- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
anladım canım, bizede dr şimdiye kadar hiç konu açmadı yapmayın diye. ama ben sancılar başladığından beri pek önemsemedim, eşimde anlayışlıydı şükür. toplamda çok fazla olmamıştı zaten 1,5 ayda da hiç olmadı. Sonlara yaklaştıkça başlamak istiyorum açıkcası, hali hazırda doktorda yasaklamamışken. normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa, o yüzden düşünmeye başladım. kızlardan biri kafamı karıştırmıştı ama sizlerin yorumları sayesinde geçti, sağolun :)önceki hamileliğimde bana 30 ların bşında filan yasaklmıştı bu kez konu dhi çılmdı farklı dokor benim önceki tüp bebekti bu kez dondulmuş mbriyo
kız allah iyiliğini versin
sarımsak genelde yemeklerimde kullanırım canım o da dediğin gibi belli olmuyor bazılarında yükseltiyor bazılarında düşürüyor
bende kendi adıma unutmustum serabım bayadır ama linadan sonra tekrar açmaya karar verdim, kızlarda etkiledi beni
ayyy bak ben bu haberini yeni duydum sezinimmmmmm çok sevindimmm gözünaydın canım benimm, Allah hepimizin bebişini korusun, sağ salim bizlere kavustursun insallah
evet yagmurcum çok şukur ama benım çılgın kıza guven olmaz pek
kv yanıma gelmişti tam, haberi onada söledim iyi olmuş diyo yaaayy kızlar haberleri izliyorum da kadının biri kendini aldatan eşini kızdırılmış yağ ile yakmış
o kaygıda yenilir serabım sadece dikkat etmek gerek. bir de bi prof açıklamış, kadındaki kasılmalar bebeğe tatlı bi uyku olarak yansır sadece diye. bi de kalp atışları düzenli oluyomuş o sırada.valla bugün accık sırnaştım eşim korkuyorum dedi..bende totomu döndüm...adam korkuyo anlayacağın...bir kayıpta olunca ikimizde tırsıyoruz...
hadi gözün aydın canım...gevşemiş kordon..üzmez demedik mi elif seni annesi...
o kaygıda yenilir serabım sadece dikkat etmek gerek. bir de bi prof açıklamış, kadındaki kasılmalar bebeğe tatlı bi uyku olarak yansır sadece diye. bi de kalp atışları düzenli oluyomuş o sırada.
bende doktor yasaklamadığı sürece sorun olmadığını bilenlerdenim. Arada böyle çomak sokuyolar sapıtıyorum sonra geçiyo
desene bugün yer yerinden oynicak
adam damdan düşer gibi ne olduğunu sapıtıcakbugün birsürü sevap kazanıcaksın, çok dua edicek sana eminim
valla bugün accık sırnaştım eşim korkuyorum dedi..bende totomu döndüm...adam korkuyo anlayacağın...bir kayıpta olunca ikimizde tırsıyoruz...
evet serapcım inş. boyle gderiz doğuma
kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)
kv yanıma gelmişti tam, haberi onada söledim iyi olmuş diyo yaahep kadınlar mı hor görülcek bırak yapsınlar diyo :)) tövbe yarabbim yaa..
o kaygıda yenilir serabım sadece dikkat etmek gerek. bir de bi prof açıklamış, kadındaki kasılmalar bebeğe tatlı bi uyku olarak yansır sadece diye. bi de kalp atışları düzenli oluyomuş o sırada.
bende doktor yasaklamadığı sürece sorun olmadığını bilenlerdenim. Arada böyle çomak sokuyolar sapıtıyorum sonra geçiyo
Slm kızlar baya kaynatmışsınız bugün yine geçmişi okuya okuya bitiremedim bizde gittik yine bugün doktora nst de bişey çıkmadı ldh kan tahlilimde iyi çıktı salı günü dopler çekilcem haftada 2 gün gidiyoruz artık doktor haftada 2 gün nst görmem lazım diyo şimdilik bir sorun gözükmüyo şükür
bu cümleyi kuran hep kadınlar olur sanırdım ama söz konusu bebişler olunca nasıl da değişiyor bunlar
Slm kızlar baya kaynatmışsınız bugün yine geçmişi okuya okuya bitiremedim bizde gittik yine bugün doktora nst de bişey çıkmadı ldh kan tahlilimde iyi çıktı salı günü dopler çekilcem haftada 2 gün gidiyoruz artık doktor haftada 2 gün nst görmem lazım diyo şimdilik bir sorun gözükmüyo şükür
şimdiki kızlar böyle anacım idare edicen artık napcanevet yagmurcum çok şukur ama benım çılgın kıza guven olmaz pek
bak bu konuda benimki farklıymışgel de kocişe anlat...
ayyhhh :78::78:desene bugün yer yerinden oynicak
gözünaydın canım benimmm sonuclarının iyi olmasına cok sevindim :)Slm kızlar baya kaynatmışsınız bugün yine geçmişi okuya okuya bitiremedim bizde gittik yine bugün doktora nst de bişey çıkmadı ldh kan tahlilimde iyi çıktı salı günü dopler çekilcem haftada 2 gün gidiyoruz artık doktor haftada 2 gün nst görmem lazım diyo şimdilik bir sorun gözükmüyo şükür
neden canım uymamış mı yenı aldım bunu perdeye uysun dıye ama şapkaları gelmedı daha lambalar gozukmıcekEki Görüntüle 816165
bak bu konuda benimki farklıymışikna etmek zor ama belki yumuşar fikirleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?