- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
olmazmı kuzumm çok fenaaa
dün beni geri yolladılar die suratım asık geldim eve
kızımı vermediniz der gibi
hep hayırlısı diorumm bakalım günü var demkki
tatlım benim bu 3. bebiş sanki ilkmiş gibi
büyük kızımda sancıyı fazla hisstmiyodum bile çok az adet sancıydı hemen gittik aldılar
oğlumdada suyum fazlaydı suyum geldii onuda öle aldılar doğdu
buda dedim aynıı 5dk arayla geliyo sancım ama olmadıkismet
öyle vallaay parmaklarında oynatıyorlar resmen doğmadan bizleri...kız ben burada bu kadar heyecan yaptıysam seni düşünemiyorum..
benimde bişi kalmamış..bakalım pazartesi randevumuz var...sezeryana karar kılarsa doktorumuz bizde günümüzü alacağız...
hoşbuldum canım =) nasılsın, bebişinle herşey yolunda mı ?
yok canım ben hissediyorum bilmiyorumbizim bebişler akıllıdır bekletmezler anneyikız kısmı biraz nazlı olur ya onun için uğraşıyodur seninle
bebişin hareketleri kanala inince hissedilmez diyolarda onun için sordum cnm sağol :)
9 cm açıklık mııne güsel yaa, geçen kızlardan biri daha yazmış 8 cm açıklıkla gitmiş hastaneye.. Allah bizlerede kolay doğumlar nasib etsin inşallah
hoşbuldum canım =) nasılsın, bebişinle herşey yolunda mı ?
kuzum zaten o korkuyla gittim evde doğumayım dieekız derler ya üçüncüyü evde doğururmuşsun..tecrübeden dolayı...şimdi senin minnak hastaneye gitmeden evde pırtlıyomuş
kuzum zaten o korkuyla gittim evde doğumayım diee
benm diğerleride normal bide 3. acılma çabuk gelişirmiş
korktum hemen acılırda evde pırtlatırım die
ayy karnım taş kesiliyoobakalım nezaman sıklaşacak
benimde annecim gelcek dün öle hstaneye gittimi duyunca duramamış kızım hemen geliyorum dio
valla uykusuzum canım başka bir sıkıntı yok...bebişte napsın yediği önünde yemediği arkasında..anasını sömürüp duruyo...
bugün anneannemiz yola çıkıyo...accık da heyecan var...
:18::18::18::18::18:aman de kızzzkordonu kim kescek kız...evde doğurursan...
Biz şimdi doktor teyzemizin kapisindayiz birazdan oğlumuzu görecegiz
oh oh küçük tosuncuk o
valla uykusuzum canım başka bir sıkıntı yok...bebişte napsın yediği önünde yemediği arkasında..anasını sömürüp duruyo...
bugün anneannemiz yola çıkıyo...accık da heyecan var...
normal doğum isteyipte açıklığa imrenmicek yoktur sanırım ahh ahhhyok canım ben hissediyorum bilmiyorum
onların nazlarını yerim bennn
bende şaşırdım o acıklığa imrendimaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş bir avazda
öle vallaoh oh küçük tosuncuk ogözünaydın cnm, annen tam zamanında geliyo, bol bol hasret giderirsiniz =)
normal doğum isteyipte açıklığa imrenmicek yoktur sanırım ahh ahhh
aminn cnm hayırlısı olsun hepimizin hakkında =)
Biz kahvaltıya gidiyoruz canlar, sonra işimiz olmazsa geliriz
annesini,n paşası napıyomuş bakalım
Biz şimdi doktor teyzemizin kapisindayiz birazdan oğlumuzu görecegiz
benimde annecim gelcek dün öle hstaneye gittimi duyunca duramamış kızım hemen geliyorum dio
Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin (amin)
:18::18::18::18::18:aman de kızzzinş evde pırtlatmam
suyum selim gelirse koşarım hemencik
öle oluyo zaten canım sende ne varsa fazla görmeye başlıyosunIstanbuldaki tüm kadınlar hamile sanırım daha giremedim doktorun yanına beklemedeyiz
oh oh küçük tosuncuk ogözünaydın cnm, annen tam zamanında geliyo, bol bol hasret giderirsiniz =)
ahh canımm az kaldıı öle rüyalara sonben bazen evde pırtlattığımı görüyoum rüyamda..o yüzden geceleri gözümü kapatamıyorum yien aynı rüyayı görürsem diye...
ahh canımm az kaldıı öle rüyalara son
çok düşünüyoruz kuzum nasıl olcak nasıl biticek
Rabbim kurtarsın canım cümlemizimis kokulu yavrulamıza saglıcakla kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?