2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar vajinama 1-2 sn lik inceden bir sanci girip cikiyor cok duzenli aralıklarla degil ama korkmalı miyim? Yoksa bunlar artik normal mı? Aksilik doktorum haftasonu il dısında iyice evham yaptım:((((( bir de hani bu açıklığa bakıyor ya doktorlar nst de belli oluyor mu?

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
:ssz:6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu-77
günaydın herkese,
zullu özellikle sana bakmaya girdim kız adın listeye eklenmişmi diye:1:
geçmişi okuyamadım, nasıldı kontrol? ne dedi doktor

27-graize
28-nlgm

kızlar bana dua edin de evladım ve ben sağlıklı olaraak kolaylıkla doğuruyum artık:16:

uykular kaçar oldu:26:[/QUOTE]

Hayatim takip edemiyorum sayfayi pek ama ben hep sen once dourursun gibime geliyordu .. Masallah Ekim anneleri erkenden kavusmuslar bebeklerine, seninki akilli Ekimi bekliyor annesi son bir hafta sonu gecirsin annecim diyor gelcek ins saglikla ..
Allah dogan bebeklere saglikla uzun omurler versin, bizlerede hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun ins kolaylikla ..:16::nazar:

Günaydın kızlar doğum yapanlar bebişlerini güle güle büyütsün:16::16:

Doğuma gidiceklerinde Rabbim yardımcısı olsun:16:

Dün başıma neler geldi sancım vardı 5 dk arayla geliyodu düzenli:4:
belimden bacaklarıma vuruyodu agrı bide bebek toplanıyodu kasılıyordum böle devam etti:31:

dedim hıh kızım geliyo şükür. bir heyecanla biraz bekledim iyce sıklaşsın die:31:

hastaneye gittik kızıma kavuşma heyecanıyla alttan bakıldı nts girdim ultrason derken:6:

dr demesinmi 2cm acıklıgın var sancında yeni başlamışş şimdi sen evine git evinde iyce sancını cek öyle gel dedi:53::53::53:

buralarda madur olma dedi saolsun iyi dedi ama ben tuhaf oldum gidipte geri gelmekten kardeşlerimi aramıştım bana okuyun die:6:ama olmadı sancım devam ediyo bakalım iyice sıklaşıp beni ağlatana kadar evde bekliycem bi yandan iyi oldu diorum hastane köşesinde madur olmadan eviimde cekim öle gidim ama çok heyecan yapmıştım kızıma kavuşmak için .benim kız şimdiden annesiyle oyun oynuyo:52::52::52::52::52:herşeyde vardır bir hayır.Rabbim doğum bekleyen tüm arakadaşlarımızı bir avazda kurtarsınn(AMİN)

Günaydın kızlarrr, güzel bi haftasonu geçirmek dileğiyle...
Geçmişte bikaç sayfaya bakabildim,
Yeni doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah :16:
Bugün doğuma gidecek olan arkadaşlarında Allah yardımcıları olsun, sağ salim kavuşsunlar inşallah :16:

belimden bacaklarıma vuruyodu agrı bide bebek toplanıyodu kasılıyordum böle devam etti:31:

dedim hıh kızım geliyo şükür. bir heyecanla biraz bekledim iyce sıklaşsın die:31:

hastaneye gittik kızıma kavuşma heyecanıyla alttan bakıldı nts girdim ultrason derken:6:

dr demesinmi 2cm acıklıgın var sancında yeni başlamışş şimdi sen evine git evinde iyce sancını cek öyle gel dedi:53::53::53:

buralarda madur olma dedi saolsun iyi dedi ama ben tuhaf oldum gidipte geri gelmekten kardeşlerimi aramıştım bana okuyun die:6:ama olmadı sancım devam ediyo bakalım iyice sıklaşıp beni ağlatana kadar evde bekliycem bi yandan iyi oldu diorum hastane köşesinde madur olmadan eviimde cekim öle gidim ama çok heyecan yapmıştım kızıma kavuşmak için .benim kız şimdiden annesiyle oyun oynuyo:52::52::52::52::52:herşeyde vardır bir hayır.Rabbim doğum bekleyen tüm arakadaşlarımızı bir avazda kurtarsınn(AMİN)
ayyy çok güzell kızın gelmek üzere yaniiii :16: Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun inşallah canım :16: Doktorlar 4 cm.den sonra yatış yapıyolar genelde, o yüzden yollamıştır senide.. Şuan şiddeti nasıl ? dayanılmıcak gibi değil sanırım.
sancınında her zaman belden kasıklara inmesi gerekmiyo o zaman, benim dün akşam sancım vardı yine epey bi sürdü sonra uyumuşum, biraz önce yine vardı, bakalım bnm ufaklık ne kadar beklicek. çarşamba günüde 60lara varan sancım çıktı nst de ama ben hiç acı çekmemiştim. hayırlısı diyorum artık, sanırım benimde sonum geliyo :1:

benımkı ben 2 ayylıktım gıttıgınde marttı pazar sabah yanımda inş. anne gıbısı varmı ben kendım yemek yaptysam yedım yapamadıysam peynır ekmek yedım bır tabak gelmedı kaynanamdan o yuzden annemın değerını evlenınce daha bı anladım

ben geçen sene en son kurban bayramında gttim canım...zaten oradan geldim kürtaj oldum..15 tatilde de kardeşlerim geldi gidemedim..yaz tatilinde de doktorum izin vermedi gidemedim...gayganamın hakkını yiyemem..yemek yapar getirir...ama anne gibisi yok kim ne derse desin...

Olursa normal olur ama olmazsa da olmaz canim. Takma bu kadar kafaya. Ha biz istiyoruz ve denemeye niyetliyiz, ama olmazsa da olmaz. Ama hersey normal giderse de neden olmasin. Ama hayirlisi olsun de sende.

bakalım canım pazartesi akla kara ortaya çıkacak...ama ben yavaştan kendimi sezeryana alıştırıyorum...bebeğin kilosu 10 gün önce fazlaydı...bu şekilde giderse dr normal seni çok zorlar dedi..bakalım pazartesi ne çıkacak benim sıpanın kilosu...

ayyy çok güzell kızın gelmek üzere yaniiii :16: Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun inşallah canım :16: Doktorlar 4 cm.den sonra yatış yapıyolar genelde, o yüzden yollamıştır senide.. Şuan şiddeti nasıl ? dayanılmıcak gibi değil sanırım.
sancınında her zaman belden kasıklara inmesi gerekmiyo o zaman, benim dün akşam sancım vardı yine epey bi sürdü sonra uyumuşum, biraz önce yine vardı, bakalım bnm ufaklık ne kadar beklicek. çarşamba günüde 60lara varan sancım çıktı nst de ama ben hiç acı çekmemiştim. hayırlısı diyorum artık, sanırım benimde sonum geliyo :1:
evet canım benim fıstık gelmek üzere inş:emir_bebek::emir_bebek:
Amin canımm Rabbim cümlemizi kavuştursun:16::16:
demekki dedigin gibi 2 cmden hemen doğmaz korkma dedi:9::9:
ben gelmek istemeyince napim hemen doğsun istedim:27::27:
sancım devam ediyo tatlım ama öle esip geçiyo hemen beklemkteyim bakalım:31::31:
zaten bi kaç gündür vardı sancım dünde öle olunca dedim oldu geliyo:9::9:
benim salı dr gittimde 100lerde cıktı sancım :27:
şuan kasılıyorum yine:52::52:

anammmmm geliyo bir bebik daha desene...ay siz doğurdukça ben burada strese girer oldum....kendimde nasıl olurum bilemiyorum..:52:

:3::3::3::3::3:Günaydın herkese:3::3::3::3::3:
Günaydın canım hoşgeldinnnn =)
evet canım benim fıstık gelmek üzere inş:emir_bebek::emir_bebek:
Amin canımm Rabbim cümlemizi kavuştursun:16::16:
demekki dedigin gibi 2 cmden hemen doğmaz korkma dedi:9::9:
ben gelmek istemeyince napim hemen doğsun istedim:27::27:
sancım devam ediyo tatlım ama öle esip geçiyo hemen beklemkteyim bakalım:31::31:
zaten bi kaç gündür vardı sancım dünde öle olunca dedim oldu geliyo:9::9:
benim salı dr gittimde 100lerde cıktı sancım :27:
şuan kasılıyorum yine:52::52:
ayy çok heyecanlı yaaa, sanki ben yaşıyorum gibiii :1: insan sabırsızlandıkça beklemek zor geliyo, şuanki durumunu çok iyi anlıyorum kiiiiiiiiii ben daha şimdiden sancılarımı dinliyorum, nişan geldimi diye habire kontrol ediyorum, sancım olduğunda mutlu oluyorum düşün artık :1: senin açılman var ve bebişin eli kulağında, geldi gelecek, o apayrı bi duygu yaaa :16: bu sancı ve kasılmalar olduğunda da bebiş halen hareketine devam edebiliyo mu ? ay ne meraklıyım yaa :1: bilgisayar başında sancı çekiyosun ondan sanırım :))

anammmmm geliyo bir bebik daha desene...ay siz doğurdukça ben burada strese girer oldum....kendimde nasıl olurum bilemiyorum..:52:
inşş gelir benim kızz anasıyla oynuyo:9::9:şimdiden sıpa:27:
kuzumm valla heyecan doruktaa hepimiz aynıyızz:52::52:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn:16::16::16:
dün hastanede bebişleri gördüm nasıl ağlıyolardı:16::16:
Rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsınn inşş:29:
seni,nde bişi kalmamış serapcım:46::46::46:

Günaydın canım hoşgeldinnnn =)

ayy çok heyecanlı yaaa, sanki ben yaşıyorum gibiii :1: insan sabırsızlandıkça beklemek zor geliyo, şuanki durumunu çok iyi anlıyorum kiiiiiiiiii ben daha şimdiden sancılarımı dinliyorum, nişan geldimi diye habire kontrol ediyorum, sancım olduğunda mutlu oluyorum düşün artık :1: senin açılman var ve bebişin eli kulağında, geldi gelecek, o apayrı bi duygu yaaa :16: bu sancı ve kasılmalar olduğunda da bebiş halen hareketine devam edebiliyo mu ? ay ne meraklıyım yaa :1: bilgisayar başında sancı çekiyosun ondan sanırım :))
tatlım hepimizde aynı duygula içindeyizz:16::16:
gerçekten insan sona yaklaştıkça sabrı kalmıyoo:52::52:
inş annecini fazla bekletmezz benim kardeşim doğuma die gitmiş 1 ay sonra doğurmuş:53::53:
evet canım bebişin hareketleri devam ediyo bi yere toplanıyo sonra tekmeye devam:9::9:
benim bi arkadaşım evde sancıyı çekmişş aynıydık günlemniz. hastaneye gittignde 9 cm acıklıgı olmuş:53::53::53:
hemencik çatala almışlar helal olsun kıza:52::52:çarşamba doğum yaptı daha yeni:27::27:

inşş gelir benim kızz anasıyla oynuyo:9::9:şimdiden sıpa:27:
kuzumm valla heyecan doruktaa hepimiz aynıyızz:52::52:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn:16::16::16:
dün hastanede bebişleri gördüm nasıl ağlıyolardı:16::16:
Rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsınn inşş:29:
seni,nde bişi kalmamış serapcım:46::46::46:

ay parmaklarında oynatıyorlar resmen doğmadan bizleri...kız ben burada bu kadar heyecan yaptıysam seni düşünemiyorum..:52::52:
benimde bişi kalmamış..bakalım pazartesi randevumuz var...sezeryana karar kılarsa doktorumuz bizde günümüzü alacağız...:52::52:

ay heyecan var mı heyecan...:52::52::52:
olmazmı kuzumm çok fenaaa:52::52::52:
dün beni geri yolladılar die suratım asık geldim eve:27::27:
kızımı vermediniz der gibi:9::9::9:
hep hayırlısı diorumm bakalım günü var demkki:6:
tatlım benim bu 3. bebiş sanki ilkmiş gibi:16::16::16:
büyük kızımda sancıyı fazla hisstmiyodum bile çok az adet sancıydı hemen gittik aldılar:27:
oğlumdada suyum fazlaydı suyum geldii onuda öle aldılar doğdu:6:
buda dedim aynıı 5dk arayla geliyo sancım ama olmadı:9::9::9:kismet:52::52::52::52:

tatlım hepimizde aynı duygula içindeyizz:16::16:
gerçekten insan sona yaklaştıkça sabrı kalmıyoo:52::52:
inş annecini fazla bekletmezz benim kardeşim doğuma die gitmiş 1 ay sonra doğurmuş:53::53:
evet canım bebişin hareketleri devam ediyo bi yere toplanıyo sonra tekmeye devam:9::9:
benim bi arkadaşım evde sancıyı çekmişş aynıydık günlemniz. hastaneye gittignde 9 cm acıklıgı olmuş:53::53::53:
hemencik çatala almışlar helal olsun kıza:52::52:çarşamba doğum yaptı daha yeni:27::27:

bizim bebişler akıllıdır bekletmezler anneyi :16: kız kısmı biraz nazlı olur ya onun için uğraşıyodur seninle :9:
bebişin hareketleri kanala inince hissedilmez diyolarda onun için sordum cnm sağol :)
9 cm açıklık mıı :53: ne güsel yaa, geçen kızlardan biri daha yazmış 8 cm açıklıkla gitmiş hastaneye.. Allah bizlerede kolay doğumlar nasib etsin inşallah :16:

hoşbulduk kuzu...sen de hoş geldin...
hoşbuldum canım =) nasılsın, bebişinle herşey yolunda mı ?

Back