2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
olmazmı kuzumm çok fenaaa:52::52::52:
dün beni geri yolladılar die suratım asık geldim eve:27::27:
kızımı vermediniz der gibi:9::9::9:
hep hayırlısı diorumm bakalım günü var demkki:6:
tatlım benim bu 3. bebiş sanki ilkmiş gibi:16::16::16:
büyük kızımda sancıyı fazla hisstmiyodum bile çok az adet sancıydı hemen gittik aldılar:27:
oğlumdada suyum fazlaydı suyum geldii onuda öle aldılar doğdu:6:
buda dedim aynıı 5dk arayla geliyo sancım ama olmadı:9::9::9:kismet:52::52::52::52:
3.bebiş geliyo demek:16: ne güzel, etrafımdaki herkes şaşırsada bende 3 çocuk istiyorum daha birinciyi doğurmadan:12:
ne güzel kalabalık kocaman bi aile.. Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.. bu arada inşallah bu doğumunuzda kolay olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu..

Istanbuldaki tüm kadınlar hamile sanırım daha giremedim doktorun yanına beklemedeyiz:27:
herks kontrollerni bayram öncesine almıştır belki, ondan olabilir..

3.bebiş geliyo demek:16: ne güzel, etrafımdaki herkes şaşırsada bende 3 çocuk istiyorum daha birinciyi doğurmadan:12:
ne güzel kalabalık kocaman bi aile.. Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.. bu arada inşallah bu doğumunuzda kolay olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu...
evet canım 3.kuzum geliyo :16::16:canım sen etrafına bakma 3 tek sayı istiyosan yap biraz sıkıntılı olsada Rabbim yokluklarını göstermesinn(amin)kalablık aile güzel oluyoo:16::16:biz 5 kız kardeşiz anneme diorum iyki yapmışsın :16:çok saol canım iyi di,leklerin için cümlemizin kolay olur inşşş Rabbim senide bir avazda kurtarsın:16::16:

Slm kızlar herkese iyi haftasonları nasılsınız biz iyiyiz şuan bebişimle babamıza emir veriyoruz şu işi yap bu işi yap diye o yapıyo biz oturuyoruz :52:

canım dk tutmuyorum şuan ama gece bi sancı geldi dedim hıh böle ve bundan fazlası olursa demekki giderim:52::52:
bi işaret bekliyorum nişan su :27:ama sancım varrr:6:kuzum top oluyo içerde:52:

ama canım herkeste su ve nişan gelecek diye birşey yok ki...bazılarında doğumdan az önce su gelebiliyo...bence sancı aralığına dikkat et...

Gördük oglumuzu saglikli cok sukur2700 ve 49 cm olmus kilosu bana az geldi ama doktorum normal dedi çok iri bi bebek olmayacak umarım 3 kiloyu geçer erken dogum riskimiz yok suan

kizlar selam.. yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor donmek azap oldu. Sizin de boyle mi?

Gördük oglumuzu saglikli cok sukur2700 ve 49 cm olmus kilosu bana az geldi ama doktorum normal dedi çok iri bi bebek olmayacak umarım 3 kiloyu geçer erken dogum riskimiz yok suan

maşallah kuzum bence kilosu normal canım...zaten normal doğum istiyorsun fazla kilo almasın ki sana zorluk olmasın kuzum..ama kilosu hiç de az değil bence...

ama canım herkeste su ve nişan gelecek diye birşey yok ki...bazılarında doğumdan az önce su gelebiliyo...bence sancı aralığına dikkat et...
haklısın canım nebilim kızımda nişan geldi oğlumda suyum geldi buda öle olur die bekliyorum :26:
en iyisi dk tutuyum :4:biraz evi toplayım evin içinde yürüyüş yapim azcık belki sıklaşır iyce bölede zor:30:

kizlar selam.. yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor donmek azap oldu. Sizin de boyle mi?

ben eşimin desteği ile yatakta dönebiliyorum artıkın...adam bir sağa bir sola çekip duruyo...:9::9:

haklısın canım nebilim kızımda nişan geldi oğlumda suyum geldi buda öle olur die bekliyorum :26:
en iyisi dk tutuyum :4:biraz evi toplayım evin içinde yürüyüş yapim azcık belki sıklaşır iyce bölede zor:30:

sen tecrübelisin canım açılmayı ne kolaylaştırır bilirsin...teyzem bana sancın geldiğinde kanepenin köşesine tutunup oturup kalk demişti...dene belki açılmayı artırır..sen de artırırsa ben de deneyeyim...:9::9:kobay olarak seni kullanayım:32::32:

sen tecrübelisin canım açılmayı ne kolaylaştırır bilirsin...teyzem bana sancın geldiğinde kanepenin köşesine tutunup oturup kalk demişti...dene belki açılmayı artırır..sen de artırırsa ben de deneyeyim...:9::9:kobay olarak seni kullanayım:32::32:
tatlımm diger çocuklarımda küçük sayılırım kızımda 19 oğlumda 21 yaşındaydım:9::9:neyin ne oldugunu bilmiyodum kv oturdum akşama kadar iş yapıyodum:31::31:kızımda 9 ayıma girmiştim kv halı silkeletti:47:3gün sonra doğuma gittim:27:9 sene sonra 3. karar verdik:6:ne ögrendimse bunda ögrendim eşimde tek erkekti bana destek olmadı hiç annesine bişi demezdi:5::5:anam konu nerelere geldi hormonlara bak sen:52::52:bende şuan sizin gibiyim tatlım ilk bebişm gibi :16::16:öle heyecanlı ve sabırsız:6::6:şimdi31 yaşındayım:4::4:

aynen tos toparlak bişi olduk çıktık... bazen dürtüyorum yatakta beni çevirsene diye...sırf gıcıklık amaç uyumasın ben uyumuyorum ya..
:9::9::9::9::9:ayy ne fenasın kızz:27::27::27: ben odaları ayıları çokkk olduu:9::9::9:oda yazık sen rahat et olsun az kaldı die die gün sayıyor:9::9:nefes alamıyorum onunla yatınca yerim dar geliyo:23::23::23:

tatlımm diger çocuklarımda küçük sayılırım kızımda 19 oğlumda 21 yaşındaydım:9::9:neyin ne oldugunu bilmiyodum kv oturdum akşama kadar iş yapıyodum:31::31:kızımda 9 ayıma girmiştim kv halı silkeletti:47:3gün sonra doğuma gittim:27:9 sene sonra 3. karar verdik:6:ne ögrendimse bunda ögrendim eşimde tek erkekti bana destek olmadı hiç annesine bişi demezdi:5::5:anam konu nerelere geldi hormonlara bak sen:52::52:bende şuan sizin gibiyim tatlım ilk bebişm gibi :16::16:öle heyecanlı ve sabırsız:6::6:şimdi31 yaşındayım:4::4:

anammmm senin gaygana da tam gayganaymış....benim ki dolaplara uzanmama izin vermiyo..halı silkelettirecek...işte yaş ta küçük olunca...olan sana oluyo....şimdi silkele dese silkeler misin...

Back