımsecıkler yokkı
Napıyorsunuz bakalım? Ben bugün yorucu gün geçirdim,yazlığa gittik ama 1 saat mesafedeydi burdan,biraz risk aldık ama kışlıklarımız ordaydı gitmek zorundaydık napalım..Şu doğum tarihlerimizi bir bilseydikksagol cnm bak sansına çogaldı![]()
Napıyorsunuz bakalım? Ben bugün yorucu gün geçirdim,yazlığa gittik ama 1 saat mesafedeydi burdan,biraz risk aldık ama kışlıklarımız ordaydı gitmek zorundaydık napalım..Şu doğum tarihlerimizi bir bilseydikk![]()
Napıyorsunuz bakalım? Ben bugün yorucu gün geçirdim,yazlığa gittik ama 1 saat mesafedeydi burdan,biraz risk aldık ama kışlıklarımız ordaydı gitmek zorundaydık napalım..Şu doğum tarihlerimizi bir bilseydikk![]()
Hastanemden uzaklaştık diye tedirgin oldum ama neyse ki geldik..Bu arada geçen gün ağdadan sonra ağdacım genital bölgemde biyeri baya kanattıevet cnm bende merak ediyorum ne zaman doğcak dıye pıtırcıklar
Hastanemden uzaklaştık diye tedirgin oldum ama neyse ki geldik..Bu arada geçen gün ağdadan sonra ağdacım genital bölgemde biyeri baya kanattıİki gündür bitti sayılır ama günlük pedimde pembemsi bir kan gördüm bugün ve akıntılarım baya çoğaldı..bu da doğumun habercisi olabilir mi?..:26: Önümüzdeki hafta bnm için doğum daha da yaklaştı diye düşünüyorum..
O mu değil mi bilemiyorum işte..:26:akıntı bendede bayagı var eee doğum yaklaşıyo akıntıda fezlalaşıyo pembemsı kan agdacın yuzundenmı oldu