2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
önceki hamileliğimde bana 30 ların bşında filan yasaklmıştı bu kez konu dhi çılmdı farklı dokor benim önceki tüp bebekti bu kez dondulmuş mbriyo
anladım canım, bizede dr şimdiye kadar hiç konu açmadı yapmayın diye. ama ben sancılar başladığından beri pek önemsemedim, eşimde anlayışlıydı şükür. toplamda çok fazla olmamıştı zaten 1,5 ayda da hiç olmadı. Sonlara yaklaştıkça başlamak istiyorum açıkcası, hali hazırda doktorda yasaklamamışken. normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa, o yüzden düşünmeye başladım. kızlardan biri kafamı karıştırmıştı ama sizlerin yorumları sayesinde geçti, sağolun :)

ayy kızlar haberleri izliyorum da kadının biri kendini aldatan eşini kızdırılmış yağ ile yakmış:53::53:

kız allah iyiliğini versin:1::1:
sarımsak genelde yemeklerimde kullanırım canım o da dediğin gibi belli olmuyor bazılarında yükseltiyor bazılarında düşürüyor
:1::1::1:
adam damdan düşer gibi ne olduğunu sapıtıcak :1: bugün birsürü sevap kazanıcaksın, çok dua edicek sana eminim :1:

bende kendi adıma unutmustum serabım bayadır ama linadan sonra tekrar açmaya karar verdim, kızlarda etkiledi beni :1::1:

valla bugün accık sırnaştım eşim korkuyorum dedi..bende totomu döndüm...adam korkuyo anlayacağın...bir kayıpta olunca ikimizde tırsıyoruz...

ayy kızlar haberleri izliyorum da kadının biri kendini aldatan eşini kızdırılmış yağ ile yakmış:53::53:
kv yanıma gelmişti tam, haberi onada söledim iyi olmuş diyo yaa:1: hep kadınlar mı hor görülcek bırak yapsınlar diyo :)) tövbe yarabbim yaa..

valla bugün accık sırnaştım eşim korkuyorum dedi..bende totomu döndüm...adam korkuyo anlayacağın...bir kayıpta olunca ikimizde tırsıyoruz...
o kaygıda yenilir serabım sadece dikkat etmek gerek. bir de bi prof açıklamış, kadındaki kasılmalar bebeğe tatlı bi uyku olarak yansır sadece diye. bi de kalp atışları düzenli oluyomuş o sırada.
bende doktor yasaklamadığı sürece sorun olmadığını bilenlerdenim. Arada böyle çomak sokuyolar sapıtıyorum sonra geçiyo :1:

o kaygıda yenilir serabım sadece dikkat etmek gerek. bir de bi prof açıklamış, kadındaki kasılmalar bebeğe tatlı bi uyku olarak yansır sadece diye. bi de kalp atışları düzenli oluyomuş o sırada.
bende doktor yasaklamadığı sürece sorun olmadığını bilenlerdenim. Arada böyle çomak sokuyolar sapıtıyorum sonra geçiyo :1:

gel de kocişe anlat...

:1::1::1:
adam damdan düşer gibi ne olduğunu sapıtıcak :1: bugün birsürü sevap kazanıcaksın, çok dua edicek sana eminim :1:
desene bugün yer yerinden oynicak:1::1:

bu cümleyi kuran hep kadınlar olur sanırdım ama söz konusu bebişler olunca nasıl da değişiyor bunlar:1:

kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)

Slm kızlar baya kaynatmışsınız bugün yine geçmişi okuya okuya bitiremedim bizde gittik yine bugün doktora nst de bişey çıkmadı ldh kan tahlilimde iyi çıktı salı günü dopler çekilcem haftada 2 gün gidiyoruz artık doktor haftada 2 gün nst görmem lazım diyo şimdilik bir sorun gözükmüyo şükür :49:

kv yanıma gelmişti tam, haberi onada söledim iyi olmuş diyo yaa:1: hep kadınlar mı hor görülcek bırak yapsınlar diyo :)) tövbe yarabbim yaa..

yani evet adam cezayı hakediyor ama kadının yaptığı canice ve 4 çocuğu varmış haberciler onlarla röpörtaj yapıyor onlar da az çok olaya şahit olmuş malesef

Pavlicim çok sevindim canım alıntıyı yanlış yere koymuşum ya:52: allah bizede nasip etsin sağsalim kucağımıza almayı

Slm kızlar baya kaynatmışsınız bugün yine geçmişi okuya okuya bitiremedim bizde gittik yine bugün doktora nst de bişey çıkmadı ldh kan tahlilimde iyi çıktı salı günü dopler çekilcem haftada 2 gün gidiyoruz artık doktor haftada 2 gün nst görmem lazım diyo şimdilik bir sorun gözükmüyo şükür :49:

renklı doplerı nıcın ıstedı canım normal dogum mu senınkısı

bu cümleyi kuran hep kadınlar olur sanırdım ama söz konusu bebişler olunca nasıl da değişiyor bunlar:1:

canım diğer kaybımızda doktor bebeğin kalp atımı durmuş alınması gerekiyor dediğinde eşim oturup çocuklar gibi ağladı...ben hamile kaldığımı öğrendim 5 gün sonra eşime söyledim..birşey olursa üzülmesin diye...doktora gittiğimizde zaten kese falan herşey görülmüştü..geçende hareketlerini hissedemedim bir gün tam..ertesi günde öğleye kadar demedim eşime..sonra dayanamadım dedim..eşim eve geldi yüzü bembeyaz olmuş...doktorun kapısında titreme tuttu eşimi..buna da birşey olacak diye...kalp atımını duyunca sandalyeye oturdu resmen yaşlar döküldü gözlerinden...o yüzden çok korkuyo..çok da konuştuk bu meseleyi..sakın yanlış anlama dedi bana açık bir şekilde...birşey olursa buna da ne sen ne ben kaldırmayız dedi...tamamen hayatımızın ortasında oldu dedi..alıştık sevdik...sabret birşey kalmadı tarzında cümleler...o da kendince haklı..korku ve kayıp olunca ister istemez en kötü senaryoları çiziyoruz...

neden haftada iki kere bir sorun mu var yoksa doktorunun uygulaması mı böyle

:16::16::16::16: evet yagmurcum çok şukur ama benım çılgın kıza guven olmaz pek:1::1::1:
şimdiki kızlar böyle anacım idare edicen artık napcan :1::1:
gel de kocişe anlat...
bak bu konuda benimki farklıymış :9: ikna etmek zor ama belki yumuşar fikirleri :17:
desene bugün yer yerinden oynicak:1::1:
ayyhhh :78::78::9::9:

gözünaydın canım benimmm sonuclarının iyi olmasına cok sevindim :)

neden canım uymamış mı yenı aldım bunu perdeye uysun dıye ama şapkaları gelmedı daha lambalar gozukmıcekEki Görüntüle 816165

yok cnm perdeye uymuş guzelde ondan demedım hanı ben cocuk fıgurlerını daha sevdıgım ıçın oyle yazdım anladınmı çızgı fılm fıgurlerı yoksa avızen guzel zaten odana bayıldım :nazar::nazar::nazar:

Back