günaydın herkese,doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu-77
27-graize
28-nlgm
ayyy çok güzell kızın gelmek üzere yaniiiiGünaydın kızlar doğum yapanlar bebişlerini güle güle büyütsün
Doğuma gidiceklerinde Rabbim yardımcısı olsun
Dün başıma neler geldi sancım vardı 5 dk arayla geliyodu düzenli
belimden bacaklarıma vuruyodu agrı bide bebek toplanıyodu kasılıyordum böle devam etti
dedim hıh kızım geliyo şükür. bir heyecanla biraz bekledim iyce sıklaşsın die
hastaneye gittik kızıma kavuşma heyecanıyla alttan bakıldı nts girdim ultrason derken
dr demesinmi 2cm acıklıgın var sancında yeni başlamışş şimdi sen evine git evinde iyce sancını cek öyle gel dedi
buralarda madur olma dedi saolsun iyi dedi ama ben tuhaf oldum gidipte geri gelmekten kardeşlerimi aramıştım bana okuyun dieama olmadı sancım devam ediyo bakalım iyice sıklaşıp beni ağlatana kadar evde bekliycem bi yandan iyi oldu diorum hastane köşesinde madur olmadan eviimde cekim öle gidim ama çok heyecan yapmıştım kızıma kavuşmak için .benim kız şimdiden annesiyle oyun oynuyo herşeyde vardır bir hayır.Rabbim doğum bekleyen tüm arakadaşlarımızı bir avazda kurtarsınn(AMİN)
benımkı ben 2 ayylıktım gıttıgınde marttı pazar sabah yanımda inş. anne gıbısı varmı ben kendım yemek yaptysam yedım yapamadıysam peynır ekmek yedım bır tabak gelmedı kaynanamdan o yuzden annemın değerını evlenınce daha bı anladım
Olursa normal olur ama olmazsa da olmaz canim. Takma bu kadar kafaya. Ha biz istiyoruz ve denemeye niyetliyiz, ama olmazsa da olmaz. Ama hersey normal giderse de neden olmasin. Ama hayirlisi olsun de sende.
evet canım benim fıstık gelmek üzere inşayyy çok güzell kızın gelmek üzere yaniiiiRabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun inşallah canım Doktorlar 4 cm.den sonra yatış yapıyolar genelde, o yüzden yollamıştır senide.. Şuan şiddeti nasıl ? dayanılmıcak gibi değil sanırım.
sancınında her zaman belden kasıklara inmesi gerekmiyo o zaman, benim dün akşam sancım vardı yine epey bi sürdü sonra uyumuşum, biraz önce yine vardı, bakalım bnm ufaklık ne kadar beklicek. çarşamba günüde 60lara varan sancım çıktı nst de ama ben hiç acı çekmemiştim. hayırlısı diyorum artık, sanırım benimde sonum geliyo
Günaydın kızlar doğum yapanlar bebişlerini güle güle büyütsün
Doğuma gidiceklerinde Rabbim yardımcısı olsun
Dün başıma neler geldi sancım vardı 5 dk arayla geliyodu düzenli
belimden bacaklarıma vuruyodu agrı bide bebek toplanıyodu kasılıyordum böle devam etti
dedim hıh kızım geliyo şükür. bir heyecanla biraz bekledim iyce sıklaşsın die
hastaneye gittik kızıma kavuşma heyecanıyla alttan bakıldı nts girdim ultrason derken
dr demesinmi 2cm acıklıgın var sancında yeni başlamışş şimdi sen evine git evinde iyce sancını cek öyle gel dedi
buralarda madur olma dedi saolsun iyi dedi ama ben tuhaf oldum gidipte geri gelmekten kardeşlerimi aramıştım bana okuyun dieama olmadı sancım devam ediyo bakalım iyice sıklaşıp beni ağlatana kadar evde bekliycem bi yandan iyi oldu diorum hastane köşesinde madur olmadan eviimde cekim öle gidim ama çok heyecan yapmıştım kızıma kavuşmak için .benim kız şimdiden annesiyle oyun oynuyo herşeyde vardır bir hayır.Rabbim doğum bekleyen tüm arakadaşlarımızı bir avazda kurtarsınn(AMİN)
Günaydın canım hoşgeldinnnn =)Günaydın herkese
ayy çok heyecanlı yaaa, sanki ben yaşıyorum gibiiievet canım benim fıstık gelmek üzere inş
Amin canımm Rabbim cümlemizi kavuştursun
demekki dedigin gibi 2 cmden hemen doğmaz korkma dedi
ben gelmek istemeyince napim hemen doğsun istedim
sancım devam ediyo tatlım ama öle esip geçiyo hemen beklemkteyim bakalım
zaten bi kaç gündür vardı sancım dünde öle olunca dedim oldu geliyo
benim salı dr gittimde 100lerde cıktı sancım
şuan kasılıyorum yine
inşş gelir benim kızz anasıyla oynuyoanammmmm geliyo bir bebik daha desene...ay siz doğurdukça ben burada strese girer oldum....kendimde nasıl olurum bilemiyorum..
tatlım hepimizde aynı duygula içindeyizzGünaydın canım hoşgeldinnnn =)
ayy çok heyecanlı yaaa, sanki ben yaşıyorum gibiiiinsan sabırsızlandıkça beklemek zor geliyo, şuanki durumunu çok iyi anlıyorum kiiiiiiiiii ben daha şimdiden sancılarımı dinliyorum, nişan geldimi diye habire kontrol ediyorum, sancım olduğunda mutlu oluyorum düşün artık senin açılman var ve bebişin eli kulağında, geldi gelecek, o apayrı bi duygu yaaa bu sancı ve kasılmalar olduğunda da bebiş halen hareketine devam edebiliyo mu ? ay ne meraklıyım yaa bilgisayar başında sancı çekiyosun ondan sanırım :))
Günaydın canım hoşgeldinnnn =)
inşş gelir benim kızz anasıyla oynuyoşimdiden sıpa
kuzumm valla heyecan doruktaa hepimiz aynıyızz
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
dün hastanede bebişleri gördüm nasıl ağlıyolardı
Rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsınn inşş
seni,nde bişi kalmamış serapcım
olmazmı kuzumm çok fenaaaay heyecan var mı heyecan...
tatlım hepimizde aynı duygula içindeyizz
gerçekten insan sona yaklaştıkça sabrı kalmıyoo
inş annecini fazla bekletmezz benim kardeşim doğuma die gitmiş 1 ay sonra doğurmuş
evet canım bebişin hareketleri devam ediyo bi yere toplanıyo sonra tekmeye devam
benim bi arkadaşım evde sancıyı çekmişş aynıydık günlemniz. hastaneye gittignde 9 cm acıklıgı olmuş
hemencik çatala almışlar helal olsun kızaçarşamba doğum yaptı daha yeni
hoşbuldum canım =) nasılsın, bebişinle herşey yolunda mı ?hoşbulduk kuzu...sen de hoş geldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?