2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar sabah 8de sezeryanla doğum yapıcam bebeğim ters dönmedi...Heycandan uykuda tutmadı:) dualarınızı eksik etmeyin

ah canımm kıyamıyo sana uykudada aklı sende. ben artık sonda filan taktırcam bu gidişle:9:

iyi fikir bu sonda valla kız gidiom oda2 damla :1:

Kızlar sabah 8de sezeryanla doğum yapıcam bebeğim ters dönmedi...Heycandan uykuda tutmadı:) dualarınızı eksik etmeyin

ay hayırlısıyla cnm alkucağına maşşalahhh kilosu falan nasıl iyimi bariii

iyi fikir bu sonda valla kız gidiom oda2 damla :1:

ay hayırlısıyla cnm alkucağına maşşalahhh kilosu falan nasıl iyimi bariii

Biraz ufak tefek ama sağlıkli olsun yeter 2700 falan dogar dedi.ama moralimide cok bozdu.bebek ters olduğu icin ayakları yamuk doğma ihtimali oluyo ve kalça çıkıklığı riskide artıyo falan dedi

saglikla alalim insallah bebekleri kucagimiza. seninki kiz mi erkek mi? benim erkek canim, gecen 10 gundur de kilo almadim gibi son zamanda kimi cok alir kimi verir diyor gebelik takviminde de verme donemi yaziyor.

Amin cnm kiz benimki .Ben de almamisim 10 gundur normal demekki.

Biraz ufak tefek ama sağlıkli olsun yeter 2700 falan dogar dedi.ama moralimide cok bozdu.bebek ters olduğu icin ayakları yamuk doğma ihtimali oluyo ve kalça çıkıklığı riskide artıyo falan dedi

canım sıkma canını benim arkadaşımında dönmedi kuzeniminde sezeryanla gayet sağlam doğdular

önerilerin için sağol canım,hurma yiyiyorum,ananas ta yedim bir kaç kez...günde yarım saat yürüyorum ama sol tarafıma kramp girdiği için fazla yürüyemiyorum...asıl bilimsel olarak ta tam etkinliği bilinen ilişkiye gelince eşim kaç aydır zarar veririm düşüncesiyle uzak duruyor...cinsiyet kız olunca daha bi kendini suçlu garip hissediyor,kaç defa konuşmuş olmama rağmen vicdanına söz geçiremiyor...ben de bu yöntemi eledim,üstelemiyorum...bugün baya bi ev işi yaptım,yarım saat te yürürüm,artık gelirse gelir,gelmezse de hayırlısı...

canım ilişki konusunda biz de aynı durumdayız. benimki de vicdan yapıyor :1::1:

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm[/QUOTE]

kızlar bana dua edin de evladım ve ben sağlıklı olaraak kolaylıkla doğuruyum artık:16:

uykular kaçar oldu:26:

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
:ssz:6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82