2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
olmazmı kuzumm çok fenaaa:52::52::52:
dün beni geri yolladılar die suratım asık geldim eve:27::27:
kızımı vermediniz der gibi:9::9::9:
hep hayırlısı diorumm bakalım günü var demkki:6:
tatlım benim bu 3. bebiş sanki ilkmiş gibi:16::16::16:
büyük kızımda sancıyı fazla hisstmiyodum bile çok az adet sancıydı hemen gittik aldılar:27:
oğlumdada suyum fazlaydı suyum geldii onuda öle aldılar doğdu:6:
buda dedim aynıı 5dk arayla geliyo sancım ama olmadı:9::9::9:kismet:52::52::52::52:

kız derler ya üçüncüyü evde doğururmuşsun..tecrübeden dolayı...şimdi senin minnak hastaneye gitmeden evde pırtlıyomuş :60::60:

ay parmaklarında oynatıyorlar resmen doğmadan bizleri...kız ben burada bu kadar heyecan yaptıysam seni düşünemiyorum..:52::52:
benimde bişi kalmamış..bakalım pazartesi randevumuz var...sezeryana karar kılarsa doktorumuz bizde günümüzü alacağız...:52::52:
öyle valla:52: diorum gel sen bak senin totona totona nasıl vurcam:9::9:
bende fenayımm kuzumm heycan halt safhadA:52::52:
hayırlısı olsun tatlım inşş hakkında nsıl doğum yapmak varsa :52:öle kurtarsın Rabbi,m:16::16::16::16:

bizim bebişler akıllıdır bekletmezler anneyi :16: kız kısmı biraz nazlı olur ya onun için uğraşıyodur seninle :9:
bebişin hareketleri kanala inince hissedilmez diyolarda onun için sordum cnm sağol :)
9 cm açıklık mıı :53: ne güsel yaa, geçen kızlardan biri daha yazmış 8 cm açıklıkla gitmiş hastaneye.. Allah bizlerede kolay doğumlar nasib etsin inşallah :16:

hoşbuldum canım =) nasılsın, bebişinle herşey yolunda mı ?
yok canım ben hissediyorum bilmiyorum:6:
onların nazlarını yerim bennn:16::16:
bende şaşırdım o acıklığa imrendim:31:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş bir avazda:16::16::16:

kız derler ya üçüncüyü evde doğururmuşsun..tecrübeden dolayı...şimdi senin minnak hastaneye gitmeden evde pırtlıyomuş :60::60:
kuzum zaten o korkuyla gittim evde doğumayım diee:9::9::9:
benm diğerleride normal bide 3. acılma çabuk gelişirmiş:52:
korktum hemen acılırda evde pırtlatırım die:53::53:
ayy karnım taş kesiliyoo:52::52: bakalım nezaman sıklaşacak:27:

kuzum zaten o korkuyla gittim evde doğumayım diee:9::9::9:
benm diğerleride normal bide 3. acılma çabuk gelişirmiş:52:
korktum hemen acılırda evde pırtlatırım die:53::53:
ayy karnım taş kesiliyoo:52::52: bakalım nezaman sıklaşacak:27:

kordonu kim kescek kız...evde doğurursan...:52:

valla uykusuzum canım başka bir sıkıntı yok...bebişte napsın yediği önünde yemediği arkasında..anasını sömürüp duruyo...:27::27:

bugün anneannemiz yola çıkıyo...accık da heyecan var...
:52::52::52::52:
benimde annecim gelcek dün öle hstaneye gittimi duyunca duramamış kızım hemen geliyorum dio:16::16:
Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin (amin):16::16:

valla uykusuzum canım başka bir sıkıntı yok...bebişte napsın yediği önünde yemediği arkasında..anasını sömürüp duruyo...:27::27:

bugün anneannemiz yola çıkıyo...accık da heyecan var...
:52::52::52::52:
oh oh küçük tosuncuk o :9: gözünaydın cnm, annen tam zamanında geliyo, bol bol hasret giderirsiniz =)
yok canım ben hissediyorum bilmiyorum:6:
onların nazlarını yerim bennn:16::16:
bende şaşırdım o acıklığa imrendim:31:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş bir avazda:16::16::16:
normal doğum isteyipte açıklığa imrenmicek yoktur sanırım ahh ahhh :16:
aminn cnm hayırlısı olsun hepimizin hakkında =)

Biz kahvaltıya gidiyoruz canlar, sonra işimiz olmazsa geliriz :54:

oh oh küçük tosuncuk o :9: gözünaydın cnm, annen tam zamanında geliyo, bol bol hasret giderirsiniz =)

normal doğum isteyipte açıklığa imrenmicek yoktur sanırım ahh ahhh :16:
aminn cnm hayırlısı olsun hepimizin hakkında =)

Biz kahvaltıya gidiyoruz canlar, sonra işimiz olmazsa geliriz :54:
öle valla:6::6:
afiyet olsun canımm:emir_bebek::emir_bebek:güle güle:3:

benimde annecim gelcek dün öle hstaneye gittimi duyunca duramamış kızım hemen geliyorum dio:16::16:
Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin (amin):16::16:

amin canım ...eşim annemi her aradığında bu oğlan senden önce gelecek anne dedi durdu...bakalım anneannemizi dinleyip gelmesini bekleyecek mi?

ben bazen evde pırtlattığımı görüyoum rüyamda..o yüzden geceleri gözümü kapatamıyorum yien aynı rüyayı görürsem diye...
ahh canımm az kaldıı öle rüyalara son:27:
çok düşünüyoruz kuzum nasıl olcak nasıl biticek :6:
Rabbim kurtarsın canım cümlemizi:16::16::16:mis kokulu yavrulamıza saglıcakla kavuştursun:16::16::16:

Back