2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ewt cnm emniyette şükür işi rahat istediği zaman gelebiliyo 10 gün doğum izni var bayram iznide 10 gün yıllık iznide daha duruyor başımda kalacak vallaa bebişle bizi yanlız bırakmayacakk
10 gün bayram izni mi o nasıl oluyor yaa benim de eşim polis memuru ama bayramda da çalışıyor onlar sadece 10 gün doğum izni olacak inşallah yıllık izni de var biraz lazım olursa kullanır artık
selam kızlar 2 gun once amnıon sıvısı bulanıklıgımı yazmıstım radyolojı uzmanı bı sorun olmadıgını soyledı. bu sabah kalktım 2 damla su gıttım wc ye gırdım peceteyle sılerken jelımsı pembe akıntım geldım yanı nısanım:) dr da zaten kontrolum vardı gıttım dr alttan muyene yaptık ya gecen ondan dedı ama bu nısan bence nst de dogru duzgun baglayamadılar neyse dr a gıttım bebek ınmemıs dedı dr salı gunu bı daha gel dedı yolladı ama karnım suan sureklı adet olcakmısıım gıbı agrıyor heralde aksama sıklascak bu agrı Rabbım hepımıze yardım etsın:(

hadi bakalım inşallah fazla bekletmez hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir

kızlar iki haftadır sürekli tansiyonum yükseliyor
son haftalarda olabiliyo diye biliyorum zullumm, doktorun bi problem görmediyse kafana takma bence..
selam kızlar 2 gun once amnıon sıvısı bulanıklıgımı yazmıstım radyolojı uzmanı bı sorun olmadıgını soyledı. bu sabah kalktım 2 damla su gıttım wc ye gırdım peceteyle sılerken jelımsı pembe akıntım geldım yanı nısanım:) dr da zaten kontrolum vardı gıttım dr alttan muyene yaptık ya gecen ondan dedı ama bu nısan bence nst de dogru duzgun baglayamadılar neyse dr a gıttım bebek ınmemıs dedı dr salı gunu bı daha gel dedı yolladı ama karnım suan sureklı adet olcakmısıım gıbı agrıyor heralde aksama sıklascak bu agrı Rabbım hepımıze yardım etsın:(
hadi hayırlısı canım, Allah hayırlısını nasib etsin :)

benim de gece oldu ama dediğin gibi farklıydı en yakın adet sancısını tarif edebilirim buna bugün de arada oluyor annem bunların normal olduğunu doğuma 10-15 gün kala oluyormuş böyle şeyler

desene benimki son gününe kadar duracak :53: 15 gün daha beklemek ayy gelsin artık cnm ya hiç geçmiyo zaman.sağol linacım cevabın için.ezine de girmedi galiba bugün.merak ettim onuda.

10 gün bayram izni mi o nasıl oluyor yaa benim de eşim polis memuru ama bayramda da çalışıyor onlar sadece 10 gün doğum izni olacak inşallah yıllık izni de var biraz lazım olursa kullanır artık

hadi bakalım inşallah fazla bekletmez hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir

linacım benim eşim sivil özelkalem ondan bayram boyu izinli....:)

Selam kızlarr..
Misafirlerimizi gönderdim geldim, çok iyi oldu gelmeleri sevdiğim insanlardı..
Bu arada cinsellik konusu açıldı kızlarla konuşurken ve aklım karıştı açıkcası.. Her zaman ki gibi yine size danışmak istedim :17::17: ama bi yandan da utandım yavv :78:
hayırdır ne dediler ki yapmayın filan mı
gidecegim Cnm yoksa agrilardan kafayı:37:yiyecegim
aslında ben gerçek doğum sancısı çektim ona bile kirmizimsi
dayandiysam bu ağrılara dayanamiyorum:26:kızıma birşey
olmaz değil mı:43:

olmaz canım bebişe birşey olmaz da sana zor olur doğumda filan bir de onla uğraşma doğumdan önce iyileş

senin adına sevindim Cnm bebisini sağlıkla al kucağına inşallah:16:
son zamanlarda oluyor sanırım gecen doktora gitiğimde benim de diğer zamanlara göre yüsekti 11-7 her zaman 9-6 filan çıkardı

benim 14 9 çıkıyor Cnm

linacım benim eşim sivil özelkalem ondan bayram boyu izinli....:)
hımm analdım canım benimki büroda çalışıyor ama baya yoğun bir büroda
desene benimki son gününe kadar duracak :53: 15 gün daha beklemek ayy gelsin artık cnm ya hiç geçmiyo zaman.sağol linacım cevabın için.ezine de girmedi galiba bugün.merak ettim onuda.

belli olmaz ki canım belki daha da önce olur

yok canım yapmayın demediler. biz zaten alternatif yolları deniyoduk genelde, hamileliğimde problem olmasa bile.
kızlardan biri hariç diğerleri ilişkinin olmasından yana, gerçekten son zamanlarda fayda ettiğini söylüyolar.. Ama bi tanesi ilişkide kadının orgazm olması zararlı olabilir diye tutturdu. Buna kafam takıldı, sonuçta rahim kasılıyo doğum başlar felan dedi. Nette araştırdık, o sırada hafif kasılmalar olur doğumu başlatıcak kadar güçlü değildir diyo.

olmaz canım bebişe birşey olmaz da sana zor olur doğumda filan bir de onla uğraşma doğumdan önce iyileş
bir sn önce iyilesmek lazım tatlim birde iltihap oluncada tansiyon
yukselirmis
son haftalarda olabiliyo diye biliyorum zullumm, doktorun bi problem görmediyse kafana takma bence..

hadi hayırlısı canım, Allah hayırlısını nasib etsin :)
tatlim benim bildiğim tansiyon.bebek için zararlı değil mı:44:
Kızlar ancak yazabildim günler çok kısa geceler uykusuz ama bebeğim yani başımda allaha şükür
allah sizlere bebisinle huzur versin tatlim darısı başımıza:16:

Kızlar ancak yazabildim günler çok kısa geceler uykusuz ama bebeğim yani başımda allaha şükür
hoşgeldin güsel anne :) günler sana kısa bize uzun geceler aynen uykusuz :) bundan sonra sağlıcakla büyütmek nasib etsin Allah.. bizlerede hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşmayı inşallah :)

ay benimde hep 9 6 falan çıkıyorrr düşük elim ayağım kesiliyor....
benimde aynı cnm hep 9/6 ya da 10/6. 0 yüzden acıkınca felan hemen titremeye başlıyorum, bi de düşük olduğu için ara sıra gözlerimin önünde simler uçuyo sanki :)

bende artık doğum yaptım diye haber vermek istiyorum:))
inşallah cnm :)
yüksek tansiyon zararlı ama son haftalarda biraz yükselme olması normalmiş zullum, onunda bir seviyesi var. Bak kopyalıyorum onuda;

Hafif preeklampsi de tansiyon 140/90 mmHg veya üzerinde seyreder,
Şiddetli preeklampside tansiyon 160/110 mmHg' nın üzerindedir.

Hafif tansiyon yükselmelerini bu yüzden normal kabul ediyolar.

yok canım yapmayın demediler. biz zaten alternatif yolları deniyoduk genelde, hamileliğimde problem olmasa bile.
kızlardan biri hariç diğerleri ilişkinin olmasından yana, gerçekten son zamanlarda fayda ettiğini söylüyolar.. Ama bi tanesi ilişkide kadının orgazm olması zararlı olabilir diye tutturdu. Buna kafam takıldı, sonuçta rahim kasılıyo doğum başlar felan dedi. Nette araştırdık, o sırada hafif kasılmalar olur doğumu başlatıcak kadar güçlü değildir diyo.
hımm hiçbir şey olmaz canım zaten olacak olsa doktor yasaklar bize yasak filan demedi mesela demekki bir sakıncası yok daha önce düşük tehlikem olduğunda yasak demişti mesela şimdi serbest
bende artık doğum yaptım diye haber vermek istiyorum:))
ee hadi inşallah
bir sn önce iyilesmek lazım tatlim birde iltihap oluncada tansiyon
yukselirmis

allah sizlere bebisinle huzur versin tatlim darısı başımıza:16:
evet canım bir an önce tedavini ol da iyileş
hoşgeldin güsel anne :) günler sana kısa bize uzun geceler aynen uykusuz :) bundan sonra sağlıcakla büyütmek nasib etsin Allah.. bizlerede hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşmayı inşallah :)

benimde aynı cnm hep 9/6 ya da 10/6. 0 yüzden acıkınca felan hemen titremeye başlıyorum, bi de düşük olduğu için ara sıra gözlerimin önünde simler uçuyo sanki :)

ayy en nefret ettiğim şey gözümün önünde uçuşan cisimler bende de oluyor genelde tansiyonum düşük çıkıyor sadece geçenn gün doktora gittiğimde 11-7ydi onun haricinde 9-6 yada 10-6 çıkıyordu

inşallah cnm :)

yüksek tansiyon zararlı ama son haftalarda biraz yükselme olması normalmiş zullum, onunda bir seviyesi var. Bak kopyalıyorum onuda;

Hafif preeklampsi de tansiyon 140/90 mmHg veya üzerinde seyreder,
Şiddetli preeklampside tansiyon 160/110 mmHg' nın üzerindedir.

Hafif tansiyon yükselmelerini bu yüzden normal kabul ediyolar.
benim 14/9 çıkıyor Cnm zaten.çıkınca farkediyorum
hımm hiçbir şey olmaz canım zaten olacak olsa doktor yasaklar bize yasak filan demedi mesela demekki bir sakıncası yok daha önce düşük tehlikem olduğunda yasak demişti mesela şimdi serbest

ee hadi inşallah

evet canım bir an önce tedavini ol da iyileş

ayy en nefret ettiğim şey gözümün önünde uçuşan cisimler bende de oluyor genelde tansiyonum düşük çıkıyor sadece geçenn gün doktora gittiğimde 11-7ydi onun haricinde 9-6 yada 10-6 çıkıyordu

pazartesi bana çok uzun gelecek yarın için randevu alamadım
doluydu

kızlarrrrr bugün işte son günüm artık çalışamaz raporumu aldın evimde dinlenmece kızımla daha fazla zaman geçireceğimmm,sabahın köründe kalkmak zorunda kalmayacağımmmmmm yaşasın:32::52::32::52: darısı tüm izin için gün sayan arkadaşlarımın başına :54:

hadi senin de gözün aydın bende pazartesi ayrılmıştım..ev gibisi yokmuş...bol bol dinlen enerji topla doğumdan sonra o enerjiye ihtiyacın olacak...:9:

Back